Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dage blev til uger, og Aidra og jeg nød hvert et sekund vi var sammen. Jeg fik lov til at prøve alle afkroge af den forunderlige S/M verden, både som giver og som modtager, men jeg fandt ud af at rollen med mig som dominerende passede mig bedst, og Aidra var helt enig med mig.

Jeg ringede hjem til mor efter den første uge. ”Mor, jeg har fundet en kæreste”.

SEX I DAG?

”Nå, hvad hedder han så.”

Jeg kunne ikke lade være med at le. ”HUN hedder Aidra og er det sødeste menneske du kan forestille dig, og ved du hvad, mor. Hun er helt vil med S/M og bondage ligesom dig.”

”Dejligt skat, men så kan jeg også fortælle dig en nyhed. Jeg har ansat en au pair-pige fra Thailand som hedder Alona.”

”Åh, det var godt for dig, mor. Jeg har været ked af, at du var helt alene. I øvrigt kommer Aidra og jeg hjem til dig i efterårsferien, og det er jo ikke så lang tid til.”

”Det var dejligt. Det vil jeg glæde mig til.”

Vi knoklede løs med skolen og nåede begge et flot resultat til den første delprøve, og så fik vi efterårsferie.

Vi tog flyveren til Danmark. Mor havde spurgt om ikke vi kunne tage en Taxa hjem til hende, og det var da helt i orden.

Da vi ringede på hjemme hos mor, blev vi, til vores store overraskelse modtaget i døren af en lille, spinkel men meget smuk Thai pige. Vores overraskelse blev endnu stører, da vi så at hun kun havde et hvidt blondeforklæde omkring livet.

Hun havde meget små bryster, næsten ikke eksisterende, smalle hofter og en rigtig fræk pariserrøv.

Jeg gav hende et knus. ”Du må være Alona. Pigen ved siden af er Aidra og jeg er Camilla.”

”Fruen sagde at i ville komme. Jeg skulle bede jer om at tage jeres tøj af og gå ind til fruen i soveværelset. Jeg sørger for at kufferterne blive pakket ud”.

Aidra og jeg kiggede forundret på hinanden og gik så ind i stuen. Der var helt stille i huset. ”Det var da mærkeligt, hvor mon mor er”, tænkte jeg, men vi smed tøjet og jeg tog Aidra’s hånd og gik hen til soveværelset.

Da jeg åbnede døren, fik vi begge et chok. Udstrakt på sengen, med arme og ben bundet til hjørnerne og sengen lå min smukke, nøgne mor.

Jeg blev lykkelig og varm, da jeg fandt ud af hvad hun ville sige med det. Hun ville vise os, at Aidra ikke skulle være nervøs, og at vi nok skulle få det skønt sammen.

Jeg sprang op i sengen og gav mor et stort kys, og gjorde tegn til Aidra om at gøre det samme. Nu lå vi på hver side af mor og skiftedes til at kysse hende og kæle for hende.

Jeg fik Aidra til at lægge sig imellem mors ben og slikke hende, mens jeg placerede min fisse over mors mund. Straks mærkede jeg hendes tunge og sugende mund, samtidig med at hun klynkede over Aidra’s behandling mellem sine ben.

Jeg rejste mig dog hurtigt igen, for jeg ville ligesom sige rigtigt goddag til mor. Aidra’s ansigt glinsede af mors fissesafter da hun dukkede frem med et frækt smil om læberne.

Vi løsnede nu mor, og fik hver sit store knus af hende.

”Hvad var nu det. Hvorfor sådan en velkomst”. Jeg kiggede spørgende på mor.

”Jo, ser i, jeg tænkte det meget igennem, og fandt ud af, at hvis vi skulle undgå generthed, pinlige pauser og uafklarede spørgsmål, så var det her en måde at gøre det på. Alona hjalp mig med at blive bundet.”

Aidra synes at min mor var sej, og gik hen og gav hende et kæmpe kys. ”Dejlig kæreste du har fundet.” Mor blinkede til mig da hun sagde det.

