BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne tøs og jeg fandt hinanden i 2008. Jeg var blevet kontaktet af en moden kvinde jævnaldrende med mig, som mente at vi måske kunne have noget at give hinanden. Jeg søgte en tøs og hun søgte en Herre da hun gerne ville prøve sig af som tøs. Hun bor på Lolland og det var pænt langt at køre, men ikke desto mindre så blev vi enige om at vi da måtte mødes og se hvordan det ville spænde af. Dette forhold blev til dato det længste jeg har været i da det kom til at vare 5 -6 år.

Hun havde sendt sin mand i sommerhus så vi kunne være alene, men han var klart bevist om hvad vi foretog os. Vores møde blev rigtigt godt. Vi slikkede hinanden og vi kneppede rigtigt godt sammen i de forskellige stillinger man indtager med en ny partner, og vi fandt melodien også på det mere menneskelige plan. Vi var rigtigt gode til at snakke sammen. Jeg mødtes med denne dejlige kvinde ca en gang om måneden. Udgangspunktet for vores møder var rent knepperi, med det ekstra raffinement at hun gerne ville styres og bruges. Da jeg optrådte som Herre blev hun ofte fikseret og evt afstraffet i milde grad. Hun var fræk og altid udfordrende klædt og hun blev brugt af en Herre der virkelig nød sin rolle, ligsom hun nød sin. Hun var i alle måder en dejlig sexpartner og hun kunne bruges i alle 3 huller så også på det område var hun nærmest perfekt. Det var en selvfølge at min pik fandt det bagerste hul, og ofte skiftede jeg mellem kussen og røven, altså kneppede hende i det ene hul, trak mig ud og så ind i det andet. Hun havde altid sørget for at være udskyllet og helt ren i det bagerste hul. Hun kunne godt lide at mærker pikken bagi da der er en masse nerver der, Kvinden var meget ligefrem og kaldte tingene ved rette navn, hun var dejlig og hun så godt ud, så dette var da virkeligt en partner der var værd at holde fast ved.

SEX I DAG?

Vi mødtes hver gang kun hende og jeg og jeg havde aldrig set hendes mand. Jeg nød vore møder for hun var mega fræk og ville gerne flytte grænser. Sammen udlevede vi nogle af sm verdenens mysterier og vi kneppede hjernen ud på hinanden så vores møder var virkeligt fornøjelige. Der er da ikke noget bedre end når man kan tale om alt med en naturlighed, og sammen udforske de sexuelle variationer med store udløsninger til resultat. Jeg havde været særdeles aktiv sexuelt i en periode med flere partnere og meddelte hende at jeg måtte have en pause. Dette passede hende fint da hun og hendes mand i perioden havde travlt med renoveringen af et hus. Efter at vi havde holdt en pause på nogle måneder blev det aftalt at hendes mand fremover skulle være tilstede når jeg var på besøg. Jeg er jo vant til at mødes med par så for mig betød det intet og jeg må da sige at vi havde det fortrinligt med hinanden og vi swingede rigtigt godt sammen alle 3. Det kunne ske at vi snakkede så meget at vi er ved at komme i tidsnød for det egentlige - at hun skulle have en tur som tøs af en Herre hvor det altid slutter med at der kneppes godt igennem. Hendes mand tog altid fotos og filmede os når vi var i heftige seancer og det tænder mig at optræde på denne måde. Jeg kunne have ham liggende imellem min ben med kameraet helt oppe hvor kønsorganerne arbejder.

