BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var kommet i kontakt med en Master som har været i SM universet i en årrække. Han havde en tøs som han havde oplært og opdraget over et år og han ville gerne fremvise hende overfor mig og den Herreloge som jeg var medlem af. Vi var 4 ældre Herrer i logen. Jeg skrev lidt frem og tilbage med ham og vi fandt en dag for et besøg af ham og hans tøs. Jeg kom faktisk lidt for sent så ved min ankomst var Masteren og hans tøs ankommet. Han sad i en stol og hans tøs sad på knæ på gulvet foran ham kun iført en lille vest som intet skjulte.

Da jeg havde fået sat mig begyndte han at fortælle om de ting han anvender i sin oplæring af tøser og altså specielt de træningsmodeller han havde anvendt med denne tøs. Hun fortalte også selv lidt om hvilke ting hun trænede med så vi kunne få et indblik i hvor omfangsrig hendes træning rent faktisk var. Hans tøs var under optræning fra hun stod op om morgenen til hun gik i seng om aftenen. Hun var pålagt visse pligter og træningsprogrammer som skulle overholdes. Masteren var meget stolt af de opnåede resultater og han roste sin tøs overordentligt meget. Hun fortalte bl.a at hun altid gik på arbejde uden trusser. Hun havde fået et træningsprogram hvor hun skulle holde nogle kugler oppe i fissen ved at gå og knibe sammen i 3 timer om formiddagen. I forkosten skulle hun gå på toilettet og masturbere, men kun til kant. Hun måtte ikke få udløsning. Om eftermiddagen skulle hun igen gå med kuglerne i fissen i 3 timer. Om aftenen skulle hun masturbere og måtte få en udløsning. Hun fremsagde en form for bøn hvor hendes Herre indgik på en sådan måde at hun faktisk skulle bære Herren i sin underbevisthed.

SEX I DAG?

Da denne indledende snak var overstået ville han gerne fremvise hende for os og vi satte os rundt om dem mens hun blev lagt midt på gulvet på et tæppe. På en kommando lagde hun sig på maven på gulvet med spredte ben og vi kunne konstatere at hun allerede var meget våd. På en ny kommando lagde hun sig på alle 4 og igen kunne vi se at væden nærmest løb fra hende. På en ny kommando lagde hun sig på ryggen med spredte ben og jeg benyttede lejligheden til at føre et par fingre ind i kussen på hende for at mærke hvor våd hun var. På den sidste kommando trak hun benene op og spredte dem så hendes skød var aldeles blottet.

Igen bad hendes Master mig om at føre et par fingre ind i hende for at mærke dels hvor våd hun var og at hun kunne klemme om den. Først i fissen og derefter i det bagerste hul. Jo, hun var veltrænet. Derefter gik vi til knepperummet og hun blev anbragt i en elskovsgynge hvorefter hun var til disposition for os 4 Herrer. Jeg var den første der var klar så jeg anbragt min pik det eneste rigtige sted og lod den langsomt glide ind i dette fedtede smørhul af en fisse og jeg begyndte at kneppe hende. Hun havde lært at lave knibeøvelser ved hvert et stød og jeg kunne fornemme hvordan hun faktisk malkede min pik. Derefter trak jeg den ud og lod den finde vej ind i hendes bagerste hul som ligeledes var blevet trænet. Hun klemte simpelthen om pikken hver gang jeg trak mig tilbage. Efter nogen tid lod jeg igen min pik trænge ind i kussen på hende og fortsatte knepperiet til jeg kunne se at en af de andre nu var klar, hvorefter han overtog pladsen mellem hendes ben. Jeg stillede mig ved siden af hende og lod hendes hånd finde min pik så hun spillede såvel mig som en af de andre mens hun blev kneppet.

Da det igen var min tur indtog jeg pladsen mellem hendes ben og lod igen min fik finde vej op i kussen på tøsen og kneppede hende i lange seje træk. På et tidspunkt tog vi hende ud af gyngen og anbragte hende på den store seng. Jeg satte mig oppe ved hendes hoved så hun kunne slikke mig mens en af de andre kneppede hende bagfra. Og på et tidspunkt blev det igen min tur. Jeg anbragte mig bagved hende og begyndte så igen at kneppe hende og nu kunne jeg nyde synet af min pik som kørte ind og ud af kussen på tøsen som også var begyndt at blive lidt mere urolig. Hendes Master deltog på intet tidspunkt men overværede blot at alt gik ordentligt til. Jeg lod igen min pik finde vej ind i hendes bagerste hul og jeg kneppede hende i lange bevægelser så jeg trak mig næsten ud i hvert tag. Hendes ringmuskel gjorde et godt stykke arbejde og klemte om pikhovedet så jeg var tæt på at komme, og jeg måtte trække mig ud.

En af de andre tog over og hun var nu blevet lagt på ryggen. Hun var efterhånden tæt på at få udløsning men hun havde fået besked på af sin Master at hun endnu ikke måtte komme. Jeg kneppede hende endnu en gang og nu besluttede jeg at hun skulle have spermen så jeg gav bare loss. Da det var op over sagde jeg til hende at nu får du den og så lod jeg det ske. En af de andre tog over og hun var nu moden til en orgasme og spurgte sin Master om hun måtte komme. Det fik hun lov til og så kom både hun og ham der kneppede hende samtidigt. No 2. som kom i hende lavede en 69 med hende og slikkede al spermen ud af fissen på hende. To af de andre Herrer legede derefter med hende og fingerkneppede hende så hun igen måtte spørge sin Master om hun måtte komme. Dette blev hende bevilget og hun kom igen i en serie orgasmer

Det var et spændende samvær med en oplært slavetøs, og fantastisk at mærke hvordan hun kunne bruge sine muskler i de nedre regioner.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.