BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde gennem længere tid været medlem, og skrevet en del på en dansk portal Cuckolds.dk Imidlertid blev siden overdraget til en anden admin der ikke forstod at forvalte opgaven at holde en portal med mange medlemmer kørende. Efter en lang pause hvor siden var nede skrev jeg, at jeg ville trække mig ud. En cuckold skrev til mig om vi evt kunne fortsætte en privat korrespondance. Han fik min mailadresse og vi skrev lidt sammen privat. Han boede i Århus og jeg i Københavnsområdet.

Efter nogen tid skrev han at han havde fået en ny kvinde der gerne ville være i et forhold med ham hvor han kunne udleve sine cuckolddrømme. Jeg lykønskede ham med hans held. Efter yderligere nogen tid skrev han at parret ville besøge København i en weekend, om jeg var interesseret i at møde dem. Selvfølgelig var jeg det. De havde lejet en hotellejlighed inde i byen og vi aftalte at jeg skulle besøge dem i lejligheden lørdag eftermiddag på et givent tidspunkt, kl 15,00 Jeg mødte ind og vi gav hånd og hilste på hinanden. Kvinden var nok sidt i 50erne og hun var pæn dame og elegant klædt. Vi stod ved et lille bord og drak en cola mens vi småsludrede.

SEX I DAG?

Hun sagde: Der er vel ingen grund til at vi trækker tiden ud så lad os komme i gang. Vi begyndte begge at tage vores tøj af og der stod vi så nøgne. Hun og jeg omfavnede hinanden og vi mødtes i et dybt kys hvor vores tunger hver især gik på udforskning hos modparten. Mine hænder favnede hendes bryster mens vi kyssede, og jeg lod munden glide ned for at nippe i en brystvorte, mens den anden hånd nulrede den anden brystvorte som var blevet mere hård. Hun var en ret flot moden kvinde og jeg fik lagt hende på ryggen på sengen og kravlede ned mellem hendes ben. En ny kusse skulle udforskes og min tunge var overalt. Oppe i kussen rundt om skamlæberne og kilderen blev suget ind i munden mens tungen legede med hendes mest følsomme sted. Jeg elsker at slikke fisse og kan blive ved rigtigt længe. Hun gav sig mens jeg slikkede hende og den første orgasme var på vej. Jeg fortsatte med at bearbejde den meget våde kusse og så kom hun. Kroppen spændtes og orgasmen rullede ind over hende.

Vi flyttede os rundt i sengen og jeg lagde mig på ryggen så hun kunne slikke min pik. Hun var en god pikslikker men jeg skulle helst ikke komme så efter nogen tid stoppede jeg hende og lagde hende igen om på ryggen, og gik igen igang med at slikke denne lækre kusse. Derefter lagde jeg mig ind over hende og lod min pik finde vej op i hendes våde elskovsrede. Hun klynkede da jeg begyndte at kneppe hende og jeg lukkede munden på hende med et dybt kys mens min pik arbejdede i hende. Hun var helt med og jeg kunne virkeligt mærke at hun nød det. - Læg dig om på alle fire, jeg vil kneppe dig bagfra. Hun vendte sig og lå nu med røven strittende indbydende bagud. Jeg kærtegnede denne smukke røv og fik mig placeret bagved hende. Min pik gled langsomt ind i den optændte kusse og jeg begyndte at kneppe hende i et fast tempo.

Hendes cuckold havde nu fundet hendes mobil og han stod og filmede os. Igennem længere tid kneppede jeg hende i denne min favoritstilling, hvorefter vi stoppede og lagde os i en 69 med hende øverst. Gensidig slikning er også dejligt og en gennemkneppet kusse smager af ja, netop kusse. Så bliver det ikke bedre. Jeg skubbede hende om på ryggen og lagde mig igen ind over hende mens jeg kyssede hende dybt og min pik fandt vej op i kussen på hende. Vi kyssede og kneppede længe i denne stilling og hun stønnede godt. Hun var kommet i flere orgasmer underrvejs i vores elskov og jeg følte det meget intenst. Cuckolden fortsatte med at filme og tage billeder af os. Nu kneppede vi igennem og hun fik nok en orgasme og så eksploderede jeg i en orgasme, og skød min sperm op i kussen på hende. Jeg sagde til cuckolden at han skulle lægge sig op i sengen på ryggen så hun kunne sætte sig over hans hovede og slikke kussen ren for sperm.

Jeg tog et par billeder af scenariet med hendes mobil. Et fantastisk møde var overstået. Jeg gik ud på toilettet og vaskede mig og tog derefter mit tøj på. Hun fik et kys og jeg sagde tak for dejligt samvær og forlod lejligheden. Jeg fik ugen efter tilsendt videoer og fotos som et minde om et godt møde. Jeg hørte aldrig mere til parret. Men sender dem nogle venlige tanker når jeg af og til ser den VIDEO jeg fik klippet sammen. Der er god lyd på hende i videoen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.