Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min mor er det smukkeste menneske jeg kender, både i udseende og i væsen. Mormor er fra Spanien og morfar, som nu er borte var dansk, men heldigvis har mor fået det mørke spanske udseende fra sin mor. 

Alexa, som mor hedder er høj og slank, har de skønneste mellemstore bryster, gnistrende sort hår og mørke øjne. Jeg har aldrig kendt min far, da jeg er ”en smutter” som mor kærligt siger.

SEX I DAG?

Jeg er selv 18 år, også høj og med langt lyst hår og blå øjne. Typisk dansk. Mine bryster er små, men velskabte og jeg mener da selv, at jeg ser godt ud.

Jeg hedder Camilla og vil nu fortælle om en dejlig tid, som mor og jeg har haft sammen.

Mor er advokat og har en meget god løn, så vi har aldrig manglet noget. Vi bor i en ældre, stor villa, som er smagfuldt indrettet, hvor der også er et værelse til mormor, som til dagligt bor i Spanien, og som vi desværre ikke ser ret tit.

Helt fra jeg var lille har nøgenhed ikke været et tabu, så vi var for det meste nøgne når vi var hjemme. Da jeg nåede puberteten begyndte jeg at reflektere på min seksualitet.

Alle mine veninder kunne kun snakke om lækre fyre, men det interesserede mig slet ikke, hvorimod jeg godt kunne føle noget, når jeg tog bad sammen med veninderne efter gymnastik.

Til min store forskrækkelse oplevede jeg ofte, når jeg lå og onanerede i min seng om aftenen, at jeg fik et billede af min nøgne mor på nethinden, og når jeg fik et knus eller et lille kys blev jeg helt varm i fissen.

Da jeg fyldte 18 år holdt mor en lille fest. Både for at fejre min fødselsdag, og også fordi jeg, om 2 måneder skulle rejse til England i et år for at studere.

Hun havde mødt en fyr, som hun troede skulle være noget, men de blev uvenner i løbet af aftenen så han skred. Heldigvis.

Både mor og jeg blev lidt fulde den aften. Mor mest og da gæsterne var gået satte vi os i køkkenet for at slappe lidt af.

Mor var vred og sagde ”Mænd er nogle røvhuller. Jeg vil aldrig have en mand i mit liv igen”. Jeg grinte lidt af hende og skålede på det. ”Nej, min skat. Vi piger må sgu holde sammen” sagde mor.

Efter at vi havde delt en flaske vin mere, ville mor i seng, men det var ikke helt godt med balancen.

”Hjælp mig lige, lille skat”

Jeg tog mor under armen og trak hende ind i soveværelset. Hun faldt tungt om på sengen.

”Hjælp mig af tøjet. Jeg er alt for fuld til at klare det selv” stønnede hun. Jeg fik trukket hendes tøj af, og kunne ikke lade være med at beundre hendes flotte krop. Jeg gav hende et kys, puttede dynen omkring hende og satte mig ud i køkkenet igen.

Jeg tog endnu et glas vin og sad og tænkte lidt over tingene. Jeg var faktisk blevet lidt tændt af at bakse med min mor. Min ene hånd fandt vej til mit skød, hvor jeg begyndte at lege med fissen, som allerede var helt våd.

Jeg blev mere og mere liderlig og kunne slet ikke holde om med at se min nøgne mor for mig. Jeg kørte 3 fingre op i fissen og glemte heller ikke at kæle lidt for klitten.

”Jeg gør det sgu. Skal det være, så skal det være nu” tænkte jeg og rejste mig op, smed tøjet og gik ind til mor.

Mor lå på ryggen og snork sov. Hun havde vippet dynen til side og lå med let spredte ben. Jeg kravlede forsigtigt op i fodenden af sengen og spreder hendes ben lige så forsigtigt.

Langsomt nærmede mit ansigt sig den dejlige, barberede fisse som var imellem mor ben. Jeg snuste til den skønne duft fra hendes skød, inden jeg forsigtigt stak tungen frem og lod den glide ned over hendes skamlæber.

Hun smagte pragtfuldt. Med tungen fik jeg åbnet hendes fisse lidt mere så jeg kunne slikke hende på klitten.

Instinktivt løftede mor sine spredte ben og låste dem omkring mine skuldre samtidig med at hun stønnede og vred sig lidt. Jeg var bange for at hun skulle vågne, men hun var helt væk i drømmeland.

