BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ventede spændt på mors reaktion, da hun begyndte at åbne pakken. Hun gjorde godt nok store øjne, da hun så hvad der lå i kassen, og jeg kunne se at Gina også var meget interesseret.

”Jamen skat, hvad skal vi da bruge alt det skønne legetøj til?” spurgte mor lidt åndsvagt. ”Ja, hvad tror du, mor” svarede jeg med et stort grin. ”Da jeg er den eneste som ikke har fået orgasme endnu, synes jeg at det er jeres tur til at hygge lidt om mig.”

SEX I DAG?

Med disse ord tog jeg manchetterne på håndled og ankler, og lagde mig på maven på sengen. Gina var hurtig til at fatte hvad jeg ville, så hun fandt rebet frem og bandt mig til sengens fire ben. Hun placerede nu et par store puder under min mave, så jeg lå med røven lige i vejret.

”Camilla, er det i orden med dig, hvis jeg tager mig lidt af din frække datter, så kan du imens prøve at finde ud af hvordan du får den der Strap-On spændt omkring dig.” ”Ja, gør du bare det, så vil jeg se om jeg kan lære lidt” svarede mor.

Gina lagde sig nu på knæ bagved mig og skilte mine balder. Jeg mærkede nu hendes tunge lege omkring mit røvhul. Det var et meget erogen punkt på min krop, og der gik en sitren igennem mig, da jeg mærkede hvordan tunge pressede sig lidt op i mig.

Da hun havde slikket mit røvhul lidt, tog hun glidecremen og den mindste plugg, som blev smurt grundigt ind, hvorefter hun placerede den ud for mit hul og begyndte at presse den op i mig.

Jeg havde, trods mine erfaringer aldrig haft noget oppe i røven tidligere, og det gav et lille jag af smerte, da pluggen passerede min ringmuskel, men den smerte blev hurtigt afløst af nydelse. Det var vildt at ligge med røven i vejret i min mors soveværelse, mens min nøgne mor så på, hvordan jeg blev behandlet af en fremmed kvinde.

Gina fandt nu en af piskene frem og begyndte forsigtig at lade den danse hen over mine balder. Langsomt øgede hun styrken af sine slag, og snart begyndte mine balder at blive røde. I stedet for smerte følte jeg en ubeskrivelig vellyst ved at få pisk.

Gina lagde nu pisken, tog pluggen ud af min røv og erstattede den med den som var et nummer større. Igen følte jeg smerten, da den gled op i mig, dog ikke så meget som første gang. Jeg skævede over til mor, som nu havde fået spændt dildoen fast omkring livet.

Jeg vidste jo, at hun også havde en gummipik oppe i fissen, så det var vildt frækt at se min smukke mor stå med en stor, sort pik strittende ud fra sit underliv.

Gina gjorde nu tegn til mor, om at hun skulle komme op i sengen til os. Mor satte sig på knæ bagved mig mens Gina smurte den store DILDO i glidecreme. Nu styrede Gina dildoen hen imod min våde fisse og skilte min skamlæber så mor kunne presse den op i mig.

Jeg var så våd og liderlig, at den gled helt i bund ved første hug, og mor begyndte nu langsomt at kneppe mig, mens hun havde et fast tag i mine hofter. Jeg var ved at eksplodere af liderlighed ved tanken om at min mor kneppede mig.

Gina havde i mellemtiden igen taget pisken, og denne gang var det mors balder som fik tur. I takt med at mor stødte dildoen op i mig, fik hun samtidig et slag over balderne af Gina. Mor stønnede for hvert slag som ramte hende.

”Åh ja, Gina, straf mig. Pisk min røv mens jeg knepper min datter. Åh, det er så godt” stønnede mor, mens slagene faldt over hendes røv og hun pumpede dildoen ud og ind i min fisse.

Gina smed pisken og fik med lidt besvær kantet sig ind under mors spredte ben, så hendes mund kunne nå min stive klit, som hun ihærdigt begyndte at bearbejde. Det var dråben. En plugg i røven, mors pik i fissen og Ginas tunge på klitten.

