BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var lige fyldt 33, og havde indtil nu stadig kun været sammen med kvinder. Kunne mærke, at det begyndte at fylde mere og mere i mig, at jeg bare trængte til at prøve en mand. Bare det at få lov til at røre lidt var sådan set mit mål, da jeg valgte at oprette en profil på en sexside, hvor alle kunne gå ind og finde nærmest hvad som helst indenfor lovens grænser.

Jeg lagde et par billeder op af min nøgne krop og skrev at jeg søgte trængende mænd 50+ til oralsex. Jeg tilføjede også at gifte bifile mænd var velkomne. Man ved jo aldrig om der render mænd rundt med fyldte nosser fordi konen ikke vil mere.

SEX I DAG?

Der kom hurtigt flere breve i min indbakke fra forskellige mænd som spurgte ind til alt muligt, men der kom aldrig rigtigt noget konkret ud af det. Enten var retorikken alt for direkte til en uerfaren mand som mig, eller også var det bare mænd som roste mine billeder, hvilket jo var en dejlig anerkendelse.

Der gik et par uger og der kom næsten ingen beskeder mere. Jeg var tæt på at opgive, da der dumpede et brev ind fra en bruger som hed ”Læreren”. Beskeden fra ham lød sådan: ”Hej. Jeg kunne godt tænke mig at benytte dit tilbud og har meget lyst til oralsex med mig som modtageren. Måske et diskret møde på en rasteplads eller i skoven. Vi kan gøre det i min bil. Har du lyst så skriv tilbage. Jeg kender et godt sted hvis det er, og folk beskriver mig ofte som en pæn mand. Jeg kan desværre ikke dele billeder grundet mit arbejde. Hilsen N”

Jeg læste brevet fra ham mange gange og det lød meget seriøst. Ikke en masse pladder, men meget direkte som om han ingen tvivl eller skrupler havde med det. Hans profil var næsten tom for info på nær dette: 57 år, gift og slank, lettere behåret på bryst og naturlig forneden.

Jeg gik og tænkte over det hele dagen, og da jeg gik i seng kunne jeg ikke sove fordi jeg kunne mærke at dette ville rent faktisk ske hvis jeg svarede. Efter et par timers uro i sengen faldt jeg dog i søvn. Da jeg vågnede næste morgen bestemte jeg mig for at skrive tilbage til ham og sige ja tak til et møde, og at han måtte vælge stedet.

Der gik nogle timer og så svarede han. ”Herligt. Der er en grusplads lidt udenfor Nørholm, hvor der er udsigt ud over fjorden. Jeg holder og venter der i morgen klokken 14. Jeg kører i en sort Audi med en lille hvid stof strop bundet omkring antennen, så du ved det er mig. Du sætter dig bare ind i bilen, og så kan vi køre lidt længere væk, hvis der er andre. Hvis du kan på dette tidspunkt ses vi der. Hilsen N”. Uden at tøve skrev jeg tilbage, at jeg var klar og vi ses.

Det blev dagen efter og jeg havde gjort mig klar og drønede stille af sted mod det aftalte mødested. Jeg kunne mærke nervøsiteten strømme gennem kroppen mens jeg kørte, og var flere gange ved at overveje at vende om. Men nej, tænkte jeg. Nu skulle da sgu prøves. Jeg ankom til pladsen, og da jeg så bagenden af den sorte Audi begyndte mit hjerte at banke helt vildt. Nu sker der, tænkte jeg, da jeg steg ud af min bil og gik hen mod hans. Jeg åbnede døren og satte mig, og en stemme sagde goddag. Jeg vendte hovedet og kiggede på manden og hilste tilbage.

Han rakte hånden frem og sagde, ”Jeg hedder Niels”. Vi trykkede hånd og jeg sagde, at jeg hed Peter, og i samme øjeblik jeg registrerede hans navn, ramte det mig som en hammer. Jeg kendte ham sgu!

