Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efteråret var lige ankommet og jeg bestemte mig for at gå en god lang tur i skoven.  Skoven er fyldt med farver mens løvfaldet står på, og det er min absolutte favorit årstid. Skoven jeg ofte går tur i har mange forskellige veje og den er relativ stor.

Jeg begav mig ind i en af de lidt mere tætsluttende brandgange, og så at der holdte en bil for enden af den. Da jeg kom nærmere kunne jeg se at den vuggede en lille smule. Jeg tøvede med at gå videre hen mod den, men mit nysgerrige sind overtog, og jeg kiggede ind af sideruden, da jeg passerede den. Der lå et ældre ægtepar og kneppede. Jeg kunne se mandens bare røv hoppe op og ned, og i det jeg næsten var forbi, kiggede han op og vi fik øjenkontakt.

SEX I DAG?

Jeg skyndte mig at gå videre, da jeg ikke ville forstyrre deres intime stund ude i det fri. Må indrømme, at jeg blev en smule liderlig af at se hans røv arbejde op og ned på den måde og drømte om at jeg var modtageren. Jeg gik og fantaserede lystigt, da jeg nåede hen til en hytte som lå midt inde i skoven.

Det var en jægerhytte som de benyttede når der var jagt i skoven. Jeg var stadig ret liderlig og gik rundt om hytten for at se om der var nogen der. Hytten var tom og jeg kunne se, at der stod et par senge og et stort bord inde i det store rum i hytten. Jeg fik en ide som blev skabt af min opstemthed. Hvis jeg kunne komme derind kunne det være frækt at smide tøjet og ligge mig på sengen og tage en spiller. Tanken om at blive snuppet gav spænding og gjorde mig endnu mere liderlig.

Jeg gik rundt og tjekkede vinduerne og opdagede at et af dem stod lidt åben. Jeg fandt en gren og kunne lirke haspen af og kravle derind. Da jeg stod midt i rummet kunne jeg mærke liderligheden tage helt over. Jeg trak af alt mit tøj og lagde mig på sengen. Ved siden af sengen stod der et stearin lys på natbordet. Med lidt spyt som glidemiddel stak jeg det op i røven, og forstillede mig at blive bollet derinde, mens jeg langsomt masserede min stive pik.

Det var helt ophidsende at ligge derinde i den fremmede hytte helt nøgen og spille pik. Jeg kunne mærke at det var ved at være tæt på orgasmen og pikhovedet var godt smurt til i præsperm. Så jeg prøvede at holde lidt igen.

Lige da jeg skulle til at sætte sidste spurt ind, hørte jeg en nøgle låse hoveddøren op og ind kom tre ældre jægere. Jeg sprang op og prøvede at samle mit tøj op mens jeg løb nøgen hen mod vinduet. Kunne høre en sagde ”hvad helvede”, mens en anden stemme sagde ”Efter ham… Jeg render ud og stopper ham”. Jeg nåede kun lige hen og åbnede vinduet da to af jægerne fik fat i mig og vred mine arme om på ryggen og slæbte mig hen til bordet. Jeg var rystet og følte mig ydmyget ved at stå der helt nøgen foran dem.

”Tror du bare at det er i orden at bryde ind her eller hvad?” sagde den ene. Den anden spurgte om de skulle ringe til politiet. Nej, sagde den tredje. Vi venter lige til de andre kommer lige om lidt. Mit hjerte bankede helt oppe i halsen da han sagde at der kom flere.

”Hent lige noget reb i bilen Torben. Så binder vi sgu pikspilleren til bordet. Jeg gider ikke stå og holde ham”, sagde ham med fuldskægget som hed Helge. De smed mig op på bordet og bandt mine hænder og fødder fast fra begge sider under bordet. Nu lå jeg der fuldt udstillet på ryggen helt nøgen, mens de stod og kiggede op og ned på mig.

En bil ankom og de gik udenfor alle sammen. Jeg var ved at gå til af nervøsitet og vidste ikke hvad der var i vente. Nu kom de alle sammen ind igen og var nu seks mand stærke. Alle var af den ældre generation kunne jeg se. Det var helt grænseoverskridende nu. Ham Torben med gedebukkeskæget sagde ”Her er pikspilleren som kan lide at bryde ind”, da Helge med fuldskægget afbrød og spurgte, om jeg havde haft det stearin lys oppe i røven som lå på sengen. Jeg svarede ikke.

