Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kom for at få min næste behandling. Men her var det ikke Michael, der skulle give mig massagen, men en kvinde. Mette som hun hed. Michael fortalte at de næste 3 gange skulle hun give mig massage

Lad og hoppe til sidste behandling. Den stod Mette også for. Jeg må indrømme at jeg blev godt skuffet over at det ikke var Michael der gav mig massagen og ja "tog" mig igen som han lystede.

Jeg tog derfor selv nogle kurser hos Michael og Mette. Så jeg kunne selv lære at give massage. Min kæreste syntes det var en rigtig god ide at jeg havde det som en hobby også måtte vi jo se om det blev til noget jeg ville gøre til min fremtidige indkomst.

Min kæreste var i en periode, hvor han gav mig alt jeg ville have. Han var rigtig god til at forkæle mig med alt. Så jeg fik også mit eget massagerum i vores hus.

Det var faktisk en stue vi ikke rigtig brugte som vendte ud imod haven. Der var store vinduer. Hele stuen blev malet hvidt. Vi købte nogle skillevægge i østasiatiske design. 2 hvide, 3 personers sofaer og en lille borg. Skillevæggen havde ikke nogen fast plads så den satte vi bare ved vinduerne der var vende mod naboerne. Den ene sofa stod med ryggen vendt mod naboerne. Den anden sofa med ryggen var vendt imod vores egen have.

Et lille bord lavet af glas stod ved den ene sofa der havde jeg duft. I midten af det hele en stor luftmadras. På den madras ville jeg give massage.

Jeg prøvede at overtale min kæreste at være den første, jeg gav massage. Men han takkede nej tak. Han mente at det ville være bedre at prøve på en som ikke lige var min kæreste selvom jeg synes var noget værre pjat.

Jeg prøvede at lokke ham til at jeg også ville være nøgen. Det mente jeg ville være meget frækt men nej.

Chancen kom nogle dage senere. Her kom en af hans gamle venner forbi. Nick hed han. Nick var lige så gammel som mig. Han var single. Ganske alm bygning. Men der var et eller andet "Cute" over ham. Han prøvede ikke at være en anden end den han var. Det var noget jeg godt kunne lide ved ham.

Jeg hørte lidt deres snak på afstand. Der kunne jeg høre at der var hemmeligheder, som min kæreste ikke havde fortalt mig et eneste ord om. Han havde åbenbart en anden kvinde. Men jeg var ikke helt sikker.

Jeg lod dem snakke og gik så ind til dem. Nick spurgte hvordan det gik med mine massageplaner. Jeg fortalte ham det hele og fortalte ham, at min kæreste Nicklas ikke ville have massage. Det kunne Nick ikke helt forstå. Min kæreste sagde så.

"Du kan da bare gå ind og få en gang massage, du er jo stresset nok til hverdag"

"Er du sikker" spurgte Nick ham

"Ja..bare gør det" svarede han

Okay, tænkte jeg bare, så er han også selv uden om det.

"Kom Nick" sagde jeg til ham og tog hans hånd og ind i mit massagerum. Jeg valgte at lade døren stå åben, så jeg var sikker på at min kæreste kunne høre at Nick og jeg havde sex..det var min plan.

Da vi kom ind i mit massagerum, så trak jeg Nick hen til madrassen.

"Her skal du have massage søde" sagde jeg til ham

"Er der noget bestemt du ønsker"

"Jeg vil bare gerne have forløsning, min krop mangler det" svarede han og fortsatte

"Jeg har meget stress pga arbejde for tiden"

Forløsning. Tænkte jeg.

"Det skal vi nok få klaret" svarede jeg ham

"Du skal vide at jeg nok bliver stiv og hård." Det er længe siden at jeg har mærket en kvindes hænder" sagde han næsten genert til mig

Jeg satte min ene hånd på hans brystkasse.

"Søde, Det er altså helt okay, det er altid dejligt når en kvinde kan tænde en mand" sagde jeg til ham

Nick var genert, så jeg trak blusen af ham. Mens jeg fortalte ham om min massage, så løsnede jeg hans bælte. Knappede hans bukser op. Jeg satte mig på hug og trak hans bukser og boxershorts af ham. Han hjalp dog lige med at træde ud af dem.

Han stod nøgen foran mig. Genert gemte han sin pik væk. Jeg fortalte at han kunne lægge sig på madrassen. Han lagde sig. Mens han gjorde det, tog jeg mit tøj af. Vi var vi begge helt nøgne. Jeg samlede lige vores tøj og lagde det i det ene hjørne af sofaen.