”I har jo mødt Alona. Jeg håber at i vil hjælpe mig lidt med hende. Hun er simpelthen alt for hengiven. Jeg vil gerne have hende opdraget til at være hård ved mig når jeg har lyst til det, men hun vil ikke.”

Jeg kiggede på Aidra. ”Er du OK med at vi viser hende det”. Aidra nikkede med et frækt smil omkring munden.

Jeg fik Aidra og mor til at sætte sig på knæ ved siden af hinanden på sengen, så de støttede op ad sengegavlen og havde røven ud imod mig. Så fandt jeg et par piske og min og mors dobbeltdildo frem.

”Alona, kom lige” kaldte jeg og straks efter stod hun inde i soveværelset. Hun kiggede genert på de to bare røve oppe i sengen og rødmede. Jeg tog hendes forklæde af og kyssede hende.

”Nu skal du se hvad jeg fgør ved Aidra, og så skal du gøre det samme ved mor.”

”Nej, nej, det kan jeg ikke. Ikke med Fruen. Hun er Fruen og jeg er bare ansat.”

”Hør her, Alona, det er mors, øh Fruens ønske, at når hun beder dig om det så er hun ikke Fruen mere, men din slave.”

”Åh nej, det går ikke godt, Det kan jeg ikke.” Alona så helt ulykkelig ud.

Jeg tænkte at jeg heller må få gjort hende lidt liderlig, så hun ville være mere medgørlig.

”Læg dig op på sengen og spred dine ben.” Hurtigt adlød Alona og så dykkede jeg ned mellem hendes lår og stak min tunge op i hendes fisse.

”Nej, nej, nej, det er forkert, det her.” stønnede Alona, men uvilkårligt begyndte hun at rotere med fissen, mens min tunge legede med hendes stor, stive klit.

Da jeg kunne høre på hendes stønnen at hun var helt oppe at ringe, stoppede jeg.

”Rejs dig op og stil dig ved siden af mig. Du skal lege med din fisse imens, og så bare følg godt med.”

Ydmygt rejse hun sig op og kom hen til mig. Hun førte sin hånd ned til fissen og begyndte at gnide sig selv.

Jeg tog nu en pisk og svingede den ned over min elskedes balder. Den landede med et ordentligt klask, og Alona fór sammen. Jeg fortsatte med at lade pisken ramme Aidra’s balder indtil de var helt røde.

Jeg gik nu over på mors side og gav hende den samme behandling. Så rakte jeg pisken til Alona som efterhånden var ved at være godt liderlig.

Jeg pegede over på Aidra, som var ved at komme sig lidt efter de første smæk.

”Nu giver du 10 slag her og så 10 slag på min mor”

Alona nikkede og svingede pisken. Den ramte perfekt på Aidra’s balder. Tøsen gav ikke en lyd fra sig. Alona fortsatte til hun havde afleveret 10 slag, og gik så over til mor.

Jeg kunne se, at hun tøvede lidt, men et blik fra mig var nok til at hun gik i gang. Alona var vist lidt af et naturtalent, for hun afleverede 10 perfekte slag på mors røv.

Både mor og Aidra var efterhånden ved at være godt tændte, så jeg fik dem om på ryggen med spredte ben.

”Slik mor” sagde jeg til Alona. Hun lagde sig lydigt mellem mors ben, mens jeg tog plads ved Aidra.

Inden længe lå de begge og stønnede og kort efter kom de begge i nogle voldsomme udløsninger.

Jeg gjorde nu tegn til Alona om at hun skulle sætte sig over mors mund og jeg tog plads over Aidra’s, og så var det vores tur til at blive slikket ud over afgrunden.

Da Alona havde rejst sig fra sengen, sagde hun ”Tak Frue” henvendt til mor. Vi brast i latter alle sammen, for hun havde allerede glemt hvordan rollerne var.

Alona gik nu ud i køkkenet for at lave mad til os, og vi andre 3 gik i bad sammen, for bagefter at nyde et lækkert måltid.

Fortsættes i Del 5

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.