BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der var efterhånden gået en del år siden jeg sidst have spillet fodbold i den lokale klub og havde næsten glemt hvem jeg spillede og trænede med dengang. Dog huskede jeg de trænere vi havde haft, da jeg allerede dengang havde udviklet en fascination for mænd en hel del ældre end mig selv.

Det kom det lidt bag på mig da der dukkede en invitation op fra klubben til en jubilæumsfest. Jeg tøvede længe med at sige ja tak til invitationen, men bestemte mig for at tage af sted, da jeg stadig boede i byen, så jeg kunne bare smutte igen hvis det var kedeligt.

SEX I DAG?

Dagen kom da festen skulle være og jeg drog af sted. Jeg mødte hurtigt en masse gutter som jeg ikke havde set i mange år og der blev snakket for fulde gardiner, mens øllet gled meget nemt ned. Jeg så også flere af de gamle trænere og specielt én var et glædeligt gensyn, selvom jeg ikke kendte ham ret godt. Han hed Torben og jeg håbede altid på at ende i badet sammen med ham, men det skete aldrig. Han var en utrolig flot mand og veltrænet. Han løb altid gennem byen kun iført short dengang, og jeg nød synet af hans behårede bryst og mave, når jeg var heldig med at spotte ham ude på vejen. Alderen havde bestemt heller ikke gjort noget dårlig ved ham, og han så stadig brandgodt ud med lidt flere rynker og lidt mere gråt hår. Jeg vil skyde på at han var sidst i 50erne nu. Han så elegant og super sexet ud i det jakkesæt og slips han havde på.

Jeg gik ud på toilettet for at vaske fingrer og mens jeg stod der kom Torben og stillede sig lige ved siden af mig for at pisse. Jeg prøvede ihærdigt ikke at kigge, men kunne ikke lade være. Mit blik låste sig fuldstændig på den flotte pik med det halvt blottede pikhoved, og hvordan lidt kønsbehåring stak ud af hullet. Fik næsten ståpik da han kørte forhuden frem og tilbage for at få de sidste dråber ud. Ved ikke hvor længe jeg stirrede, men da jeg kiggede op fik vi øjenkontakt. Jeg skyndte mig at tørre hænderne og gik ud derfra.

Der var rigtigt mange mennesker med, og hallen den blev afholdt i, blev til sidst for indeklemt og varm for mig, så jeg bestemte mig for at gå en tur rundt i byen for at få lidt frisk luft. Klokken var også blevet mange, så jeg regnede egentlig ikke med at gå tilbage til festen.

Da jeg gik forbi kirken kom jeg i tanke om et lille offentligt toilet, som lå bag en flok træer. Jeg gik derover fordi der var ret koldt og jeg skulle lade vandet. Tænkte det nok var mere behageligt at gøre derinde frem for bag i busk i minus 5 grader.

Da jeg kom ind i det halvstore rum var der 2 båse og så en lang metalrende hen langs væggen. Normalvis plejer jeg at bruge båsen, da jeg bedst kan lide at stå alene når jeg pisser, men tænkte, at der nok ikke kom nogen ind på denne tid. Jeg trak pikken ud og begyndte at lade vandet, da døren gik op bag mig og en ældre herre kom hen og stillede sig ved siden af mig. Han svajede lidt og satte begge hænder op mod væggen for at holde balancen. Jeg kiggede op og så, at det var Torben og spurgte om han var ok. Han svarede, at han bare var lidt fuld og døjede med at holde balancen efter han havde været ude i kulden.

Hver gang han tog hånden ned for at åbne bukserne var han ved at falde, og jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre. Han lød ikke til at være så fuld, men kulden kan godt ramme hårdt når man har drukket. Efter flere mislykket forsøg på at åbne bukserne spurgte han om jeg ikke gad at gå over bagved ham og holde ved ham, så han kunne få pisset. ”Puuuh”, tænkte jeg. Det var lidt specielt, men jeg stillede mig bagved ham og tog omkring ham. Han prøvede igen at få åbnet bukserne, men han var ikke til at holde og hænderne røg tilbage på væggen, så han kunne støtte.

”kan du ikke lyner op og hive den ud for mig inden jeg pisser i bukserne” sagde han. Jeg blev lidt paf og tøvede lidt med at svare. Normalvis ville jeg ikke takke nej til sådan et tilbud, men havde lidt ondt af ham, og spurgte om det ikke ville være bedre hvis jeg hjalp ham ind i en bås hvor han kunne sidde ned og pisse. ”Nej så kommer jeg aldrig op igen” svarede han. ”kan du ikke bare række rundt og tage den ud for mig?”. Jeg stod stadig bagved ham og holdte om ham. Jo det kan jeg så godt, sagde jeg og begyndte at lyne hans bukser ned. Jeg stak hånden ind og fik den gravet frem uden at gramse for meget og trak den ud af bukserne. En sindssyg lækker pik som jeg kunne lege med i flere timer, men jeg slap den og han begyndte at pisse.

