Husvennen og manden har fået ideen med at have fredagsbar, når sønnen ikke er i huset. Det har vist sig at være en skøn oplevelse gang på gang.

I dag har de inviteret endnu en fyr med i legen. Vi har været sammen tidligere til en dejligt knald i skoven nordpå. Så helt ukendt er han ikke for manden og jeg.

SEX I DAG?

Husvennen, manden og André har skrevet sammen hele ugen omkring i dag, ideer, lyster og tanker er blevet vendt mellem dem.

Mega frækt at vide de skriver sammen, lærer hinanden bedre at kende, lægger planer og dermed gør deres ypperste for at jeg får det allerbedste ud af oplevelsen.

I løbet at ugen har de skrevet til mig på skift med små stikpiller til om jeg var pirret og spændt – hvilket jeg 100% har været. Sommerfuglefarmen har levet til fulde og spændingen har været at spore i stive brystvorter og kilden i underlivet.

Nedtællingen startede torsdag, små pirrende beskeder omkring jeg var spændt på at møde 3 pikke, der bare var der for at tilfredsstille min fisse, fylde den med sæd og at jeg skulle være tilfredsstillet og mæt af pik, når de gik.

Arbejdsdagen gik med små kække beskeder, da de godt ved jeg ikke altid kan besvare, ej heller er i sex mode på jobbet.

Men det holdt dem heldigvis ikke fra at skrive søde og forventningsfulde beskeder til mig.

Fri fra jobbet, ud i bilen og hjem. Manden var kommet tidligt hjem, så han havde gjort huset klar, været i bad og så skulle jeg lige i bad og shave de vigtigste steder klar.

Ind og vente i stuen, i det, mellem husvennen og manden aftalte tøj, ingen trusser men en BH under kjolen. Hvidvinen er knappet op, spændingen er der 100% - ved jeg helt hvad jeg er gået ind til? Har prøvet et Gang Bang i klub, men det her er megapirrende og frækt i vores eget hjem.

André kommer først og vi sidder lidt og snakker sammen om løst og fast. Husvennen kommer og vinen flyder sammen med snakken om alt og intet.

Inden længe er stemningen lige der hvor den skal være og kort efter mødes alle i soveværelset. Fyrene helt nøgne og jeg på gulvet på knæ, med min forventning om 3 stive pikke, som skal suttes og leges med.

Det er altså en fantastisk dejlig leg, stive og klar til en legende tunge, en hånd og varmen fra både hånd og mund, samt et par øjne der forhåbentlig viser, at dette er bare skønt. For jeg elsker at slikke og sutte pik!

En pik i munden og en pik i hver hånd – så bliver det ikke bedre!

Manden har lidt travlt med at optage og tage billeder, men det er til glæde for alle parter bagefter, så det går.

Alt imens husvennen og André bliver suttet og leget med, får jeg bind for øjnene, så mine sanser er mere skærpet.

Ikke at jeg får kigget ret meget på pikkenes ejere – hvilket jeg skal lære mere at gøre, for det tænder enhver, at en kvinde der ligger på knæ foran dem, med deres dyrebareste i munden, mens de kigger liderligt op på dem.

Passer på deres pik og sørger for de har det tilpas.

Inden længe fornemmer de at nu skal jeg leges med, slikkes og komme.

Lægger mig på ryggen op sengen, en fyr på hver side og en i mellem benene – hvor fantastisk.

At blive leget med, med en meget villig tunge som leger med min klitoris, pirrende, suger, slikker, krævende – der kan få mig til at komme. Så er det bare ikke bedre.

Og alle tre fyre forstår at bruge deres tunger, læber, sugekraft, så jeg er mere end klar til at modtage deres stive pikke, efter de alle tre har suttet, slikket, leget med deres villige tunger med min nu drivende våde fisse. 

Manden har endnu engang fået leget og spillet mig så jeg får en meget våd orgasme, inden husvennen trænger dybt op i mig, knepper mig dybt, mens jeg slikker manden og Andrés stive pikke på skift.

Legen for alle er pirrende og husvennen kommer dybt og langt oppe i mig. Alt imens får jeg af manden besked på ikke at lege for meget, for så vil de ikke alle 3 komme i min fisse – og det vil jeg jo gerne have de alle gør.

Han trækker sig ud, skifter plads med André, som trænger dybt op i min mere end våde og nu spermfyldte fisse, alt imens jeg slikker på husvennens pik, der smager af både ham og mig – på skift med mandens stive pik, som venter spændt på hans tur til at sprøjte op i mig.

André tager roligt fat og begynder at kneppe mig, alt imens jeg forsøger at slikke husvennen og manden på skift. Han er dejligt tændt og sprøjter hele sin ladning langt op i min fisse, blandet med husvennens.

Han bytter plads med manden, som er mere end klar til at komme i mig, blande sin varme sæd med de andres. Manden knepper mig, mens jeg skal slikke André og husvennen rene, som tak for deres sæd og at være kommet flere gange.

Manden kommer i min meget spermfyldte fisse, som er blevet kneppet, så jeg kan mærke dem alle tre ud over at sæden løber ud af mig.

Man får bare ikke en bedre fredagsbar – jeg siger det bare!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.