Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en kølig forårsdag, og jeg var på vej over til Leifs fotostudie. Min veninde havde anbefalet ham, da jeg gerne ville have taget nogle amatør modelbilleder. Jeg var lige gået ud af gymnasiet, og alt jeg drømte var, at blive model, og jeg ville gå langt for det. Min plan var nogle klassiske portrætfotos, samt nogle i lidt pænt tøj, som jeg kunne sende ud til bureauerne.

Jeg ankom til Leifs studio, og bankede på døren. Leif åbnede, og hilste på mig. Han var en lille, småfed, gammel mand. Nok omkring de 60, men virkede meget flink.
"Hej min pige, kom indenfor"
"Wow, jeg kan da godt forstå at du gerne vil være model, du er jo virkelig smuk"
Jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare, men gik indenfor. Det var et stort rum, som var lidt nusset, men jeg havde ikke råd til andet. I den ene ende af rummet var en stor madras, men Leif havde gjort klar med fotolys og baggrund, væk fra den.
"Det var dejligt at du havde tid i dag, jeg vil bare gerne have billederne sendt ud hurtigst muligt" sagde jeg.
"Jamen selvfølgelig, en smuk pige som dig siger man da ikke nej til"
Jeg rødmede, og stillede mine ting fra mig, og gjorde mig klar med lidt makeup. Vi fik hurtigt skudt portrætbillederne, og Leif var god til at få mig til at føle mig afslappet.

Vi holdt en lille pause, da Leif spurgte mig "du, Line, har du overvejet nogle mere... vovede billeder? Jeg spørger kun fordi jeg kender en masse piger der vil være modeller, og de eneste der nogensinde har fået svar fra et bureau, har haft nogle mere vovede billeder. Noget man kan huske"
Jeg tænkte hurtigt.. Hmm, jeg ville jo virkelig gøre alt for at blive model, og hvis Leif sagde at han vidste hvad der skulle til...
"Øhmm.. okay. Det vil jeg gerne" Jeg besluttede mig for at være frisk. Og Leif var jo så sød og professionel.
"Okay min pige, så synes jeg at du skal smide tøjet, så du står i undertøj"
Heldigvis havde jeg taget mit pæne undertøj på i dag. Et par røde g-strengs trusser, og en rød blonde-bh. Jeg tog mit tøj af, og begyndte at posere i undertøj. Jeg kunne se at Leif kiggede meget på mig, og han havde da også fået en bule i bukserne. Jeg prøvede at ignorere det, og tænkte at vi snart var færdige. Leif foreslog forskellige poseringer, og jeg prøvede dem af.
"Prøv at sæt dig på gulvet, med helt spredte ben søde"
Jeg satte mig, og selvom det føltes lidt underligt, spredte jeg benene. "Mmmh du ser så godt ud søde Line, bureauerne vil elske det her". Jeg smilede det bedste jeg havde lært.

SEX I DAG?

"Prøv at rør lidt ved dine bryster" sagde Leif. Jeg gjorde som han sagde, og nu blev jeg efterhånden også en smule tændt. Jeg var ellers ikke en særligt sexet pige i min egen optik, og jeg havde da i hvert fald aldrig gjort noget lignende. Jeg tror Leif bemærkede den våde plet der kom i mine trusser, for han smilede i hvert fald meget da han kiggede derned, og hans bule i bukserne voksede også.
Jeg blev revet med af stemningen, og vendte mig om på alle fire, så Leif kunne fotografere min røv. Jeg kiggede på kameraet, og hev op i mine trusser, så de kom helt op mellem mine skamlæber. Leif stønnede svagt da han så det, og gned på den voksende bule.
"Jeg må spørge dig om noget søde.. Jeg har noget du kan bruge til at tage billeder med, hvad siger du til det? Hvis du siger ja, og hvis du lader mig beholde en kopi, så vil jeg give dig hele denne session gratis"
Jeg tøvede, for jeg følte allerede at jeg var gået langt over min grænse. Men fuck det, jeg skulle have de modelbilleder, og hvis de andda kunne blive gratis, så blev det ikke meget bedre. Gad vide hvilken rekvisit han mente.
"Hmm, okay Leif, det kan vi godt sige"