 ”du bliver nødt til at holde den mens jeg pisser. Ellers rammer jeg bare mig selv” sagde han, og jeg tog fat om den igen. Kunne mærke at jeg begyndte at få ståpik på nu. Ikke nok med jeg havde hans pik i hånden, så stod vi også så tæt, at hans gode røv gnubbede mod min pik. ”Det kan han sgu da ikke undgå at mærke”, tænkte jeg nervøst, mens min hånd kæmpede med ikke at begynde at lege med den indbydende pik.

Han begyndte at brokke sig over at kvinderne til festen var så kedelige og ingen gad have lidt erfaren pik. ”Kan du forstå det” spurgte han, og jeg svarede, at det var da for dårligt, mens min hånd føltes brandvarm omkring hans pik.

”Jeg har da en god pik som de ville kunne lide, synes du ikke?”. Jo den er da imponerende nok, sagde jeg, og prøvede at virke helt uinteresseret. ”Den trænger bare til lidt kærlighed”, sagde han. Jeg kunne mærke, at han havde pisset færdig, og jeg begyndte at køre hans forhud frem og tilbage for at få dråberne ud. Han gjorde ingen tegn til at jeg skulle stoppe med at gnide på den og jeg nød det sgu.

 ”Min pik kan vist godt lide din hånd”, sagde han grinene, og så kunne jeg mærke den vokse. Han drejede rundt og lænede sig op ad væggen. Jeg kiggede ned på hans pik som nu strittede lige ud i luften og kiggede op igen på ham. ”Har du lyst til lidt moden pik i munden”, spurgte han lige pludselig helt bramfrit. Jeg var stangliderlig nu og mistede fuldstændigt hæmningerne og begyndte bare at knappe hans skjorte op og slyngede slipset hen over hans skulder. Tog fat i hans pik og begyndte at kysse hans behårede bryst og suttede på hans brystvorter. Jeg kærtegnede hans krop i takt med at jeg sank i knæ foran ham. Åbnede hans bukser helt op nu og trak dem ned sammen med underbukserne. For satan et mandfolk tænkte jeg og beundrede den flotte pik og nosser han havde mellem benene. Hans krop mindede mig om Sean Connery, da han havde samme alder.

 Jeg begyndte at slikke hans nosser og roden af hans pik, og til sidst arbejdede mig ud til pikhovedet, hvor min tunge pirrede den smule af pikhovedet som var fri af forhuden. Kunne smage saltet fra hans pis og kunne mærke den dunke. Jeg lod pikken glide ind i min mund og begyndte at malke ”mandfolket”, det bedste jeg havde lært.

Han var helt stille, men jeg kunne se hans dybe vejrtrækning på maven som kørte ud og ind. Mine hænder kørte op og ned på bagsiden af hans lår og røvballer, mens jeg lod pikken glide så langt ned i halsen som jeg kunne.

Jeg havde en fornemmelse af jeg var kommet på overarbejde her, og at Torben var ret udholdende. 20 minutter var gået, og han tog stadig bare imod min intensive behandling fra min mund. Jeg ville simpelthen have ham til at komme i min mund, så jeg stak hånden ind mellem hans ben og førte en finger godt op hans behårede røv, og kørte den ud og ind i takt med at jeg sugede pikken helt ind til roden så mine næse var begravet i hans kønsbehåring. Endelig begyndte han sgu at stønne og give sig lidt. Jeg skiftede til lange drøje sut på pikhovedet og derefter helt ned i halsen igen. Min finger arbejdede med hans prostata, og til sidst overgav han sig. En tyktflydende sæd fyldte min mund og hals, og jeg kunne mærke hvordan hans ringmuskel trykkede omkring min finger i takt med at pikken spyttede de tykke klatter ud på min tunge. Han stønnede tungt og rystede over hele kroppen, mens jeg suttede ham helt tom.

Jeg trak hans bukser op igen og fik hans tøj rettet til. ”Det var lige hvad jeg trængte til”, sagde han og smilede, mens han igen svajede lidt. ”Det var sgu skønt”, sagde jeg og spurgte om jeg skulle følge ham ud med tanke på balancen. Han sagde, det gik nok hvis han gik forsigtigt. Vi takkede hver især og han gik stille ud af døren med lidt svajen fra side til side.

Jeg stod lige og skulle tage hele oplevelsen ind, inden jeg gik ud fra toilettet. For helvede hvor var Torben bare en lækker mand, tænkte jeg og nød smagen af ham i min mund. Da jeg kom ud fra toilettet og gik ud på vejen kunne jeg se Torben gå lidt længere oppe ad gaden. Han gik forbavsende normalt nu og så slet ikke fuld ud… Overhovedet.

 Var det hele bare skuespil for at lokke mig i fælden? Jeg kunne sgu ikke lade være med at smile lidt ved tanken om, at jeg måske var hoppet i med begge ben. Det scenarie kunne jeg sagtens leve med, og jeg begav mig hjemad med et tilfreds smil og lidt ømme kæber.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.