”skal vi melde ham til politiet?”, spurgte en af de nyankomne som hed Poul. En lille mand med et veltrimmet gråt overskæg. Helge gik hen og samlede lyset op og sagde ”Nej jeg synes vi skal se om det lys passer til ham”, og grinede. Torben gik hen til et skab i det lille tekøkken og hev en dåse vaseline ud han kunne huske de havde stående. Nu begyndte de alle sammen at grine lidt. ”Løsn hans ben og hold dem oppe så vi kan se om det passer i ham”, sagde Helge. To af dem som lige var ankommet gik hen og løsnede mine ben og stillede sig på hver side af bordet og spredte mine ben. Jeg begyndte at spræller og gøre modstand, men de havde godt fat og var stærke, selvom de begge var oppe i alderen. Mit røvhul var helt blottet nu, og Helge med fuldskægget dyppede stearin lyset i vaselinen og pressede det ind i min røv. Det smuttede lige ind og han sagde ”Se hvor han kan den unge mand”. De andre grinede mens stearinlyset blev kørt ud og ind af mit røvhul.

Det var vildt nedværdigende at blive holdt på den måde foran en flok fremmede mænd, men følelsen af lyset der kørte ud og ind begyndte at gå i pikken, og jeg nåede at tænke ”Åh nej” og så begyndte min pik at blive stiv igen.

”Den unge mand kan sgu lide det. Han har fået stådreng på nu”, sagde Poul med det veltrimmede overskægge. Det synes de alle var ret morsomt, på nær ham Torben med gedebukkeskægget. Han stirrede mig lige i øjnene og derefter ned på min pik og sagde ”Lad lige mig styre det lys der”. Han gik hen mellem mine ben og trak mig hen så røven var lige ved kanten af bordet og begyndte at trække lyset ud og ind af min røv meget hurtigere. En af de andre som bare havde stået i baggrunden trådte frem og sagde ”Han kom her for at spille pik. Lad os opfylde hans ønske”, og han tog fat i min pik og begyndte at rykke i den. De andre grinede højt igen på nær Torben. Han trak lyset ud af min røv, knappede bukserne op og lod dem falde til jorden.

”Nej hvad laver du Torben?” spurgte en stille ældre mand som hele tiden havde holdt sig i baggrunden. Torben trak underbukserne ned og ud sprang en stor behåret pik. Han tog fat i den og pressede den forsigtigt ind i mig, mens han sagde ”et hul er et hul og jeg har ikke fået en skid derhjemme i årevis, og det har i andre sikkert heller ikke”. Der blev helt stille nu og Torben begyndte at kneppe min stramme røv.

”Er det godt?” blev der spurgt, og Torben sagde, at det føltes som en snæver ungfisse. Min pik var blevet sluppet, og de stod nu alle og betragtede Torbens pik smutte ud og ind af min røv. Jeg kunne mærke at liderligheden var tilbage samtidig med at jeg var ofre for den ultimative ydmygelse. Torben begyndte hurtigt at trække vejret mere dybt og hans øjne var fastlåst på mine, og med et dybt suk kom ham, han lagde hovedet tilbage, og så han fyldte min røv med sperm. Han sendte et dybt pust ud i rummet, rystede hovedet og trak sig ud af min røv. ”Sidste mand vender og tømmer”, sagde han, da han pegede ned på mit udvidet klistrede røvhul som ikke kunne holde inde på hans sperm.

Poul med det veltrimmet overskæg kiggede ned på mit røvhul og sagde ”Ja så vil jeg sgu også bidrage”, og trak pikken uf af bukserne, og uden mere betænkningstid bankede han den så langt ind han kunne. Jeg gav et suk og min røv var atter fyldt op. ”Det er min tur bagefter”, sagde Helge med fuldskægget, og han tog fat i min pik og begyndte at rykke hårdt og hurtigt i den. Det blev hurtigt for meget og jeg begyndte at stønne højlydt, mens han sagde ”kom så knægt. Lad os se hvad du kan”. Mens Pouls pik smuttede ud og ind af min røv skød min pik enorme mængder sperm op i luften og ud over hånden på Helge, i takt med stødende i min røv. ”Der var vist overtryk i den unge mands nosser”, sagde Helge. Det var ren ekstase og det sitrede over hele min krop. Kunne mærke orgasmen i min ringmuskel der strammede om Pouls pik, og det blev for meget for ham. Han stønnede højlydt mens han i krampagtige stød sendte ladning sperm nummer to ind i min røv. Han trak pikken ud og kørte den op og ned af mine nosser, og de sidste dråber sperm sivede ud over dem.