Jeg tog en skål, jeg havde klar med massageolie. Jeg gik forsigtigt op på madrassen og satte mig nøgen lige over hans egen røv (sådan ca). Jeg bad ham om at slappe helt af og lade mig give ham massagen. Jeg lovede ham at når vi var færdige, så ville han være som en helt ny mand.

Han lagde sig helt ned. Jeg hældte noget olie ud på ryggen af ham. Kørte mine hænder ud på ryggen af ham for at sprede olien på hans ryg. Så jeg hældte resten af olien ud over mine egne bryster. Shit hvor var jeg liderlig.

Jeg rykkede mig tilbage, så jeg sad imellem hans knæ. Jeg rakte op på hans ryg så jeg kunne høre olien mere rundt. Derefter kørte jeg mine hænder op og ned af hans lår samt hans baller.

Jeg lagde mig ind over ham og satte mine hænder i madrassen på hver side af ham. Nu lå jeg ned over ham. Jeg bevægede mig nu frem og tilbage over ham. Mine bryster kørte fra hans ryg ned til hans baller. Frem og tilbage. Først ryggen så ballerne. Jeg gjorde det sådan i noget tid.

Virkningen på mig var, at jeg blev superliderlig. Mine ene brystvorter kom i kontakt med hans ryg og baller. Det pirrede mig meget. Hver gang jeg bevægede mig frem og tilbage over Nick, pressede jeg min egen hofte mod hans baller. Jeg ville være sikker på, at han kunne mærke mig.

Jeg satte mig nu ved siden af ham og kom noget mere olie på ham. Derefter satte jeg mig ved hans baller igen og hældte den sidste olie, jeg havde i skålen ud over mine bryster. Jeg red ham nærmest. Pressede mine skamlæber ned mellem hans baller mens jeg red ham.

Mine hænder var overalt på min egen krop. Mine bryster fik en ordentlig gang massage. Engang imellem, når jeg fik for meget olie, så kørte jeg mine hænder rundt på Nicks ryg. Den sidste gang lagde jeg mig ned over ham og bed ham let i øreflippen.

Jeg rettede mig op igen og red ham stille og roligt, mens jeg blev mere og mere liderlig.

"Hvor er det dejligt" sagde Nick

"Ja bare nyd det søde" stønnede jeg tilbage til ham

Jeg rejste mig og fyldte skålen med mere olie. Jeg satte mig ved siden af hans venstre ben og lagde mig let over ham. Kørte mine bryster frem og tilbage over hans baller.

Jeg satte mig op igen og bad ham om at vende sig om, så han lå med fronten op ad.

"Er du sikker" sagde han

"Ja søde" sagde jeg med en kælen stemme til ham

Han vendte sig om og kunne se at hans pik var stiv, den så meget hård ud. Jeg satte mig mellem hans ben. Bøjede mig ned så hans pik var imellem mine bryster. Jeg kørte nu frem og tilbage mens han pik var imellem mine bryster. Jeg satte mig nu på ham. Med ryggen vendt mod ham. Jeg bøjede mig ned og satte begge mine hænder på hans ankler og kørte frem mit underliv frem og tilbage på hans meget stive og hårde pik. Sådan gjorde jeg lidt. Så rykkede jeg mere og mere tilbage over ham. Så jeg med mit underlig masserede ham fra hans pik op til hans brystkasse. På samme tid gled jeg min kilt på ham. Jeg blev mere og mere liderlig. Det var ikke til at holde ud.

Jeg stoppede mine bevægelser og satte mig op ved siden af ham.

"Woow du er stiv" sagde jeg til ham og virkede helt uskyldig

"Ja men...ja" sagde han bare

Jeg satte mig nu imellem hans ben så tæt jeg kunne komme på hans pik. Jeg tog noget mere olie i hænderne og tog hans pik i mine hænder og kørte mine små hænder op og ned over hans stive pik.
Frem og tilbage..Frem og tilbage. Engang imellem bøjede jeg mig ned og legede med hans pik så hans pikhoved lige rørte ved mine meget stive brystvorter.

Jeg satte mig op igen og kørte min ene hånd op og ned på hans pik mens jeg med den anden hånd nærmest legede med olien på hans pikhoved. Jeg bøjede mig lidt ned og kørte hans stive pik op mellem mine bryster, mens jeg pressede hans pik ind imellem mine bryster med min ene hånd, mens jeg med den anden styrede pikkens rejse imellem mine bryster.

Jeg lagde mig nu lidt tilbage og satte nu begge mine små fødder på hans pik og nærmest spillede hans pik af med mine fødder. Det var noget, han kunne lide, kunne jeg høre.

