BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi er et meget præsentabelt par mit i 50'erne. Jeg heder Dan og min kone hedder Gitte. Vi har kendt hinanden siden vi var helt unge.

Vi har et dejligt aktivt sexliv. Det frækkeste vi har prøvet med andre, er kun fræk web cam sex. Vi har aldrig sexet ”in real life” med andre.

SEX I DAG?

I mange år har vi begge tændt på fantasien om en ekstra husven i sengen, som vi altid fantaserer om, når vi har sex. Når jeg boller Gitte, tager hun ofte mine fingre i munden, og slikker dem, som var det en andens fyrs pik. 

Når vi er liderlige, siger min kone "ja" til at vi skal finde en husven, men når liderligheden har lagt sig, siger Gitte: ”Et er fantasi - noget andet er virkelighed”. Jeg har ofte spurgt min kone, hvem blandt vores venner, hun kunne forestille sig, vi havde med i sengen. Han findes imidlertid ikke blandt vennerne, men kun blandt skuespillere som George Clooney, Tom Hanks m.fl. - så det er aldrig blevet til andet end fantasier.

En dag skulle vi så til sølvbryllupsfest. Når vi skal afsted til fest, siger jeg altid til min kone, at hun ikke skal tage trusser på. Nogle gange hører hun efter - andre gange lystre hun ikke.

Da vi sad i bilen på vej til sølvbryllup, sagde Gitte: ”Så fik du din vilje i dag”. Hun løftede på i kjolen, så jeg kunne se hendes dejlige glatbarberede mis og selvsiddende strømper. Jeg havde allerede lyst til at køre ind på en rasteplads og lege med hende, men vi var sent på den, så jeg måtte koncentrere mig om at køre den lange vej til godset, hvor festen skulle holdes.

Vi ankom, fik velkomstdrink og så skulle vi til bords. Gæsterne blev blandet, så jeg kom til at sidde ved siden af en ældre tante, mens Gitte fik en nydelig bordherre. Han havde et lidt udenlandsk udseende, så jeg kunne ikke høre, om talte dansk til Gitte, da de sad flere borde fra mig. Middagen var forbi, og der skulle ryddes nogle borde, så der kunne spilles op til dans. Jeg blev forenet med min dejlige kone igen, og vi fortalte hinanden om samtalen under middagen med vores bordherre og borddame.

"Var din nydelige bordherre sød og rar at tale med?", spurgte jeg, Gitte. Hun svarede, at han hed George, og faktisk var han kommet alene til festen, da hans kone var ude og rejse. Konen var sådan en rigtig karrierekvinde, så hun var ofte i udlandet, da hun arbejdede for en international virksomhed"

"Han ser da godt ud, bemærkede jeg. Ja - sagde Gitte. Skulle vi endelige prøve dine skøre fantasi, så skulle det da være sådan en som ham, sagde hun med et sødt smil.

Musikken gik i gang. Vi var ude og danse. Når vi tog en dansepause, talte vi med dem, der sad ved vores kaffebord.

Da festen havde været i gang et stykke tid, kom George hen til vores bord. Han hilste på mig, og spurgte, om han måtte danse med hans borddame - altså min kone. Ja - svarede jeg, og Gitte smuttede op på dansegulvet med George.

Da jeg talte med andre ved kaffebordet, bemærkede jeg slet ikke, at musikken slog over i lidt mere stille musik. Et stykke tid efter kom Gitte ned til mig ved bordet, og var lidt rød i hovedet. "Det er så pinligt, sagde hun". Musikken var slået over i kinddans, og George havde taget hende på bagdelen. "Og han har sikkert kunnet mærke, at jeg ingen trusser har på", sagde Gitte. "Det er sikkert noget, du bilder dig ind - og hvis han virkelig har mærket det, så er det bare rigtig frækt", smilede jeg.

Gitte gik på toilettet, og George kom ned til vores kaffebord. Han satte sig - og begyndte at tale til mig og om hans samtale under middagen med Gitte. "Det er godt nok en smuk og dejlig kone, du har", sagde George. ”Ja - hun er dejlig", sagde jeg.

Gitte blev lidt forfjamsket efter jeres dans, fordi hun tror, at du tror, hun ingen trusser har på, grinede jeg. George smilede frækt. George viste billeder af sin familie, og fortalte, hvor meget han var alene med børnene, da hans kone altid var på farten. De havde kendt hinanden i mange år, men først hans kone var blevet forfremmet for et års tid siden.