Efter jeg var kommet ville jeg bare væk derfra, og spurgte om de ikke ville være søde at slippe mig fri. Helge sagde ”Du mangler kun at tappe fire fyldte nosser. Det er straffen for at bryde ind”. Han gik over og stillede sig bag mig og stak en finger i røven af mig. ”Der er godt nok fyldt op derinde”, sagde han, og der blev grinet lidt. Nu knappede han skjorten op og lod camouflagebukserne glide ned og afslørede en maskulin kropsbehåring og en tyk pik med stort hoved. Da han pressede den ind føltes det som min ringmuskel sprang, og jeg beklagede mig højlydt. Det fik Torben til at sige, at jeg altså også havde en mund som kunne bruges og spurgte ham den tilbageholdende mand ved vinduet om han ikke skulle have taget trykket. Han sagde ”nej tak” og syntes egentlig ikke at det var i orden det som skete. Så han valgte at tage bilnøglerne og kørte væk fra hytten.

Så de to mænd som holdte mine ben lod Helge holde dem og gik hen på hver side af mit hoved. Jeg blev beordret til at sutte dem skiftevis, mens Helge gled langsomt ud og ind for at skåne min ømme røv lidt. Manden til højre for mig var en lidt rund gut med en lidt kort pik og ølvom. Han begyndte ret hurtigt at give lyd fra sig da min mund sugede godt og grundigt pikken helt ind til roden, og efter mindre end et minut sprøjtede han spermen ned i min hals. Det kan godt være at hans pik var kort, men der var sgu tryk på hans kæmpe ladning, som væltede ud af siderne af min mund.

Nu rettede jeg min opmærksomhed til manden på højre siden som mest mindede mig om en direktørtype med pæn frisure og kort velplejet skæg. Jeg skulle bare have det overstået nu og nød det på ingen måde. Jeg lod ham kneppe min mund så hård han ville, mens min tunge kærtegnede hans pikhoved intens. Der gik heller ikke længe før han kapitulerede og lod en tyktflydende varm saltet sperm sive ud over min tunge og ned i min hals. Jeg døjede med at sluge det hele.

Helge med fuldskægget var begyndt at pumpe meget hurtigere ud og ind i min røv, som nu næsten var følesløs af alt det pik. Jeg lå bare og tog imod det ene stød efter det andet og lyden af hans nosser banke mod min røv, mens jeg håbede på han snart kom. De andre tre var gået ud for at ryge, og kun Helge og Torben var tilbage i hytten. Torben stod nu ved siden af mig og kiggede smilende ned på mig, og sagde ”Du fik mere end stearin lys i dag knægt”, mens hans hånd gramsede lidt på mit ømme pikhoved som stadig var klistret til i sperm. Helge sagde, at han kunne blive ved fordi det var så skønt at mærke noget stramt om pikken igen efter flere år med onani. Jeg prøvede at malke ham så godt jeg kunne, men min røv var løbet tør for kræfter. ”Jeg kan snart ikke mere”, sagde jeg så, og Helge stoppede op og sagde, nu skulle han nok være god ved mig og give mig en velfortjent ladning snart.

