Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De næste 14 dage fløj afsted. Jeg havde travlt med at få ordnet papirer og meget andet i forbindelse med min rejse, så det blev desværre ikke til meget andet end et kys og et klem i ny og næ, men vi fik heldigvis snakket tingene igennem.

Vi aftalte at vi ikke vil sige noget til mormor i første omgang, og så bare lade tingene ske. Mormor skulle lande lørdag formiddag, og vi kørte begge i lufthavnen for at hente hende.

SEX I DAG?

Det var 2 år siden jeg sidst havde set hende, og jeg havde sommerfugle i maven af glæde og spænding, også fordi dette besøg havde fået en yderligere dimension, som jeg så frem til med stor glæde.

Mormors fly landede til tiden, og vi stod spændte og ventede på hende. Endelig kom hun, min søde mormor. Høj, flot at elegant. Jeg kunne godt se, hvor mor havde det fra.

Jeg fløj om halsen på mormor og kyssede hende. Da mor og mormor kyssede hinanden, kunne jeg godt se, at det vist var lidt mere end et normalt mor-/datterkys. Jeg tror at der var lidt tungeleg med også.

Nå, men vi kom hjem og fik mormor installeret i hendes sædvanlige værelse, og satte os så for at få en frokost og høre om alt hvad hun havde oplevet.

Som den naturligste ting i verden havde vi alle 3 smidt tøjet, men jeg må nok indrømme at jeg så på mormor på en lidt anden måde end tidligere når hun var på besøg.

Trods sine 62 år var hun stadigvæk flot. Hendes bryster hang lidt, men det var ekstra frækt, synes jeg, og så var hun også helt glatbarberet, hvilket nok overraskede mig lidt.

Mor og jeg havde aftalt, at jeg skulle lade som om jeg havde nogle ærinder om eftermiddagen, så da vi havde spist og ryddet op, kyssede jeg dem farvel.

”Jeg smutter lige en 3-4 timer. Jeg er tilbage ved aftensmads tid”. Og så gik jeg. Det var nu planen at jeg skulle komme igen en halv time senere, men det vidste mormor naturligvis ikke.

Jeg kørte ud til en P-plads og parkerede bilen og satte mig godt til rette. Jeg var allerede godt tændt ved tanken om at jeg i løbet af den næste times tid ville ligge nøgen sammen med min mor og mormor.

Jeg kælede for min fisse, mens jeg tænkte på hvordan mormor ville reagere når jeg pludselig stod der og ville være med, og det varede ikke længe for safterne løb ud af mig.

En halv time senere trillede jeg stille ind i indkørslen og låste mig forsigtigt ind. Jeg smed mit tøj og listede hen til soveværelsesdøren, som mor klogt nok havde ladet stå på klem.

Da jeg lurede ind ad sprækken, kunne jeg se, at mor lå med vidt spredte ben og mormor sad på knæ bagved med ansigtet imellem mors ben. Mor stønnede sagte, så jeg kunne forestille mig, at mormors tunge var i gang med hendes fisse.

Mor fik øje på mig og gjorde tegn til at jeg skulle gå hen bag ved mormor. Jeg listede forsigtigt ind og satte mig på hug bagved mormors røv. Hendes lille glatte røvhul så indbydende ud, så jeg besluttede mig for at give det en tur med min tunge.

Jeg gjorde mig klar, og med et snuptag skilte jeg mormors balder og jog min tunge ind i hendes stramme hul.

Mormor gav et hyl fra sig. ”Hvad sker det … hvem er det”? Forskrækket kiggede hun over skulderen og så mit smilende ansigt da jeg kiggede op fra hendes røv.”

”For fanden, der tog i sgu bogstaveligt talt røven på mig” grinte hun. ”Den havde jeg ikke lige set komme”.

”Ja, og jeg kan gøre det igen” sagde jeg og dykkede igen ned imellem hendes balder. Min tunge kredsede omkring hendes lille hul, og smuttede af og til en tur ind. Mormor vrikkede med røven mens hun fortsatte med at slikke mor.

Jeg vendte mig nu om og lagde mig på ryggen med benene nede på gulvet. Jeg fik mormor til at sprede sine ben lidt mere så hun kunne sænke sin fisse ned til min mund.