Jeg er sikker på at hun ikke drømte om, at hendes 18-årige datter lå og slikkede hendes fisse. Jeg blev mere modig og førte nu mine hænder op til hendes dejlige bryster, hvor jeg begyndte at nulre hendes stive brystvorter.

Jeg kunne mærke hvordan safterne løb ud af min fisse, og jeg slap nu mors ene bryst og tog hånden ned i mit skød og begyndte at onanere, samtidig med at jeg intensiverede mit slikkeri.

Mor stønnede og vred sig mere og mere og til sidst udstødte hun et lille skrig, og så sprøjtede hendes orgasme ud i mit ansigt. Det var nyt for mig, at en kvinde kunne sprøjte på den måde, men absolut lækkert.

Jeg slikkede mors fisse ren og kravlede op og puttede mig ind til hende. Jeg lagde mine ben omkring hendes lår og gnubbede min fisse indtil jeg også fik en dejlig orgasme, og faldt så i søvn ved siden af min pragtfulde mor.

Da vi vågnede næste dag kiggede mor søvndrukkent på mig. Hun strakte sig lidt, og tog så en hånd ind under dynen. Hun opdagede nu, at hendes lagen var helt vådt, og kiggede forvirret på mig.

”Der er noget jeg ikke lige kan finde ud af. Jeg havde en dejlig drøm i nat, hvor jeg fik slikke fissen og kom i en sprøjteorgasme, og nu kan jeg mærke at lagenet er helt vådt”.

Jeg lå bare med et frækt smil omkring munden og kiggede på hende. Nu flåede hun dynen til side og satte sig op.

”Sig mig ….. har du …. har vi …. Nej, det gjorde vi ikke” råbte hun og jeg kunne kun nikke til hende.

”Du sagde jo selv, at vi piger måtte holde sammen”.

”*Ja, men sgu da ikke på den måde. Har du forført og udnyttet din mor mens hun var fuld” råbte hun nu til mig.

Nu blev jeg faktisk både skuffet og vred. Jeg satte mig op og tog fat i hendes hår og rev hende rundt så hun kom til at ligge på maven.

Min hånd landede på hendes en balde. Klask. ”Ja, mor, jeg har slikket dig til den største orgasme” Klaks. ”Og ja, mor, jeg er forelsket i dig” Klask ”Og ja, mor du er så dejlig at du driver mig til vanvid” Klask.

Jeg fortsatte med at smække mors røv indtil begge balder var helt røde. Til min overraskelse lå mor nu og stønnede og vred sig, med en hånd oppe i fissen.

Jeg kiggede overrasket på hende. Min vrede var helt forsvundet. ”Sig mig, kan du lide det”

”Ja, min skat. Jeg elsker at få smæk og undskyld at jeg sådan blev vred. Jeg var bare overrasket og lidt forskrækket, for det er jo helt forkert at vi har sex sammen”.

Mor havde vendt sig om. Jeg trykkede et kys på hendes læber og lod en hånd glide over hendes hår.

 ”Vi behøver jo ikke at fortælle det til nogen, vel”.

”Fik du mig virkelig til at sprøjte i nat”?

”Ja, og jeg gned mig selv til en orgasme med dit lår imellem mine ben”.

Pludselig kunne vi begge se det komiske i det hele og det endte med at vi skreg af grin begge to.

Vi lagde os nu med armene omkring hinanden og puttede lidt. Mor kælede stille med mine små bryster, og jeg lå bare og nød det.

Mor kiggede mig dybt i øjnene. ”Skat, der er noget jeg gerne vil fortælle dig, og jeg føler at det er det rette tidspunkt.”

”Det som vi to oplever lige nu, er noget jeg har drømt om længe. Ser du, fra jeg var 16 år gammel har jeg haft et seksuelt forhold til min mor, ja til mormor, og vi kan stadigvæk finde på at være sammen når hun er på besøg i Danmark”.

”Dig og mormor … Det havde jeg ikke set komme. Mor, for fanden, hvorfor er vi kommet så sent i gang.”

Jeg trykkede et stort kys på hendes læber og mærkede hvordan jeg boblede af lykke indvendigt.

”Tror du at mormor også vil være sammen med mig?”

”Ja, det tror jeg helt sikkert at hun vil, men lad os nu vente til hun kommer om 14 dage, så kan vi jo foreslå hende det, men nu vil jeg altså have lov til at slikke min skønne datter og nyde det når jeg er ædru.”

”Altså mor, du er sgu så fræk.”

Fortsættes i Del 2

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.