Leif lyste op, og forsvandt ud i et baglokale. Han kom tilbage med... en agurk. Det var ikke lige hvad jeg havde regnet med, men okay.
"Vær sød at tage dit undertøj af, Line"
Jeg tog min bh af, og lod mine fyldige bryster hænge frit. Mine brystvorter var stive, og det bemærkede Leif i den grad. Så smed jeg de efterhånden våde trusser, og i mellemtiden havde Leif fået vendt kameraet mod madrassen, som jeg rykkede over på. Jeg satte mig på sengekanten, og kiggede lidt på agurken i mine hænder.
"Prøv at sut lidt på den"
Jeg puttede den i munden, og slikkede godt og grundigt på den. Jeg rørte mine bryster imens, og nev mine brystvorter. Jeg lagde mærke til, at Leif havde smidt bukserne, og nu stod i t-shirt og underbukser, og hans pik som var ved at springe ud. Han tog en masse billeder, og han behøvedes efterhånden ikke at instruere mig, fordi jeg var så liderlig.
Jeg lagde mig på madrassen, med min våde fisse mod kameraet, og begyndte at køre agurken frem og tilbage mellem mine skamlæber. Jeg brugte den anden hånd til at gnide på min klitoris, og jeg stønnede højt mens jeg lå der.
Jeg så, at Leif nu optog VIDEO i stedet for at tage billeder, og samtidigt havde han fisket pikken frem, og stod og hev i den, mens han også stønnede.
Agurken var våd af min fissesaft, og jeg skubbede den nu op i min stramme fisse. "ååhh fuck det er dejligt" stønnede jeg. Jeg kørte den frem og tilbage, og pludseligt stod Leif ved siden af mig, med den stive pik lige ved mit hovede. Jeg åbnede munden, og bød hans pik indenfor. Den var tykkere end agurken, og smagte lidt af tis, men hold kæft det var frækt. "Åhh du er sgu god, Line, din mund er så lækker". Jeg kunne ikke gøre så meget selv, så Leif mundkneppede mig, mens jeg kneppede mig selv med agurken. Pludseligt kom Leif i et ordentligt brøl "aahhhhh fuck!!" og skød en kæmpe ladning sæd ind i min mund. Jeg slugte det meste, og resten landede ved siden af.
Leif stod forpustet og stønnede, og kom så hen og tog agurken ud af hånden på mig. Han slikkede på den, og suttede den ren for mine fissesafter. "Mmm den smager fandme godt, Line".

Jeg lå på madrassen og kiggede op på ham. "Har du nogensinde fået en rigtig mandepik i din lille fisse?" Spurgte han. "Nej.. Jeg har kun leget med mig selv, men aldrig prøvet en rigtig pik."
Leif lagde sig ind over mig, og begyndte at kysse mig. Hans tunge rodede rundt i min mund, og det føltes egentlig ikke særligt rart. Han tog på mine bryster, og begyndte at slikke på de stive brystvorter. Han nev i dem, og jeg klynkede. "mmh Leif, bliv ved".
Mens han suttede på mine bryster, fandt hans hånd vej ned til min drivvåde fisse. Hans fingre fandt hurtigt indenfor, og han begyndte at fingerkneppe mig. "Hmmm fuck Leif, det føles virkelig godt" stønnede jeg. Han skiftevis kyssede mig, og bed i mine bryster, mans hans fingre arbejdede videre. Jeg kom uden varsel, i den største orgasme jeg har prøvet "fuuuuck Leif, jeg kooooommer!!" skreg jeg, og min fisse krampede om hans fingre. Jeg lå forpustet mens Leif fortsatte behandlingen, og nu bevægee sig længere ned. Hans tunge bevægede sig nu ned over min klitoris, og ind i min fisse. Jeg havde aldrig fået slikket fisse før, men hold nu op det var godt. Jeg holdt Leifs hovede godt fast, så han var tvunget til at slikke mig.
Jeg var i den 7. himmel, da han pludseligt stoppede, og proklamerede at nu skulle jeg prøve hans pik, som efterhånden var vågnet op til dåd igen.
"Har du et kondom" spurgte jeg.
Leif kiggede lidt rundt, "hmm nej det tror jeg sgu ikke, men er det ikke lige meget?"
"Nej, man kan da få alt muligt, og jeg kan blive gravid." Mens jeg sagde det, kunne jeg mærke Leifs pik ligge og køre op og ned mellem min fisse, og han stønnede:
"Kom nu søde, jeg kan sgu ikke vente, min pik SKAL have din fisse NU" - jeg mærkede at pikhovedet forsøgte at komme indenfor.
"Nej Leif! Jeg vil ikke uden kondom, jeg er ikke på p-pill..." "åhhh ja min skat" lød det, og inden jeg havde talt færdigt, bankede Leif sin tykke pik, op i min stramme fisse.

Jeg skreg, men Leif holdt mig nede, og kørte ihærdigt sin pik frem og tilbage i mig. Han øgede tempoet "mmmh kan du lide at mærke min pik min skat". Jeg svarede ikke, men klynkede og stønnede, for det føltes virkelig godt at mærke den gamle, knudrede pik oppe i mig.
Leif satte tempoet op, og hans nosser klaskede mod min røv, hver gang han stødte op i mig. "Åh ja Leif, knep mig, knep mig!!" stønnede jeg, og jeg kunne mærke at der ikke var lang tid til jeg ville komme igen. Leif stoppede, og bad mig om at vende mig om, så han kunne kneppe mig bagfra. Jeg gjorde hvad han bad om, og vendte mig om på alle fire. Leif stødte pikken op i min fisse endnu engang, og vi stønnede om kap. "Åhhh Leif din pik er så fucking god, du knepper virkelig godt". Leif satte tempoet op, og lænede sig frem, og fik fat i mine bryster, som han legede med.
Pludseligt kunne jeg mærke pikken vibrere inde i mig, og Leif kom med et ordentligt brøl. "Åhhhh Line nu får du al min sæd op i dig!" Han lænede sig ind over mig så jeg ikke kunne komme fri, og jeg kunne mærke en kæmpe ladning sperm der pumpede op i min ubeskyttede fisse. Jeg kom samtidigt, og skreg min orgasme ud, sammen med Leif. Vi faldt forpustede ned på madrassen, Leif havde stadig pikken i mig. Vi lå lidt sådan, indtil jeg samlede mine ting sammen, og tog hjem.

Jeg fik billederne tilsendt en uge senere, og vedlagt var også en VIDEO, som jeg endnu har til gode at se...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.