BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette gangbang fandt sted i sommeren 2008. Dette par har altid været mine favoritter. Jeg tror at det bunder i det lange bekendtskab vi har haft, for vi har det så fint sammen og er jo næsten fra start der hvor andre par skal mødes i årevis for at komme.

Jeg var kammerat med hendes far og har kendt hende siden hun var 16 år. Hendes mand har jeg næsten kendt lige så længe da de blev kærester som helt unge. Vort sexuelle bekendtskab tog sin begyndelse via den daværende Ofir-chat hvor vi lige ramte hinanden og lavede en aftale og ja, uden at vide hvem vi var i kontakt med. Dette blev dog opklaret da jeg sendte den første mail og vi blev enige om at vi ville gå hele vejen.

Selve det første møde med parret er beskrevet i en anden beretning. Nu var vi så inde i et forhold hvor jeg som en slags husven havde haft min gang hos parret over nogle år. Hendes mand og jeg lavede ofte planer for hvad der skulle ske med hende og vi blev enige om at hun skulle gangbanges. Han lånte en lille ferielejlighed i den bebyggelse hvor han bor og jeg ledte efter fyre på nettet.

Jeg ledte kun efter gifte fyre, da de vel ikke kommer med sygdomme og hun skulle kneppes uden gummi og have spermen. Det var vores udgangspunkt. Jeg var i kontakt med mange mænd og da dagen skulle oprinde var mere end halvdelen af dem ikke klar. Nogle kunne ikke andre turde vel ikke og vi havde en aftale med 4 mænd + mig.

Jeg tog hende med i min bil og vi kørte rundt i området. Jeg tog nogle billeder af hende i hendes frække og trusseløse påklædning på offentlig vej og da vi var færdige med det blev hun blindfoldet hvorefter vi igen kørte lidt rundt og tilbage hvor vi kom fra. Hendes mand havde i mellemtiden lukket gæsterne ind og taget dem med op i den lånte lejlighed på 2. sal.

Jeg gelejdede hende ned igennem kælderen og op ad trapperne. Hun anede intet om hvad vi havde gang i. Da vi kom indenfor sagde jeg til hende at vi altså var andre end os to og at hun ville forblive blindfoldet, men jeg ville nu tage tøjet af hende. Der var hænder overalt på hendes krop og især på hendes store patter og i fissen. Hun stod også ret hurtigt med en pik i hver hånd og legen var igang. Jeg anbragte hende på sengen og alle var ret hurtigt af tøjet og der blev slikket. Hun slikkede pik og hun blev slikket på skift og det varede ikke længe før den første pik var på vej op i kussen på hende.

Herefter gik det slag i slag og nye pikke indtog pladsen i kussen på hende. Kun når jeg kneppede hende viste hun hvem det var da jeg jo talte og styrede begivenhederne. De øvrige så hun aldrig. På et tidspunkt bandt jeg hendes patter op med reb så de stod som to bolde, og hun blev igen anbragt på sengen. Hun blev igen kneppet på skift som det nu sker ved et GB og jeg var altså den eneste hun vidste hvem var da jeg jo styrede begivenhederne og talte. Hende mand fotograferede begivenhederne og hun anede faktisk ikke at han var tilstede. Han deltog ikke men tog kun fotografier af seancen.

Hun havde haft en urinvejsinfektion og denne massive bearbejdning af hendes fisse gjorde at sygdommen brød ud efter en halv times tid. Hun fik smerter og kunne ikke fortsætte. To af gæsterne syntes derefter ikke at det var sjovt mere og de tog deres tøj på og gik. Jeg sagde til hende at vi skulle da have en ordentlig afslutning på dette her og at hun så måtte tage os i munden. Den første gik igang med at mundkneppe hende og jeg havde sagt at hun ikke måtte sluge, da jeg gerne ville have et billede af hende med munden fuld af sperm. Han kom med en stor ladning og hun holdt det delvis i munden, der løb dog lidt ned af hagen på hende. Jeg fik et par fotos og jeg bad hende derefter om at sluge..
Den næste stillede sig op og han fik sin tur og det blev som med den første. Han sprøjtede sin sperm i munden på hende og jeg tog et billede af resultatet inden hun slugte.

Så var det min tur. Jeg fik også et godt blowjob, men lige da jeg var ved at komme fik jeg den ide ikke at slutte som de andre, så jeg trak mig ud og spillede pik så spermen sprøjtede ud over hendes dejlige patter. Hun blev ganske enkelt sovset til med sperm pænt fordelt udover patterne. Alt blev naturligvis dokumenteret for eftertiden med mit og hendes mands camera. Jeg hjalp hende med at tørre hende ren og jeg hjalp hende med at få sit tøj på. Stadig blindfoldet blev hun ført med ned i bilen og vi kørte den samme rute som vi havde gjort inden mødet. Da vi kørte ved Valby station sagde jeg at nu kunne hun godt fjerne blindfoldet. Derefter kørte vi hjem til hendes mand. Hun begyndte at fortælle ham om hvad hun havde oplevet - men hvad hun ikke vidste var at han jo havde set og fulgt med i hele seancen. Set i bakspejlet var det dog en god og spændende oplevelse og jeg var efterfølgende i kontakt med den ene af deltagerne og også han syntes at det havde været en god oplevelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.