Gitte kom tilbage fra badeværelset. "Jeg har aftalt med George, at vi tager en flaske med op på værelset og tager en godnat drink der", udbrød jeg pludselig. ”Nååå. sagde Gitte, I er måske allerede blevet så gode venner". Ja - sagde George, og tog hen for at finde en flaske, som vi kunne tage med op. "Du skal nok gå i forvejen, så vores venner og sølvbrudepar ikke vil undre sig", hviskede jeg til min kone. Som sagt - så gjort - hun sagde pænt godnat, og gik op på værelset.

Efter et stykke tid listede George og jeg af sted, som om, vi bare skulle vi ud og have lidt luft. Men i stedet listede op til vores værelse, hvor vi bankede på, og Gitte lukkede os ind

Vi sad og drak et par glas. Gitte, der slet ikke er vant til at drikke, sagde at hun allerede kunne mærke, det snurrede lidt i hovedet. I takt med vi fik mere at drikke, blev samtalen også mere løssluppen.

"Jeg fortalte George, at du følte, at han kunne mærke, at du ingen trusser havde på, da I dansede", sagde jeg til min kone. ”Jeg har da hele tiden haft trusser på", sagde min kone. Det troede jeg ikke på, for på vej til festen, havde hun jo vist mig "det hele". Jeg bad hende om at trække op i kjolen, men hun ville ikke sidde halvnøgen alene - uden at vi fulgte med.

Vi tog Gitte på ordet. Både George og jeg smed bukserne og sad kun i underbukser. "Nå - så bliver jeg nød til at vise, at jeg har trusser på, sagde hun. Hun tog kjolen af, og der stod min kone med højhælede sko, selvsiddende strømper og en bodystocking, der sad stramt omkring brysterne.

Når hun har bodystocking på, kan man se kavalergangen. En lynlås holder de fyldige barm på plads. Hun så kanongodt ud! ”Du må have taget bodystocking på”, da du gik op på værelset før os. Men det ville Gitte ikke indrømme, og sagde, hun hele tiden havde haft bodystocking på.

Vi tog endnu en drik, og George fortalte, han havde været gift i 30 år med sin kone. De havde tre børn, og han havde aldrig været hende utro. Efter hans kone havde fået "topjobbet", så var han noget forsømt, og konen tænkte kun på jobbet.

Det var lige så uvant for ham, som det var for os at sidde i underbukser på et værelse med et andet par. I værelset var der en stor himmelseng, to sofastole og et sofabord. Gitte sad på kanten af himmelsengen med sit glas i hånden, mens George og jeg, sad i hver vores sofa. "Lad os sætte os over til min kone", sagde jeg, og vi satte os på hver vores side af hende. Som sagt, så gjort.

Jeg gav min kone et dejligt hedt tungekys samtidig med, jeg forsigtigt førte Georges hånd hen på Gittes lår. Hvis hun afviste hans kærtegn på låret, så var det et tegn på, hun ikke var med på noget. Men det gjorde hun heldigvis ikke, med hun lod bare som ingenting.

Jeg lynede lynlåsen på hendes bodystocking ned, så hendes dejlige bryster om til syne. Jeg slikkede hendes bryst tættest på mig, mens George var tilbageholdende og uvant ved situationen, så han kiggede på.

Jeg førte hans hånd fra låret til brystet, og jeg kunne tydeligt se, at min kone nød det, da George nulrede hendes brystvorte, og han slikkede hendes andet bryst. Jeg hev knaplåsene op. Disse knaplåse, som er en del af hendes bodystocking, sad på stoffet mellem benene. Jeg kørte fingrene ned på hendes fisse, og jeg kunne mærke, hun var våd - drivvåd!

Mine fingre var fyldt med min kones elskovsdråber. Jeg lagde Gitte ned på ryggen på sengen, og sagde til George, at han skulle slikke hende.

Jeg spredte mine kones ben og skamlæber, så jeg også kunne se, hvordan Georges tunge spillede snurrende rundt om hendes klitoris. Gitte var liderlig. Hun begyndte at vride hele sit underliv og stønne højere og højere, mens George slikkede helt vildt godt. Det varede ikke længe før mine kone brød ud i en mega kraftig orgasme, der rystede hele hendes dejlig krop.

Jeg kan godt forstå, hun kom så hurtigt, for jeg er den eneste, der har slikket hende fisse, så det måtte være ekstra frækt for hende, at en fremmed mand lå med sit nydelige ansigt mellem hendes ben.