Torben, som stadig stod ved siden af mig, begyndte at lyne bukserne ned og hev pikken frem igen. ”Sut lidt på den for at glemme hvad Helge gør”, sagde han og førte den hen til min mund. Jeg åbnede munden i ren afmagt og lod ham kneppe min mund. Jeg kunne lugte og smage resterne af den sperm som var sivet ud af den fra da han kneppede mig. ”du har sgu også en dejlig mund”, sagde han, og hans pik begyndte at blive stiv igen. Helge stønnede højt nu og gav min røv dybe hug, og endelig lod han pikken sprøjte den først ladning i min røv og trak den ud og skød de næste ladningen ud over min mave, pik og røvhul. Han sank sammen over mig, og jeg kunne mærke hans varme sperm løbe ned over min krop. Torben begyndte at skælve lidt og uden varsel væltede der mere varm sperm ned i halsen på mig. Han pressede min mund helt ind til roden så jeg kunne mærke pikhovedet dybt nede i min hals og kønsbehåringen kildede mig i næsen. Han trak den ud af min mund, og et skud ramte op i mit næsebor og så gned han den langsomt hen over mine læber, mens det sidste sperm sivede ud af den, og sagde ”Det er mange år siden jeg har prøvet at få udløsning to gange på så kort tid. Den røv og den mund kan du være stolt af”, og grinede.

Helge løsnede tovet som holdte mine arme og hjalp mig op og sidde. Jeg var svimmel og mine arme næsten følesløse, men jeg fik mit tøj på igen og skulle bare ud af hytten. ”Håber du har fået en lærestreg nu og kom godt hjem”, sagde Helge og klappede mig blidt i røven, og jeg forlod hytten og begav mig ud i skoven igen omtumlet og udmattet.

Da jeg var kommet et godt stykke væk fra hytten så jeg en bil holde i vejkanten. Da jeg kom tæt på steg en ældre mand ud. Det var ham den stille mand fra hytten som kørte væk. ”Jeg håbede at du kom denne vej. Er du ok”, spurgte han. ”Ja jeg overlever”, sagde jeg. Han kiggede ned i jorden og sagde så, at hvad de gjorde ved mig var ikke i orden, og han burde have stoppet dem. Han troede, at det hele bare var en lidt grov spøg for at give mig en lærestreg indtil Torben begyndte at kneppe mig. Han havde det meget skidt kunne jeg se på hans blanke øjne, og jeg beroligede ham, og sagde at de jo var fem mod en derinde, og jeg kunne godt forstå at han ikke vidste hvad han skulle stille op.

Få sex i dag

Han spurgte om han ikke godt måtte køre mig hjem, og jeg tænkte, at hvis han var ude på noget havde han nok slået til i hytten og desuden var jeg ret træt, så jeg sagde ja tak til tilbuddet. Da vi kom ind i bilen tog han en serviet frem og tørrede mig på siden af hovedet. ”Du har lidt ”snask” siddende”, sagde han og smilede lunt. Jeg blev lidt flov selv om han havde set mig fra alle leder og kanter en time tidligere.

Vi kørte af sted og jeg følte jeg måtte spørge ham om hvorfor han ikke deltog, når alle andre gjorde. Han synes bare det var for groft at udnytte mig på den måde, og det overraskede ham meget at de gik så langt, da de altid har været indbegrebet af heteroseksuel udadtil. En flok rigtige macho mænd og åbenbart også en flok hyklere, mente han.

Han holdte ind til siden igen og sagde ”Jeg har derimod leget med mænd i en del år og mine kone ved det godt. Hun mistede lysten til sex for mange år siden og er glad for at jeg har lidt sjovt i ny og næ, så længe jeg er forsigtig”. Jeg blev lidt overrasket over den ærlighed, og spurgte ham om det måske også var lidt fordi at jeg ikke var hans type så.

Han lagde sin hånd på mit lår, gav mig et blidt klem og sagde, ”Du er en meget nydelig ung mand og jeg vil hellere end gerne have lidt sjov med dig, men det skal ikke være på den måde. Jeg havde lyst til dig fra da jeg så dig ligge der på bordet men skjulte det. Jeg håber du kan tilgive mig for at være sådan en kujon og bare køre væk ”. Jeg blev helt varm indeni, og havde det ikke været for min ømme røv og den tunge smag af sperm havde jeg næsten glemt hvad der lige var sket med mig.