Niels havde været min klasselærer fra 1. klasse op til 6. klasse i folkeskolen. Han lignede jo egentlig sig selv, dog med 20 år mere i bagagen. Ikke at det havde ført noget dårligt med sig. Han var stadig en nydelig mand, nu med gråt hår og lidt tyndhåret. Han var også min idrætslærer i et par år, hvor jeg kunne huske at jeg altid kiggede på ham når vi alle sammen skulle i bad. Jeg var fascineret af hans voksne krop med hår på både pikken og brystet. Jeg forstod ikke hvad det drejede sig om dengang. Troede bare det var sådan alle i min årgang kiggede på ham, men det var nok ikke helt på samme måde som mig, fandt jeg ud af senere da jeg forstod min fascination.

Vi sad i bilen og snakkede lidt og jeg kunne fornemme, at han slet ikke kunne kende mig, hvilket var forståeligt og heldigt nok. Mens han fortalte lidt om grunden til han gjorde dette her, kunne jeg ikke lade være med at kigge ned på hans skridt i de sorte cowboybukser. Det så indbydende ud, men jeg vidste ikke helt hvordan vi skulle komme i gang.

Så sagde Niels, at det var hans første gang med en anden mand, hvilket jeg havde min tvivl om på grund af den meget beslutsomme tone han havde kontaktet mig med, men jeg lod tvivlen komme ham til gode. Ud fra min profiltekst vidste han godt, at jeg ikke havde prøvet dette før.

Der blev stille i et kort øjeblik, og så spurgte han mig om jeg kunne tænke mig at røre ved ham. Det var startskuddet og jeg drejede mig lidt over mod ham, lagde min hånd på hans lår, og kørte hånden langsomt hen til hans skridt. Jeg klemte blidt på hans bule og han åbnede sit bælte og begyndte at knappe den ternede skjorte op. Han lagde sædet lidt tilbage, bredte skjorten ud til siderne og tog armene op bag hovedet. Jeg kunne ikke dy mig og begyndte at køre min hånd op og ned af den gråsprængte kropsbehåring. Jeg var så liderlig nu at en forkert bevægelse nærmest kunne få mig til at komme i bukserne, tænkte jeg.

Jeg knappede hans bukser op og lynede lynlåsen ned. Han lettede røven fra sædet og jeg trak hans bukser ned til hans ankler. Nu var hans krop helt blottet, og den dejlige flotte pik lå der med forhuden halvt trukket tilbage. Perfekt størrelse og et par flotte behårede hængenosser. Jeg kunne ikke mere og tog fat om hans nosser og tog hans pik i munden. Det var en underlig følelse at røre ved en anden mands pik for første gang, men kun et ord rungede i mit hoved. ”Endelig!”.

Min tunge legede med pikken og mine læber var helt nede ved roden. Der var en behagelig duft af pik og den begyndte at fylde mere i min mund i takt med at pikhovedet blev mere og mere blottet mod min tunge. Jeg nød hvert sekund af følelsen af den varme pik reagere på min behandling og så begyndte jeg at sutte mere intens på den. Nu var den hård som sten og pikhovedet var svulmet helt op. Jeg tog den ud af min mund og pirrede undersiden af pikhovedet med min tunge så godt jeg kunne. Jeg så, at der kom en stor dråbe ud af pikken, og jeg lod min tungespids fange den. Smagen af min gamle klasselæreres saltede safter spredte sig i min mund.

Jeg lod min tunge og mund arbejde med hans fyldte nosser, mens jeg langsomt malkede hans pik med min hånd. Niels tog fat i min hånd og fik mig til at stoppe. Han var tæt på, og jeg kunne også se endnu mere præsperm løbe ud af pikhovedet og ned af skaftet. Jeg slap hans pik med hånden og lod i stedet for min tunge fange den løbske præsperm.