Da vi lige havde lært hinanden at kende, skulle jeg bare stikke et par fingre op i Gittes mis, så fik hun orgasme. Mens min kone lå og nyd de krampesammentrækningerne fra hendes orgasme, hviskede jeg George i øret, om han kunne få en kvinde til at sprøjte? "Om jeg kan", svarede George - "ja - konen og jeg har været på kursus i sprøjteorgasmer. Alle kvinder kan sprøjte". "Vi har længe forsøgt, men det fungerer ikke for os, så prøv, om du kan give Gitte en sprøjteorgasme", sagde jeg til George.

George førte forsigtigt langemand og ringfinger ind i fissen på min kone. Kun fingerspidserne kom ind - og han roterede langsomt og forsigtigt på indersiden, men øverst på missen. Langsomme og roterende bevægelser med en slap - nærmest elastisk hånd. Gitte begyndte at stønne igen. Åhhh ... sagde hun, bliv ved. George roterede lidt hurtigere fortsat med en slap hånd - og hurtigere - og HURTIGERE. Til sidst udbrød min kone i et højt brøl, og der kom kraftig stråle ud af missen på hende. Strålen var så kraftigt, at den ramte gulvtæppet uden for himmelsengen. Det var vildt frækt at høre og se, hvordan min kone fik hendes hidtil kraftigste orgasme nogensinde. Hele kroppen gav store jag, mens orgasmen skyllede gennem hendes krop og der fortsat kom små sprøjt ud af fissen på hende… Gosh - hvor var det frækt at se, og hvor var han dog fantastisk til at give sprøjteorgasmer

Da Gittes orgasme havde lagt sig en smule, hev hun begge vores pikke frem fra underbukserne. Når hun er rigtig liderlig, slikker hun altid hårdt og fast, som man ser på PORNOFILM. Det gjorde hun også her - bortset fra, at hendes røde læber kun kunne komme rundt på pikhovedet på George. Han var så veludrustet, at det nærmest gav et gisp i hende. Hun var jo vant til at slikke min pik, hvor hun kan tage den i munden - helt ned til roden.

Hun slap vores pikke, lagde sig på ryggen og sagde til George: "Kom op i mig...". George havde en flot, strittende pik - megastor og stiv. Han førte forsigtigt pikhoved ind i min kone, der gispede, da hun mærkede, hvordan Georges pik helt udvidede hendes dejlige fisse. Jeg viste, at Gitte kunne klare den, da vi tidligere har leget med overdimensionerede dildoer, hvor hendes fisse også var helt udspilet.

Jeg holdt min kones ben spredte, så jeg kunne nyde synet af, hvordan pikhovedet forsvandt i hendes drivvåde mis. Tomme for tomme kom hans pik længere og længere op i hende - og til sidst pressede George pikken forsigtigt helt i bund. Min kone stønnede af liderlighed, da han kørte frem og tilbage med pikken helt i bund - og pludselig udbrød hun i et skrig - hvor hun fik hendes tredje kraftige orgasme. Gitte kom meget hurtigt - hvilket jeg godt kunne forstå, for gennem årtier, havde hun kun haft min pik oppe i sig. Så at få en fremmed kæmpepik oppe i sig - gjorde hende liderlig ud over alle grænser.

Få sex i dag

George trillede rundt på sengen, så han lå nederst, og min kone lå øverst, så hun kunne ride på ham. Hun kunne ikke holde sig oprejst af bare liderlighed, når hun red, men måtte lægge sin krop ned på Georges brystkasse. Jeg kunne se Gittes ansigt nyde og stønne højlydt til sin orgasme, mens hun vrikkede frem og tilbage, når George stødte hans pik i hendes elskovsgrotte.

Jeg kunne simpelthen ikke modstå synet af min kone, der red på George. Jeg tog min megastive pik hen foran munden på hende. Hun slikkede, men måtte stoppe op en gang i mellem, så hun kunne stønne højlydt og give små elskovs-skrig, når han stødte hans store, stive jern i hende.

Pludselig sluttede hun hurtigt og kraftigt på min pik, mens hun red hurtigere og hurtigere. Det var for meget for mig. Jeg var nærmest ved at besvime af liderlighed, da jeg sendte min største spermladning nogensinde direkte i munden på min kone. Heldigvis har jeg "oplært hende godt". Hun intet har imod at sluge sperm. Og det gjorde hun også her. Hun slugte en del af min sperm, mens hun fortsat red på George. Hendes krop og fyldige bryster lå på Georges brystkasse, og hun tungekyssede ham med min sperm i munden. Det var så liderligt at se min varme og tykke sperm, løb ned ad kinderne på George, mens min kone slubrede og slikkede spermen af hendes læber.