Vi kørte videre og snakkede lidt om alt muligt. Han fortalte, at han var pensioneret smed efter 40 år i branchen. Jeg sad og betragtede ham mens han kørte, og snakken drejede over på hans fire voksne børn og hvad de arbejdede med i dag. Han ramte et eller andet i mig som gjorde, at jeg hurtigt blev tiltrukket af ham, og den lune han spredte. Han var simpelthen tilgivet, og tænk at man kan gå så hurtigt fra helvede til himlen, tænkte jeg. Jeg var helt solgt både på hans person og udseende. Velholdt mand med helt gråt hår og kort gråt fuldskæg. Lige min type. Det var først nu jeg havde ro i sindet til at opfange det, da jeg tilbage i hytten nærmest ikke opdagede ham med det virvar der var omkring mig.

Vi ankom til mit hus, og han fandt et stykke papir frem og skrev hans telefonnummer ned. ”Jeg håber ikke det virker alt for taktløs efter det du har været igennem, men jeg vil så gerne mødes med dig på en ordentlig måde. Så hvis du har lyst til et uforpligtende møde ringer eller skriver du bare”, sagde han. Jeg tog min telefon frem og skrev en sms og sendte den til hans nummer. Han åbnede sms’en og smilede. ”Meget snart. Hilsen Benjamin” stod der kortfattet i beskeden. ”Dejligt at møde dig Benjamin. Jeg hedder for resten John”, sagde han smilende og lænede sig ind mod mig og satte panden mod min pande, mens han kælede mig kærligt i nakken. ”Vi ses snart”, sagde han, og jeg steg ud af bilen, og han kørte vinkende videre.

Der gik et par dage hvorpå jeg lige skulle sunde mig lidt ovenpå strabadserne i skoven, hvorefter jeg bestemte mig for at sende en besked til John om han kunne tænke sig en kop kaffe her hos mig.  Han svarede tilbage, at han kunne være hos mig om en time. Det passede perfekt, så jeg tog et bad og satte kaffen over.

Efter præcis en time ankom John og vi satte os og fik kaffe. Den følelse jeg havde om han i bilen var der så absolut stadig, og mens vi sludrede frem og tilbage, strøg mine tanke ofte på vildspor om hvordan han ville være at hygge med. Hver gang han smilede blev jeg helt varm indeni. Da jeg rejste mig for at hente mere kaffe i køkkenet tog han fat i min arm og rejste sig også op.

”Jeg har ikke lyst til mere kaffe, men jeg har lyst til noget andet”, sagde han med et lunt glimt i øjnene. Jeg tog ham med hen til soveværelset uden at sige noget og jeg lagde mig på sengen. John kiggede smilende på mig og lagde sig oven på mig mellem mine ben og vi begyndte at kysse. Det sitrede i hele kroppen og John var utrolig sensuel. Jeg førte forsigtig min hånd ned til hans bule i bukserne og masserede ham blidt. Vi stoppede med at kysse og han smilede bare til mig og satte sig op på knæ mellem mine ben.

Han trak langsomt tøjet af mig så jeg lå helt nøgen, og så begyndte han at afklæde sig selv. Da hans skjorte røg af poppede en flot helt grå behåring frem på han brystkasse, og han var meget velholdt og muskuløs. Så røg bukserne af og jeg nød synet af hans strunke stive behårede pik.

John satte sig hen over mit bryst, trak forhuden helt tilbage og inviterede min mund til at sutte lidt. Jeg tøvede ikke og lod mine læber omslutte hans blottede pikhoved. Hans pik var brandvarm og den dunkede i min mund mens jeg suttede blidt på den. John strøg mig kærligt gennem håret, mens jeg masserede hans maskuline behårede baller, samtidig med at der langsomt spredte sig en dejlig smag af præsperm i min mund. Jeg kiggede op mens jeg suttede og nød synet af 100 % mandfolk over mig.

Efter lidt tid satte han sig tilbage mellem mine spredte ben og jeg rakte ham glidecremen. Han smurte lidt på fingeren og lod den blidt glide ind i mig. Det var så frækt og jeg kunne næsten ikke vente med at få hans pik ind i mig, men John begyndte i stedet at massere min pik mens hans finger gled langsom ud og ind. Der gik ikke længe før jeg måtte stoppe ham, for ellers ville jeg komme. Han grinede lidt sødt og slap min pik. ”Er du overstimuleret, min dreng?”, spurgte han med en drilsk tone. ”Ja en smule”, svarede jeg med et skævt smil på munden. Han sank så hovedet ned og suttede intens på min pik i 5 sekunder, slap den igen, og sagde ”Hjalp det?”, og grinede lidt. Jeg lukkede bare smilende øjnene, rystede på hovedet og sagde ”Nu er du ond”.