Nu viste jeg ingen nåde. Min hånd begyndte skiftevis at kærtegne hans behårede bryst og lege med hans brystvorter, mens min mund igen sluttede tæt om hans saftige pik. Niels begyndte at trække vejret dybere og stønne lidt, men lå helt stille. Min anden hånd var nede og arbejde mellem hans nosser og røvhul, samtidig med at jeg suttede hårde og hurtigere. Nu lagde han hånden på min skulder og begyndte at kæle for mig. Hans vejrtrækninger blev hurtigere og hurtigere, og jeg kunne mærke at hans krop begyndte at spænde. Smagen af præsperm fyldte hele min mund nu, og han var få sekunder fra at komme.

Jeg nåede lige at tænke om jeg skulle sutte videre når han kom, eller lade den sprøjte ud over hans mave, da hans røv lettede fra sædet, og jeg hørte et højt ”Åh” komme fra ham og den første store ladning skød langt ned i min hals. Instinktivt lavede jeg den der ”urgh” lyd, da der var en overvældende følelse af få så meget klistret sperm ind på den måde, men jeg suttede videre og yderligere fem store sprøjt fyldte min mund og hals med den varme saltede sperm, mens der gik krampagtige ryk gennem Niels krop. Min hånd, som stadig arbejdede mellem hans nosser og røv, kunne mærke de ryk i mellemkødet som sendte ladningerne af sted. Niels prøvede at trække mit hoved væk fra pikken, men jeg blev ved og han overgav sig og lagde sig atter tilbage og stønnede nu højlydt.

Da jeg endelig lod hans pik slippe min mund var hans kønsbehåring og toppen af hans nosser sølet til i sperm, som jeg ikke fik slugt. Det var et sindssygt frækt syn at se den halvstive pik hvile i klatterne. Niels sad tilbage med et tilfreds smil og takkede for en virkelig dejlig omgang oralsex. Og jeg takkede også for at få lov til at tilfredsstille ham. Han skulle bare vide, at det gav mig endnu mere, at han faktisk var min gamle lærer. Niels tørrede selv pikken ren for det sidste sperm og trak i tøjet igen. Han kiggede på mig og tog blidt fat i min nakke og spurgte, om det var noget jeg havde lyst til igen engang. Jeg tøvede ikke med at sige, at jeg vil elske at gøre det igen. Han smilede kærligt og gav mig et blidt klem om min nakke og aede mig på kinden. Vi tog afsked og jeg forlod bilen. Det var sgu en dejlig debut, tænkte jeg, da jeg kørte hjemad. Jeg måtte holde ind på en sidevej til landevejen for at spille den af, mens jeg stadig havde en kraftig smag af Niels sperm i munden. Jeg kom efter få ryk og det var en himmelsk orgasme. Skøn oplevelse med en dejlig mand.

Få sex i dag

Der gik en uges tid før der igen lå en besked fra Niels i min indbakke. ”Hej og tak for sidst! Har du mod på mere end oralsex med mig som giveren? Min kone tager til Sjælland fredag formiddag, så jeg har huset for mig selv. Hvad siger du til endnu et dejligt møde?”. Jeg måtte lige tænke lidt over det, da jeg aldrig havde prøvet at få noget op i røven. Jeg valgte at svare tilbage, at vi godt kunne mødes, men jeg var altså ”jomfru”, med henblik på analsex. Niels skrev tilbage, at han skulle nok være blid og forsigtig med mig. Så vi aftalte at jeg skulle komme fredag kl. 13.

Det blev fredag og jeg kørte spændt af sted til Niels hus som lå i et villakvarter. Da jeg ankom, stod han og ventede i indkørslen. Han er sgu godt nok en nydelig mand, tænkte jeg, da jeg gik hen mod ham. Han viste mig rundt i det store hus og da rundvisning var ovre satte vi os ned og fik en kop kaffe og snakkede lidt. Jeg kunne mærke spændtheden i kroppen over at han gerne ville kneppe mig denne gang. Tænk hvis det gjorde satans ondt og vi måtte stoppe. Det ville ødelægge det hele, tænkte jeg.