Gitte var enorm liderlig og red fortsat på Georges kæmpestive pik. Jeg så, hvor veltilfreds hun var med, at George var så udholdende. Men jeg kender min kone ansigtsudtryk, så hun ville også give ham en tilfredsstillelse - en kraftig udløsning, som han sent ville glemme.

Mens min kone red på George, fik jeg den ide, at jeg - udover at tage en masse frække billeder - også vil lege med hendes bagerste hul. Det var kun, da vi var helt unge, at jeg havde fået lov til det.

Ridende på Georges pik fugtede jeg min finger og stak den op i Gittes bagerste hul. Min kone sagde ikke noget til det. Det var nok især fordi, hun kunne høre, at George begyndte at stønne højere. Og det kunne jeg godt forstå, han gjorde. For mellem den tynde ”hud-væg” mellem fissen og det bagerste hul, kunne jeg mærke Georges pik køre som et velsmurt stempel i en nysynet motor. Min finger kunne gennem min kones anus kæle for Georges pikhoved.

To fingre fik jeg forsigtigt op i det bagerste hul. Både George og min kone begyndte at stønne kraftigere. Min kone fordi hun var fyldt ud - og Georges fordi der var flere fingre, som påvirkede hans fyldige pikhoved gennem ”hud-væggen” mellem min kones to huller.

Den liderlige episode havde gjort min pik stiv igen. Samtidig var Gittes bagerste hul blevet udvidet af mine fingre. Jeg førte min pik til hendes numsehul og pressede min pik ind i rytmiske bevægelser. Når Georges pik trak sig ud, var min pik inde - og omvendt

Det var en fantastik oplevelse at mærke, at min kone få i en sandwich - noget vi ofte havde fantaseret om. Det var endnu mere liderligt og overraskende, hvor meget jeg kunne mærke Georges pik, når det kørte i fissen på min kone. George må have haft samme liderlige fornemmelse, når han kunne mærke min pik i hendes numsehul. For det varede ikke længe, førend George gav en kraftig brøl "jeg kommer…", og han sprøjtede sin kæmpeladning op i min kone.

Georges udløsning havde gjort min pik hård som en kæp, og jeg mærkede min udløsning nærme sig. Min kone stønnede højlydt, mens jeg kneppede hende i det bagerste hul. Hun lå med sin dejlige krop og bryster på Georges brystkasse, og fik endnu en kraftig orgasme, da jeg sendte alt min sperm op i hendes numsehul.

Vi faldt alle tre - mætte og udmattet - om på sengen. Mens vi lå og sundede os, var vi alle tre enige om, at vores seksuelle debut med en trekant havde været en succes.

Klokken var blevet næsten kl. 4 om morgenen, og vi sagde til George, at han måtte liste ind til sig selv, så ingen af de øvrige overnattende gæster, herunder sølvbryllupsparret, fattede mistanke.

Inden George smuttede ind til sig selv, udveksle han og jeg telefonnumre, så vi kunne lave en fræk aftale, hvis min kone var med på det

Da Gitte og jeg lå alene i sengen, spurgte jeg hende, om hun havde nydt det, og hun svarede straks "JA". Hun indrømmede også, at hun nok for længe siden, skulle være gået med til en husven, når jeg havde plaget hende om det gennem flere år.

Siden oplevelse til festen på Godset, har vi set George flere gange. Jeg er Georges nye løbekammerat. Det bliver til en løbetur hjem til min kone og masser af motion i soveværelset… smiler. Georges kone har ikke opdaget noget, da det kun foregår, når hun er ude og rejse.

Vores dejlige oplevelser med vores husven, er en "win-win" situation for alle parterer, idet:

* George for dækket sit sexbehov, når konen ofte er af sted til udlandet

* Georges kone synes, han er blevet aktiv og kreativ i sengen, fortæller George

* Min kone får dækket sin lyst og behov for at blive forkælet af to

* Jeg nyder meget at se min kone rigtig nyde og

* Sammen får min kone og jeg små frække videofilm med os selv i hovedrollen, når vi dyrker sex alene

Videofilmene, som jeg optager undervejs, når George og jeg tager min kone, gør os vildt ophidset. Dem benytter vi som forspil og opvarmning, når vi selv har sex.

Hvis du synes, vores oplevelse var fræk, skal vi nok skrive et par noveller mere om vores oplevelse med vores husven. Med tiden er vi blevet meget mere eksperimenterende og frække.... smiler. Det har du endnu til gode at læse om.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.