Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er en familie som bor i kbh, konen er 48 år og jeg er 49 år.

Til sønnens 18 årig fest som vi holdte på en restaurant i århus var vi ca. 50 både familie og venner, min fætter som er ca 60 år er stor bad boy og har altid haft godt øje til min kone, til festen var kone i en kjole hvor der kunne ses lidt igennem som hendes g-streng, på et tidspunkt kommer der 3 udlænding hos fætter, de hygger og drikker pludselig kommer han over til mig og siger at min kone trænger til en rigtig mand, jeg sagde intet så tog han hende i hånd og gik uden for.

SEX I DAG?

Jeg fik hjertebanken og tænkte hva sker der nu? efter 5 min kom de ind jeg kunne straks se kone uden g-streng og kjolen var skåret op til lysken, så når hun gik kunne man se lidt af hendes fisse. Pludselig var hun væk de udlænding fyre og fætter var også væk jeg begynde at få de dårligt og ryste i kroppen så gik jeg rolig gennem restaurant jeg kunne se at tjener var på vej gennem en lang gang jeg fulgte efter og så kunne jeg høre støn jeg gemte mig ved trappen til kælder og så noget vildt jeg var nærmest ved at få hjertestop, min kone lå på knæ mens fætter holdte hende i håret og kørte hendes hoved frem og tilbage mens hun suttede en af udlændingerne, mener de var tyrker, den ene havde et tyk pikhovede hun bønfalde ham om at stoppe men han var ligeglad, han løftede hende op og sagde spred din ben din so og gav hende en let lussing, så gik fanden løs de alle tre begyndte at kneppe hende på skift, mens fætter holdte hende fast, de kom en efter en ud over og op i hendes fisse. Min pik var ved at springe på det tidspunkt. Da de var færdig tog den ene klamme tjener hende også, så sagde den ene af de udlændinge at de skal hente nogle flere til at kneppe hende, tjeneren gik ud efter en kollega, efter ham kom kok en fed 60 årig rumæner hun græd og bad om at ikke gør det hun syns han var klam, men fætter sagde til ham på engelsk fuck now, han tog den frem den var en kæmpe pik ikke under 20 cm og tyk, alle stod og kiggede på den pik - så jog han den i hende og kørte den i bund, igen og igen. Efter flere kraftige stød kom han, aldrig har jeg set så maget sperm i mit liv da han kom ud over hende, de grinte og snakkede hvor god hun var

Så kom en af gæsterne pludselig også derned, en jeg ikke var ret vildt med, han blev hentet af en af tjener. Jeg kunne næsten ikke klare det mere, han begyndte at snakke hvor klam hun var og en taber mand hun havde, gæsten tog pikken frem og gned på den, den var ok stor, jeg tænkte bare han ikke får hende, så sagde han noget hvor alle stenede - hov er det ikke hendes søn 18 årig fødselsdag? "jo hvorfor" ja men så la der knægten få noget fisse, jeg fik en chok nej tænkte jeg men samtidigt var min pik ved at springe, så gik fætter op efter ham. Hun lå i kælderen mens de legede med hendes fisse, nej sagde hun nej-nej det vil jeg ikke, det gør i ikke!

Så kom de ned, sønnen stoppede op mens han så sin mor med kjolen oppe og sperm løbende ud af fissen, nej hva laver i stop nu! Så sagde ham idioten til ham kom nu din svans, er du ligesom din far? hvis du er et mandfolk så tag den frem og knep hende. Han ville ikke, så fætter sagde kom nu, alle lo af ham og sagde kom nu hun er din gave, nej det vil jeg ikke, hun sagde nej stop nu please, i har fået rigeligt.... Men synet af sin nøgne mor med spredte ben og en gennem kneppede fisse kunne han ikke stå for, man kunne se bulen i hans bukser. Pludselig tog 2 af de store tyrker fat i ham bagfra og tvang ham helt op til hende, ham idioten stod og spillede pik og sagde ja kom nu træk hans bukser ned og stik hans pik ind, han prøvede at skubbe dem men de var stærke, fætter trak bukser ned så kom en ung pik frem, den var ca 16cm hun prøvede at klemme sine ben sammen men forgæves, den trejde holdt dem spredte. Så tog fætter fat i hans pik og førte den i mors fisse, de skubbede knægten frem og tilbage efter 5 stød sprøjtede han og så kam ham idioten ved siden af, han sagde ja fik dig til at kneppe din egn mor, så sprøjtede han ud over hende.

Knægten begynde at græde så sagde de alle skrid med dig op i salen, en efter en gik de alle ud jeg skyndte mig tilbage til restauranten. Der kom de alle op, en kom over til mig og sagde det er dejlig kone og søn du har, jeg spillede dum men havde lyst til at slå ham, men havde stadig stiv pik. Flere af gæster kunne se på kone at noget var galt men hun lod som intet var hændt, fætter kom over og sagde hør her din svans fra imorgen så styre jeg din kone, festen sluttede og på vej fortalte kone hvad var hændt, jeg kunne ikke holde mig jeg tog den frem og sprøjtede som aldrig før. Hun syntes jeg var et svin.

Nu kommer fætter en gang om ugen, hjem til os og knepper hende og har flere gang bedt knægten om at se på, det det tænder ham og sagt han vil se ham kneppe sin mor igen, men det vil han ikke. Hun må ikke have trusser hjemme så mig og sønnen få set masser af fisse, jeg har flere gange slikket hende klar til fætter og kneppet hende efter han var færdig og var gået hjem fra os, jeg håber at se sønnen en dag igen vil kneppe hans mor, men nu må vi se om det sker. Jeg ved han spiller pik efter fætter har været på besøg.

I går mens vi spiste aftensmad, ringede han og sagde han kom forbi nu, han greb fat i hende, i håret og ned på knæ, tog hans fede pik og kneppede hende i munden mens vi så på, han sagde intet og kom efter lidt tid i munden på hende, han sagde "ses din svans" til mig, til sønnen sagde han kom og knep hende, du ved hun ikke tør sige nej og så gik han, efter 5 min gik vi begge ind på vores værelser hvor jeg spillede pik og kom med det samme, da jeg gik ud igen så jeg på min nøgne kone at der løb sperm ned af hendes patter..

Nu må jeg stoppe med at skrive, men skriver snart om hva der skete hjemme hos os ....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.