Jeg har masser af FILM og billeder hvor min pik arbejder i kussen og i røven på tøsen og jeg kan slet ikke få nok af den slags. At de ryger ned i arkivet er jo en helt anden sag, men så har man dem dog for en lidt senere nydelse. Vore møder med manden som tilskuer fandt sted i hele 2011 og frem til og med 2014 ca hver måned. Jeg synes at jeg flyttede mig som Herre netop med denne tøs og det er jeg hende taknemmelig for. Jeg er ikke sadist af natur og har derfor lidt svært ved at tilføje smerte på en sexpartner på en sådan måde at det efterlader mærker, selvom hun gerne vil have det. Et spanskrør laver mærker og det har jeg skullet lære at udføre da det ikke ligger naturligt for mig. Men der må jeg sige at hendes mand har været mig en god støtte. Han har stædigt fastholdt at hun skal have det lidt hårdere, og jeg tror at det først gik op for mig da han sendte mig nogle fotos hvor hun havde været under behandling af en lidt mere hårdhændet Herre. - Hvad fanden var det skulle hun søge en anden Herre for at få forløsning for sine ønsker - det fik bragt mig på ret kurs og håndteringen af et spanskrør leverer de flotteste striber på røven på hende. Der blev optaget en film hvor jeg afstraffer hende og det er i sandhed første gang jeg er blevet tændt af at se en afstraffelse der efterlader mærker. Fordi jeg ved det var det hun ville have og at det var mig der udførte afstraffelsen var rigtigt godt. Det eneste minus ved vores forhold var den lange afstand, men det opvejedes af alle de plusser forholdet havde. Januar 2012 Det var efterhånden kommet på tale at tøsen skulle prøve at blive serviceret af 2 Herrer fremfor 1 og jeg fandt en sexven frem og tog ham med ned til parret.

Efter introduktionen af vennen gik snakken lystigt og han blev hurtigt en naturlig del af vores lille gruppe. Denne ven mestrer en sjælden evne til at fremprovokere sprøjteorgasmer og den demonstrerede han til fulde på tøsen, efter at vi havde haft hende bundet og givet hende en forholdvis blid afstraffelse med læderpisken. Nu måtte hun for første gang prøve at have to pikke i munden på en gang og hendes krop blev undersøgt af en for hende ny beundrer. Aftenen forløb ikke helt efter den plan jeg havde lagt, men blev dog ganske underholdende endda. Jeg undlod naturligvis ikke at kneppe hende i alle 3 tilgængelige huller og hun kom under kyndig behandling af vores gæst som gav hende så mange sprøjteorgasmer at vi ikke havde tal på dem. Jeg vil tro at det var mere end 20 og så mange store orgasmer tærer lidt på kræfterne. Vi holdt flere pauser undervejs og jeg lagde mig bagover og bad hende om at lege med min pik. Hun gjorde det godt og jeg var igen klar. Placerede mig bagved hende og kneppede hende bagfra, mens vores ven begyndte at gnide hendes klitoris til nye orgasmer. På et tidspunkt ville jeg smage hendes kusse og bad hende om at sætte sig overskrævs på mit ansigt så jeg kunne slikke hende. Efter nogen tid vendte hun sig så vi lå i en 69 og kunne slikke hinanden. Min medbragte sexven var ganske fokuseret på at lade hende få disse sprøjteorgasmer og han glemte lidt sig selv.

På et tidspunkt hvor jeg stod på gulvet og kneppede hende bagfra slikkede hun hans pik og den blev nogenlunde kampklar så hun blev sat op på ham for at få et ridt på hans pik. Hun nåede da at få en orgasme mens hun red ham. Aftenen blev absolut fornøjelig og givende, ikke mindst for tøsen. Vi har mødtes et utal af gange og altid har vi haft gode oplevelser. marts 2012 Jeg besøgte igen kiss og hendes mand og de efterfølgende gange kom jeg alene. Det blev som altid nogle forrygende aftener og hun fik slag med pisken som var lidt hårdere end jeg normalt giver. Hun vil jo gerne have det sådan og så er det også i orden. Hun er ikke særligt tro og havde fundet en ny ven der var ved at køre sig ind som hendes Herre. Hun skulle hver dag melde sig til ham kl 21 på sms, og mens jeg kneppede hende sagde jeg, husk lige at du skal sms´e til Herren. Hun tog sin mobiltelefon og jeg dirrigerede teksten. Skriv til ham at du har ikke tid lige nu for du ligger med en pik i røven. Jeg lod min pik finde vej op i hendes røv således at det var den skindbarlige sandhed hun sendte. Der gik vel ikke mere end 10 min så kom der en overrasket sms retur. Han tog det nu ganske pænt. Jeg fik hende en af gangene til at onanere foran mig og hendes mand og hun fik et par orgasmer. Jo, Kiss er i sandhed en dejlig tøs. Hun sagde at hun var blever øm i kussen af alt det knepperi så jeg lod min afslutning finde sted i munden på hende. Kiss er altid værd at besøge.

Mit sidste besøg hos hende var i 2014.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.