Vi fik drukket kaffen og han inviterede mig ind i gæsteværelset, hvor der stod en stor seng. Jeg lagde mærke til at han var godt forberedt, og så en tube med glidecreme stå på det ene natbord. Nu stod vi foran hinanden og han trak min trøje af, knappede mine bukser op og trak dem ned, så jeg stod helt nøgen foran ham. Han tog om mig og vi begyndte at kysse, mens hans hænder tog fat i mine baller, masserede dem og spredte dem. Min pik var stiv som et bræt nu.

Han fik mig ned at ligge på sengen og han trak sit tøj af, spredte mine ben og lagde sig ind mellem dem, så vores pikke gned mod hinanden. Vi begyndte igen at kysse, mens mine tanker kørte på at jeg faktisk lå helt nøgen sammen med min gamle lærer, og kunne mærke hans stive pik gnide mod min. Det var helt vildt ophidsende.

Niels satte sig mellem mine ben og fandt en pude som han fik lagt ind under min røv og rakte ud efter glidecremen. Mit hjerte bankede da han langsomt begyndte at give mig finger og præsperm begyndte at rende ud af min stive pik. ”Du skal bare slappe helt af. Jeg skal nok passe på dig”, sagde han, mens han nu var i gang med at presse to fingrer ind på samme tid. Det strammede lidt i min røv, men han var tålmodig og blid, så det fik mig til at slappe af. Kunne se at hans pik var hård som sten og pikhovedet glinsede af præsperm.

Jeg spurgte om jeg måtte sutte lidt den, og han vendte rundt så vi endte i en 69’er med mig forneden.  Niels arbejde videre med min røv, mens jeg suttede heftigt på hans stive pik. Nu spredte smagen af min tidligere klasselæreres saltede safter sig atter engang i min mund og hals. Det var så frækt at mærke hans tunge nosser på mit ansigt, og den dejlig duft af pik omsluttede min næse.

Efter lidt tid trak han sig væk og satte sig mellem mine spredte ben igen, smurte lidt mere glidecreme på pikken og lagde an til at tage min mødom. Jeg lukkede øjnene, da jeg mærkede hans varme pikhoved presse forsigtigt mod min åbning. Jeg kunne godt mærke, at det ikke var en finger mere, men noget med mere volumen. Pikken gled forholdsvis nem ind det første stykke, men så var der modstand fra min røv igen og det gjorde en smule ondt. ”Slap helt af”, sagde Niels, mens han kørte pikken forsigtigt ind og ud af det stykke af røven som havde accepteret hans indtrængen.

For hver gang han pressede pikken ind kunne jeg mærke, at den kom lidt længere ind, og til sidst føltes det helt anderledes frit, og min røv inviterede pikken helt ind nu uden det gjorde ond. Niels lod den langsomt forsvinde helt ind til roden, før han lagde sig hen over mig i en dejlig klassisk missionærstilling. Jeg gav et dybt suk da jeg mærkede den fylde mig ud og Niels oven på mig. Han lå helt stille mens vi kyssede dybt og intenst.

Nu begyndte han at glide langsomt ud og ind af min stramme røv, og jeg kunne ikke lade være med at stønne. Hans stød kildede hele vejen fra mit hoved og ned i mine tæer, og som stødende blev dybere og hurtigere, greb jeg fat i hans røv med begge hænder for at presse ham endnu dybere ind i mig. Jeg kunne ikke få nok af ham og det var ren ekstase af den bedste slags. Endelig fik jeg pik og så af denne nydelige mand gjorde mig nærmest stolt.