Jeg satte mig nu over ham igen med min fisse lige på hans pik. Jeg bøjede mig igen forover, så mine hænder havde fast i hans fødder. Jeg gled min fisse på hans meget stive pik. Det gjorde jeg, så jeg satte mig helt op. Tog fat i hans pik og styrede den hen til min fisse. Jeg gled langsomt ned over hans dejlige stive pik.

Jeg sad lidt på hans dejlige pik med ryggen til ham. Jeg bøjede mig nu ned over hans ben igen. Mine bryster ramte nu hans ben, mens jeg gled frem og tilbage over hans dejlige pik som ramte alle de rigtige steder oppe i min fisse. Jeg red ham nu meget langsomt, mens jeg stønnende forklarede ham om den massage han fik.

"Ja, det er vidst dig der nu for indvendig massage nu" sagde han

Jeg slap hans fødder og satte mig nærmest blidt på hans mave. Rakte ud efter begge hans hænder og satte dem på min talje.

"Følg med mig" sagde jeg til ham

Jeg bøjede mig forover og skød min røv i vejret så han tydeligt kunne se min invitation til at kneppe mig bagfra. Han trak sine ben væk under mig og gik i position bag ved mig. Jeg holdt fast i den ene ende af luftmadrassen. Mine brystvorter rørte lige ved madrassen, mens jeg skød røven i vejret. Nick bukkede sig ned bag ved mig og stak uden nogen form for advarsel hans tunge ned til min fisse og smagte lige på mig.

Så gik han helt i position bag ved mig. Satte hans stive pik hen til min fisse og kørte den halvt ind i mig. Jeg gik nu helt i position. Jeg holdt fast i madrassen. Pressede nærmest min overkrop ned og røven op i vejret. Jeg gled nu frem og tilbage på madrassen. Min overkrop gled nemt med alt den olie der var over det hele.

Jeg havde hans dejlige pik oppe i min fisse. Jeg bevægede mig frem og tilbage. Aldrig i mit liv havde jeg fået..eller rettere taget en pik på den måde. Han lod mig 100% styre showet. Hvor var det dog frækt.

"Hvor er det godt, din pik er så dejlig" sagde jeg til ham

Jeg drejede lidt mit hoved lidt og fik øjenkontakt med Nick. Jeg kunne se han var i en helt anden verden. Jeg bevægede min krop frem og tilbage. Hans pik gled nogle gange helt op i mig og andre gange kun en lille smule. Jeg blev mere og mere liderlig.

Vi begge blev mere og mere liderlige. Jeg tog hans pik helt op i mig, men nu ville jeg ride ham rigtigt. Vi skiftede position igen. Nick lagde sig ned på ryggen. Jeg var hurtigt over ham og styrede hans pik hen til min fisse som fejlede i mine safter og olien som var overalt.

Jeg gled langsomt ned over hans dejlige pik. Jeg satte begge hænder på hans overkrop og red ham langsomt, men meget dybt. Han kom helt op i mig hver gang. Jeg "vuggede" med mine hofter og pressede ham dybt op i mig. Jeg ville have min orgasme nu, så jeg kunne ikke vente længere.

Jeg lagde mig ned over ham og bevægede mit underliv op og ned over hans stive pik. Jeg kunne mærke at min orgasme kom snigende. Stille og roligt byggedes orgasmen op i min lille krop. Jeg nærmest skreg min orgasme ned i halsen på Nick.

Jeg hoppede af. Lagde mig på ryggen. Nick tog over nu. Jeg trak mine ben op og nærmest åbnede mig helt for ham. Han satte sig så tæt på mit underliv, som han kunne. Han satte sin pik hen til min fisse og pressede den langsomt ind i mig.

Han satte mit ene ben op på hans skulder og kneppede mig nu dybt. Vi havde øjenkontakt. Det var som om at Nick ville fortælle mig at jeg var hans erobring.

Han kneppede mig dybere og dybere. Så kom han.

"Shiiit...her kommer det" stønnede han

Han trak sin pik ud af mig og sprøjtede hans sperm ud på min mave omkring min navle. Sikke en ladning han kom af med.

Han lagde sig ind over mig og vi kyssede hinanden. Vi havde lige haft skøn sex. Ingen af os tænkte på min kæreste.

Vi tog os et hurtigt bad. Senere tog Nick hjem.

Det der så skete de næste måneder er at min kæreste havde rigtigt nok en anden kvinde, så vi gik fra hinanden. Jeg beholdt huset og mit massagerum. Nick og jeg var blevet et par. Jeg gav ham ofte massage. Faktisk var det kun Nick, der fik massage...som hver gang endte i hed sex.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.