Han grinede lidt igen og bad mig ligge mig på siden, løfte benet lidt op og så lagde han sig ned bag mig og begyndte at gnide pikken mod mit smurte røvhul. I små stød lod han pikhovedet komme lidt ind og så helt ud igen. Jeg var ved at gå til og vil bare have ham ind i mig, så jeg prøvede at trække ham til mig med armen og skyde min røv bagud, men han blev ved med at pirre mig, indtil han fik ondt af mig. Han pressede hovedet ind, tog fat rundt om mig, begyndte at kysse mig og så pressede han pikken helt gennem ringmusklen og så helt i bund. Jeg gav et dybt suk, mens Johns tunge legede med min tunge og hans pik gled langsomt ud og ind af min trængende røv. Jeg stak hånden ned mellem mine ben og masserede hans behårede fyldte nosser, mens hans pik sendte mig i den syvende himmel ved hvert stød.

Han stak hånden ned og begyndte at massere mine nosser, og der gik ikke længe før jeg igen kunne mærke at jeg var tæt på, selvom han ikke rørte min pik. Jeg sagde, at jeg var ved at komme, og han lå helt stille og slap min nosser. Vi kiggede ned på min pik og der kom en klat sperm ud af den. John kørte hånden hen under den og greb klatten og slugte den. Da han trak pikken lidt ud igen og stødte den i bund kom der mere sperm ud. Jeg lå lige på kanten til at eksplodere.

Så John trak sig ud og bad mig rulle over på ryggen med helt spredte ben og en pude under røven. Han lagde sig oven på mig og stak hånden ned for at dirigere pikken ind igen. Nu var jeg igen fyldt helt op af hans dejlige pik og vi lå og kiggede hinanden dybt i øjnene, mens han langsomt gled ud og ind af mig. Nu føltes det som én lang orgasme, at have ham ovenpå mig, inde i mig og hans hænder der kærtegnede mit ansigt. Jeg nussede hans fuldskæg lidt og vi begyndte at kysse intens igen, mens han satte tempoet lidt op.

Det blev til sidst for meget for mig og kunne mærke, at jeg var ved at komme. Jeg lod det ske mens vi kyssede. Jeg tog fat i hans røv med begge hænder og begyndte at ryste over hele kroppen, og skød mit sperm ind mellem os. John blev bare ved med at glide pikken ud og ind, mens jeg kom og orgasmen blev ved og ved. Nu lagde han sin kind mod min kind og begyndte at pumpe hårdt i min røv, og der gik ikke længe før han med et brøl fyldte min røv med kaskader af varm sperm. Jeg bevægede min røv om hans pik og masserede den så hårdt jeg kunne med ringmusklen. Det fik ham til at stønne endnu mere og det gav voldsomme ryk i hans krop i takt med at hans nosser fik tømt den sidste sperm i mig.

Vi sank begge helt sammen og lå bare og pustede længe og da pikken gled ud af mig, gav det et lille sæt i mig. Jeg kunne mærke den varme sperm sive langsomt ud af mig mens vi lå og kyssede lidt. John lagde sig ved siden af mig og sagde, at det var noget af det dejligste han havde prøvet længe og jeg var helt enig. Det var ikke kun sex, men også så følelsesmæssigt intenst, at det blev løftet langt over hvad jeg tidligere havde prøvet.

Jeg lagde mærke til at der kom lidt sperm ud af Johns pik da han lå der og pustede ud, så jeg tog lidt hævn og stak hovedet ned til den og suttede hårdt på den. Det gav et sæt i ham og han sagde grinene ”Nej nej, den er så følsom lige nu”. Jeg kiggede på ham og grinede bare lidt frækt og sagde, at jeg lige skulle smage og tak for sidst. Vi lå længe i sengene og snakkede bagefter. Ingen af os havde lyst til at slippe dette dejlige øjeblik. Dog havde han en aftale med konen senere. Så det endte med at vi kyssede og krammede farvel.

Det bliver ikke sidste gang jeg skal mødes med John. Fantastisk mand på alle måder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.