Niels satte sig op mellem mine ben, med pikken stadig dybt inde og spredte mine ben så meget han kunne og begyndte at støde dybt og hurtigt. Hele sengen gyngede og min røv blev nærmest følesløs af alle de hurtige stød. Jeg betragtede hans flottede behårede krop, mens han hamrede løs i mig, og tænkte tilbage til 20 år tidligere, da jeg kiggede på ham i badet i skolen. Det stod ikke ligefrem skrevet i stjernerne at den flotte pik mange år senere skulle ende med at tage min mødom.

Han lod pikken sidde helt stille inde i mig og lod mine ben hvile på hans lår. Nu tog han lidt glidecreme på hænderne, tog fat i min pik og trak forhuden helt tilbage. Han begyndte at massere mit blottede sensitive pikhoved, mens han vuggede stille så hans pik stadig arbejdede inde i min efterhånden brugte røv. Det blev efter kort tid for stimulerende for mig, og jeg sprøjtede en kæmpe ladning sperm ud over min mave, mens han ufortrøden masserede videre på min pik. Jeg tog fat i hans hænder og prøvede at få ham til at stoppe, men han satte bare tempoet op, og jeg vred og drejede mig, stadig spiddet på hans pik. Til sidst forbarmede han sig over mig og slap min pik, som endnu havde tykt sperm flydende ud af det helt røde pikhoved.

Niels lagde sig igen ind over mig og hans røv begyndte at pumpe dybe stød ind i mit ømme hul, mens hans åndedræt blev tungere og tungere. Jeg tog fat i hans røv og indikerede, at han ikke skulle trække sig ud, og han sagde ”Nu får du sgu mit sperm bagi”, efterfulgt af et voldsomt ryk i hans krop, og han udbrød høje ”åh åh åh åh”, i takt med at hans pik sendte store ladninger dybt ind i min røv. Jeg pressede hans røv ind mod mig og jeg kunne mærke hvordan orgasmen fik hans muskler til at arbejde i ballerne.

Han lå nu tungt hen over mig med hovedet ved siden af mit og pustede mig i øret. Hans pik gled stadig langsomt ud og ind, mens hans krop sendte små svage ryk af sted, og til sidst lå han helt stille med pikken parkeret i min røv.

Efter et par minutter kyssede han mig og sagde ”nu er du ikke jomfru mere”, og smilede frækt. ”Nej det skal jeg da lige love for at du fik ændret på”, sagde jeg grinene. Han grinede lidt og satte sig op og lod pikken smutte ud af mig. Jeg blev liggende og nød synet af klasselæreren som kravlede ud af sengen med en lang dråbe sperm dinglende ud af pikhovedet, samtidig med at jeg kunne mærke resten af hans safter sive ud af min røv og ned af min sprække.

Vi satte os ud i køkkenet bagefter og snakkede lidt om hvor dejligt det havde været. Jeg bestemte mig for at gå til bekendelse og fortælle ham, at vi faktisk kendte hinanden, og han havde været min lærer i 6 år. Først blev han lidt rystet og spurgte om det var sandt. Så fortalte jeg lidt om mine oplevelser med ham i skolen.

Det endte med at han fandt vores klassebilleder frem, og da han så mig sidde der på billedet, kunne han huske mig med det samme, og han fik helt dårlig samvittighed. ”Det skal du sgu da ikke have. Jeg er voksen nu, og det er mange år siden jeg gik i skole. Desuden vidste jeg hvem du var med det samme, og det tændte mig endnu mere i bilen”. Han smilede lidt usikkert og sagde, at jeg havde nok ret, men han følte sig nu stadig lidt som en gammel gris, nu da han havde kneppet en tidligere elev. Jeg rettede ham, og sagde ”en super sexet gammel gris” og vi grinede nu begge højlydt.

Da jeg var kommet hjem gik jeg rundt med et smil på læberne resten af dagen, og drømte mig tilbage i favnen på min gamle lærer. Jeg glædede mig til næste møde som skulle ske hos mig et par uger frem. Nu var nervøsiteten lagt helt væk og kunne næsten ikke vente på at mærke ham fylde mig ud igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.