Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at vi havde aftalt, at jeg skulle forsøge at få Loa med, begyndte jeg at frekventere forretningen lidt oftere, når jeg vidste at hun var på vagt. Hun var meget nysgerrig efter at høre om hvordan det var gået med det SEXLEGETØJ jeg købte, men jeg holdt hende lidt hen.

Det lykkedes efterhånden at få oparbejdet et godt venskab med Loa, som viste sig at være en fantastisk sød og naturlig pige med masser af humor som jeg faktisk kom til at holde mere og mere af. Nu skulle jeg bare finde ud af en måde at forføre hende på.

SEX I DAG?

En dag hvor vi begge havde fri besluttede vi os for at tage en tur til stranden. Der er en strand som ligge lidt afsides, hvor der er mulighed for nøgenbadning. Loa var lidt beklemt ved det, men da hun så at jeg bare smed tøjet fulgte hun trop.

For første gang så jeg hende helt nøgen, og hvilket syn. Flotte, mellemstore faste bryster, brede hofter, en dejlig stor røv og en helt glat fisse. Jeg må åbenbart have stået og gloet på hende for hun udbrød ”Hallo, skal vi i vandet eller hvad?”

Grinende løb vi ud og tog en dukkert, og lagde os derefter på vores medbragte tæppe og åbnede en øl hver. Jeg kunne se, at der var noget som trykkede Loa og jeg spurgte om der var noget i vejen.

”Nej, det er bare noget fjollet, som jeg har lyst til, svarede hun. ”Jeg er kommet til at holde utroligt meget af dig, og jeg har sådan en åndsvag lyst til at give dig massage, især dine fødder.”

Jeg smilte til hende. Jeg havde godt hørt om at nogle mennesker havde en fod fetich, og herregud, der gik da ikke nogen skår af mig, hvis Loa ville kæle lidt for mine fødder.

Jeg lagde mig på maven og bøjede mine ben så mine fødder stak op i lufter. ”Værsågod, gør hvad du vil” sagde jeg grinende til hende.

Hun satte sig ved mine ben og tog den ene fod i hånden og begyndte at massere den. Det var faktisk ret dejligt, så jeg lukkede øjnene og nød det. Efter lidt tid mærkede jeg at hun slikkede mine tæer, for så at tage dem i munden og sutte på dem.

Efter lidt tid fik den anden fod den samme behandling, og mærkeligt nok så nøjes jeg ikke med at nyde det. Jeg blev faktisk rigtigt liderlig af det. Jeg kunne mærke safterne strømme til min fisse og begyndte at ligge lidt uroligt.

”Nu er det din tur” sagde jeg, og fik Loa ned at ligge på ryggen. Hun strakte sine ben op imod mig, og jeg begyndte at kæle for hendes fødder. Prøvende stak jeg tungen frem og slikke hendes tæer, og tog dem så i munden som hun havde vist mig.

Loa var åbenbart også påvirket af situationen for hun begyndte at rotere med underlivet samtidig med at hun lå og småstønnede. Jeg begyndte at kysse hendes ben og gled langsomt op imod hendes lår. I takt med at min tunge nærmede sig hendes skød spredte hun benene mere og mere.

Da min tunge ramte hendes våde skamlæber, udstødte hun et dybt suk, samtidig med at hun lå og krammede sine bryster. Jeg fandt hurtigt hendes hårde klit og begyndte at slikke den mens jeg stak et par fingre op i hende.

Loa vred og vendte sig, mens hun udstødte små hulkende støn, og så mærkede jeg hendes fisse trække sig sammen samtidig med at hendes lår klemte om mit hoved, og så blev hun gennemrystet af en orgasme. Den bølgede igennem hendes krop flere gange, og til sidst lå hun bare helt slap.

Jeg kravlede op og trykkede et kys mod hendes læber, som hun omgående besvarede med hendes lille frække tunge. Vi lå lidt og kyssede indtil jeg pludselig opdagede at der stod et ældre, nøgent ægtepar og betragtede os.

Kvinde stod og æltede det ene af hendes slappe bryster, mens den anden hånd gned på mandens stive pik og manden havde en hånd bagved kvindens røv og lod sine fingre smutte op i hendes gamle fisse.

Jeg hviskede det til Loa, og vi lagde os nu begge på ryggen med spredte ben ned i mode det gamle par og begyndte at spille vores fisser.

Det varede ikke længe inden manden med et brøl sprøjtede sin sperm ud i sandet, og det så også ud som om at konen krympede sig i en lille orgasme. De vinkede nu til os og fortsatte deres tur langs stranden, forhåbentlig en god oplevelse rigere.

Vi brød sammen af grin og lå længe og morede os over det lille optrin. Efter endnu en dukkert pakkede vi sammen og begav os hjemad.

På vej hjem tog jeg mod til mig, og spurgte om Loa havde lyst til at komme hjem og hilse på mor og hendes kæreste og det ville hun da meget gerne.

”Jeg bliver nødt til at sige, at tingene nok ikke er som hos de fleste hjemme hos os. For det første er vi som regel altid nøgne, og for det andet så kan det godt være, at der sker ting som du måske bliver lidt chokeret over”.

”Bare rolig” forsikrede Loa, ”jeg har set lidt af hvert på mit arbejde, så det går nok.”

”Ja ja, min pige, du skulle bare vide” tænkte jeg men lod som ingenting.

Da vi kom hjem, smed vi tøjet i entreen og gik ind i køkkenet. Der var tomt, så vi fortsatte ud i haven, hvor mor og Gina lå i en 69’er og var i fuld gang med at slikke hinanden. Ganske ugenert rejste de sig op og gav hånd til Loa og præsenterede sig.

Mor smuttede ind for at hente fire øl, og så satte vi os ved havebordet. Loa kigge på mig og tog min hånd.

”Kære Mia, jeg har ikke været helt ærlig overfor dig. Jeg ved godt hvem din mor og Gina er. Jeg arbejder jo i en sex shop, og vi har jeres FILM på hylderne. Jeg har været vildt betaget af jer alle tre, men specielt af dig, og jeg håbede at vi kunne blive så gode venner at jeg kunne komme med dig hjem.”

Vi kiggede først måbende på Loa, hvorefter vi alle brast i latter. ”Her har vi gået og planlagt hvordan vi skulle forføre dig og få dig med i vores lille klike, og så har du bare gået og ønsket det fra starten af,” sagde Gina.

Efter at vi havde drukket vores øl sagde mor ”Ok, piger, i forstyrrede os vores nydelse, så nu synes jeg faktisk at i skal gøre arbejdet færdigt.” Mor og Gina satte sig frem i stolene med spredte ben og Loa og jeg satte os på knæ foran dem.

Loa begravede sit ansigt i mors skød, mens jeg gik i gang med at slikke Ginas våde fisse. Inden længe stønnede begge kvinder under vores kyndige leg, og inden længe måtte de begge overgive sig til vores frække tunger.

Da deres orgasmer var stilnet af, satte vi os alle fire for at få noget mad. Under maden fortalte Gina om nogle af sine planer. Hun havde sammen med sit team aftalt et manuskript, hvor en mor med en voksen datter finder en kæreste som også har en voksen datter, og nu er holdet jo samlet, så det var noget vi alle så frem til.

Fortsættes …

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.