2020 Februar. Man må gerne være nysgerrig og jeg var kommet i forbindelse med en ældre mand der gerne ville optræde som trans og have mig til at lære hans kone til at optræde som domina. Manden var 75 år og ikke længere i stand til at få erektion, men han tændte på at blive spanket. Hans kone var fra Thailand og hun var 60 år men en flot og meget velskabt kvinde.

Vi sad ved kaffebordet og talte lidt om forskellige oplevelser. Han havde udklædt sig som kvinde med paryk og kvindelige klæder. Det var nu meget tydeligt at han var mand, men det var jo en leg jeg havde indladt mig på så okay med det. Vi gik til deres soveværelse og han havde lagt sig på sengen på maven. Hans kone svingede en pisk med nogle meget løse slag og jeg viste hende at der skulle noget mere kraft i slagene. Jeg havde taget mit tøj af inden vi gik i soveværelset, og underforstået at jeg skulle kneppe hans kone under seancen.

Efter at vi havde spanket hendes mand prøvede jeg at sætte et hylster med vacuumpumper på hans pik for at se om vi ikke kunne få liv i den, men han havde så meget hår dernede at den trask luft med ind, så forsøget blev opgivet. Jeg selv er glatbarberet dernede så jeg satte pumpehylsteret på min pik og pumpede for at vise dem hvordan systemet virkede. Min pik voksede yderligere og blev også lidt tykkere efterhånden som den blev mere blodfyldt. Jeg bruger pikring ved roden så blodet har vanskeligt ved at løbe fra igen.

Efter denne demonstration var jeg klar til at få slikket pik og hun åbnede villigt munden og lod den glide ind for en behandling. Hun kørte den frem og tilbage og lod tungen køre rundt om pikhovedet inde i munden. Åh, det er skønt at lade sin pik blive mundbehandlet. Det var spændende at se på pikken i munden på en asiat og synet ophidsede mig. Dette var en ny oplevelse at være sammen med en asiat.

Efter nogen tid fik jeg hende skubbet om på ryggen og kravlede ned mellem hendes ben. Min tunge fandt hendes fisse og jeg begyndte at slikke hende. Lod tungen finde op i fissen på hende. Hun smagte godt og jeg slikkede hende længe og hun begyndte at give sig. Derefter måtte det uundgåelige ske at jeg igen skiftede stilling og lod min pik finde vej op i kussen på hende. Hun lå stadig på ryggen og jeg gik i gang med at kneppe hende. Hendes mand havde flyttet sig rundt i sengen og fulgte med mens min pik arbejdede i hende, Han kom med små kommentarer mens jeg kneppede. Hun klynkede og gav sig men det var lidt svært at aflæse om hun fik orgasmer.

Jeg kneppede hende i nogen tid og vi skiftede stilling og jeg tog hende bagfra. Dejligt at se hendes velskabte røv hvor min pik kørte frem og tilbage nede under ballerne. Hun fik orgasme under seancen. Jeg skulle slutte af med at spille pik og sprøjte på hende men min orgasme var langt væk. Jeg måtte virkeligt arbejde hårdt og længe før jeg fik min udløsning. Så kunne jeg skrive thaifisse ind på mit CV

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.