BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

I takt med at min interesse for en slavinde var blevet mere konkret kom jeg lidt tilfældigt i kontakt med en moden tøs via min scorprofil.  Hun kommenterede vist min profil eller nogle fotos, jeg husker det ikke længere, men vi fik da etableret en kontakt.
Der var tale om en tøs som havde en ældre Master og hun var ikke helt tilfreds med den måde dette forhold kørte på.
Pudsigt nok var hun irriteret over at han var gift, hvilket jeg jo også er, men det var vist noget med at han havde løjet for hende.
Det endte med at vi havde en ret heftig korrespondance og samtidigt begyndte jeg at opbygge mig et lille lager af remedier som kan anvendes på en tøs.
Reb, klemmer, lodder, kæder, piske osv.  Jeg husker følelsen da jeg stod i en pornobutik og købte en pisk.  Nu var jeg på fremmed grund men samtidigt på rette vej.

Jeg har haft lidt vanskeligt ved at skelne imellem forskellen på en tøs og en slavinde, og er stadigvæk ikke helt i stand til at definere en klar forskel.

Vi endte op i at denne modne tøs blev min og jeg besøgte hende i hendes lejlighed. Jeg anvendte naturligvis mine remedier på hende, når hun blev indtaget af sin Herre. 
Hun blev pisket, fik sat klemmer og lodder i patter og skamlæber, og hun blev fixeret.
Det var helt nye toner for mig nu at have en tøs, men jeg havde også en følelse af at det var det helt rigtige.
Jeg kneppede hende selvfølgelig og hun tog spermen i munden den første gang vi var sammen.

Jeg besøgte hende nogle gange samt tog hende med ind til en slavefyr som jeg 1/2 års tid tidligere havde indledt en kontakt med.
Slavefyren kræver lige lidt forklaring:
Efter at fruen og jeg havde været sammen med en bifyr havde jeg gået og tænkt på at jeg gerne ville afprøve mine bi-grænser lide mere indgående.
Det blev til at jeg kontaktede en fyr på 39 år der havde et ønske om at stå til rådighed for en moden mand.
Det udmøntede sig i at jeg besøgte ham i hans lejlighed i Kbh. og når jeg kom lå han på knæ i sin entre med en gummimaske over hovedet.  Jeg trak min pik frem og han gav mig et blowjob indtil jeg kom i munden på ham.
Jeg gennemførte disse besøg 2 gange, men måtte erkende at jeg havde en følelse af dårlig samvittighed når jeg var kommet i munden på ham.  Jeg gik ikke derfra med en følelse af at have haft en god oplevelse og var dermed klar over at et forhold mellem to mænd ikke er noget for mig. Der skal være en kvinde med i legen.

Nu havde jeg så sagt til min tøs at hun skulle lære at slikke pik af en der kan det så hun skulle med ind til slavefyren.  Der var gået nogle måneder siden jeg havde været i kontakt med ham, men har var frisk på mit forslag.
Hun havde imidlertid aftalt med sin gode veninde at hun skulle med og bare kigge på.  Ja, jeg er jo med på hvad som helst så det var da ok med mig. Vi kørte forbi og smlede denne veninde op. Hun var en lille lækker negerpige og jeg tænkte Ups, kan man mon få hende til at deltage i arrangementet ?

Tøsen blev placeret så hun kunne følge med i hvordan slavefyren gav mig blowjob.

Jeg lod ham derefter bearbejde og slikke min pik mens hun altså kiggede på og hun blev naturligvis også sat til at slikke mig for at jeg kunne  se om hun nu også lærte noget.
Negerkvinden så bare på og ville ikke deltage.
På et tidspunkt anbragte jeg fyren nederst i en 69 med tøsen og bad ham om at slikke hende imens jeg kneppede hende bagfra.
Jeg anbragt mig bagved hende og lod min pik finde vej op i hendes kusse imens slavefyren slikkede hendes klitoris.  Han lå der med ansigtet i første parket til en forestilling han bagefter indrømmede at han aldrig tidligere havde oplevet.
  Jeg blev selvfølgelig ved indtil jeg sprøjtede min sperm op i kussen på hende og bad nu fyren om at slikke hende ren. Jeg stillede mig om ved tøsens ansigt og bad hende om at slikke min pik ren for sperm og kussesafter.
Jeg havde lovet fyren at han som belønning måtte kneppe min tøs, men han var ikke istand til at få en ordentlig rejsning. Han var udpræget kun til mænd. Ellers ærgerligt for jeg syntes at det ville være frækt hvis en slavefyr havde taget hende på min ordre.
Det blev desværre den sidste oplevelse med denne tøs da hun fik nogle familiere problemer og en af hendes voksne børn flyttede hjem og boede hos hende i en længere periode.
Men jeg var blevet ledt ind på en ny vej i det sexuelle univers og jeg syntes at befinde mig godt der.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.