Jeg fik mit livs største orgasme. Mine safter kom i sprøjt efter sprøjt ud over Ginas ansigt, mens jeg hulkende vred mig i snorene. Det var som om det ingen ende ville tage. Min krop sitrede imens orgasmen langsomt ebbede ud.

Mor trak sig forsigtigt ud af mig, og Gina fjernede pluggen i min røv og løsnede mig. Hun greb nu mor og nærmest smed hende ned på ryggen i sengen og satte sig overskrævs på hende og lod pikke forsvinde op i hendes våde fisse.

Jeg sad stille og nød synet af Ginas store bryster som hoppede vildt mens hun red min mor. Hendes ridt blev vildere og vildere og jeg kunne se på mor, at den dildo hun havde oppe i sig, begyndte at gøre gavn.

Inden længe hulkede og skreg begge kvinder deres orgasme ud i soveværelset Totalt udmattet sank Gina sammen over mors krop, mens hun beholdt pikke oppe i sig. Gina og mor kyssede hinanden mens deres orgasme langsomt ebbede ud.

Mor kiggede kærligt på mig. ”Det var en dejlig gave du har købt til os, men den allerdejligste gave, var at du fik Gina til at komme hen til os.” Jeg bukkede mig ned og kyssede de to smukkeste kvinder i mit liv.

Klokken var efterhånden blevet mange, så vi tog et hurtig bad og satte os alle tre nøgne nede i køkkenet for at få lidt aftensmad. Til min store glæde kunne jeg se, at Gina og mor slet ikke kunne holde fingrene fra hinanden, så jeg var ved at tro, at min plan om at føre dem sammen var faldet heldigt ud.

Efter en hyggelig aften, hvor vi fik talt mange ting igennem, var det blevet tid til at få sovet lidt. Jeg lod mor og Gina være i soveværelset og lagde mig i min egen seng. Efter lydene at dømme, som kom fra soveværelset tror jeg nu ikke, at de to nyforelskede kvinder faldt i søvn lige med det samme.

Næste morgen vågnede jeg ved duften af frisk kaffe, og min mor som sagde ”Godmorgen, min skat. Så er det vist tid til at vågne.” Da jeg slog øjnene op, så jeg de to smukke kvinder stå med armene omkring hinanden og en kop kaffe til mig.

Jeg satte mig på sengekanten og mor og Gina satte sig på hver side af mig. Mor sagde ”Skat, Gina og jeg har talt længe sammen i nat, og vi er blevet enige om, at vi skal lave nogle mor-/datterfilm hvor Gina også skal deltage af og til”.

Hun fortsatte ”Desuden er vi også blevet enige om, at Gine flytter sammen med os, så vi kan se, om vi kan få en hverdag til at fungere, og det bliver selvfølgelig sammen med dig. Bare rolig.”

Jeg boblede af lykke indvendig. Heldigvis var min plan gået op i en højere enhed. Begge kvinder fik et kys, hvorefter jeg hoppede ud af sengen og sprang rundt i glæde, til stor morskab for mor og Gina, som snart skreg af grin over mine fjollerier.

Da jeg var faldet til ro igen så mor alvorligt på mig. ”Vi kommer sikkert til at rende ind i nogle sure mennesker, som ikke kan forstå hvordan vi kan leve som vi gør, men her må vi stå sammen og komme igennem det.”

”Ved du hvad, mor. Jeg kunne ikke være mere ligeglad, bare jeg har jer to.”

Den næste tid gik med at indspille FILM. Der var folk som skrev historierne og jeg skal love for, at deres fantasi ikke fejlede noget. Jens var cheffotograf og så var der naturligvis en masse andre teknikere omkring os, men vi blev efter hånden vant til at der var folk omkring os når vi filmede.

Gina flyttede ind hos os, og alt var fryd og gammen. Pengene rullede ind på vores konti, og mor og jeg sagde vores job op. En dag kom Gina og spurgte mig, om jeg havde en ide til at der måske kunne komme en stedsøster med i billedet og straks faldt mine tanker på Loa fra Sex Shoppen.

Fortsættes …

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.