Begærligt åbnede jeg min mund og sugede hendes store skamlæber ind. Derefter fik hendes store stive klit samme tur. Jeg sugede og suttede på den og mormor stønnede og vred sig mere og mere.

Til slut gav hun et skrig fra sig og tømte sine safter i min mund. Det var næsten som om hun tissede, så meget væltede der ud af hende.

Jeg slugte det meste og nød den specielle, salte smag. Nu ved jeg at mor også havde arvet det med at sprøjte fra mormor.

Mormor faldt udmattet om på sengen. Jeg kunne se, at mor havde sin hånd oppe i fissen og gned ivrigt på den.

Jeg fik hende vendt rundt, så hun stod på alle 4 over mormors krop, og gav hende et hårdt slag bagi. Mormor gav nu mor en hjælpende hånd mens jeg lod slagene hagle ned over mor røvbalder.

Mor hulkede og stønnede af liderlig mens hun lå og onanerede imens hun fik smæk. Det varede ikke længe inden hendes safter sprøjtede ud over mormors krop, og hun faldt sammen hen over hende.

”Nå, så er det vist Camillas tur”. Mormor fik mig ned at ligge på ryggen og satte sig imellem mine ben. Hun kælede for min fisse og klemte min klit så der gik varme strømninger igennem mig.

Nu stak hun et par fingre op i mig og begyndte at køre dem frem og tilbage samtidig med at klitten blev masseret. Mor lå i mellemtiden og suttede på mine brystvorter.

Nu kunne jeg mærke at mormors ene hånd søgte ned mod mit røvhul. Forsigtig kørte hun den våde finger rundt om hullet inden hun begyndte at presse den op.

Da jeg mærkede fingeren glide op i min røv samtidig med at de andre fingre kørte i min fisse måtte jeg overgive mig. En voldsom orgasme gennemrystede min krop, og jeg følte at det ikke ville stoppe igen.

Da orgasmen endelig aftog, lå vi alle 3 helt udmattede og pustede ud. Mormor havde taget sin fingre i munden.

”Uhm, du smager dejligt, Camilla”.

Vi tog nu et hurtigt bad alle sammen. Det våde sengetøj måtte vente, så vi satte os ud i køkkenet for at få en kold øl.

”Sikken dog en dejlig overraskelse at få her i Danmark. Sådan et par smukke piger kan da gøre en gammel kone lykkelig”. Mormor smilte til os begge to.

”Du er så skøn og dejlig, mormor. Godt at jeg fik forført mor inden du kom”

”Hov, for resten. Jeg har da helt glemt at jeg har gaver med til jer”. Mormor rejste sig op og gik ind i værelset hvor hun hentede 3 pakker.

”En til dig, Camilla og to til dig, Alexa. Den store er jo nok til jer begge to, men jeg vidste jo ikke at Camilla var med på det her”.

Vi flåede papiret af pakkerne. En flot guldhalskæde med hjerte til hver, og i den store pakke var der en dobbelt DILDO.

Vi gav mormor et stort kys hver, som tak for gaverne.

”Ser i, efter at morfar gik bort har jeg fundet en ny kærlighed i Spanien. Jeg har de sidste par år været sammen med min veninde Mara, som er jævnaldrende med mig, og sammen har vi haft stor fornøjelse af den dildo, som I har fået.

Det var meningen at jeg skulle bruge den på min datter, men nu hvor barnebarnet også er komme med kan vi jo alle 3 nyde den”.

Mor sad og kiggede forvirret på dildoen. ”Giv mig den, så skal jeg vise dig hvordan”. Jeg tog dildoen, fugtede den og stak den ene op i min fisse, så det så ud som om jeg havde en pik”.

Mormor rejste sig op og lænede sig ind over køkkenbordet og vrikkede lidt med røven. Hendes patter hang slap ned og det så faktisk rigtigt frækt ud.

”Kom og knep mig, Camilla, så mor kan se hvordan det virker”.

Jeg fugtede gummipikken med mit spyt og stillede mig bagved mormor. Forsigtigt styrede jeg pikken hen til hendes åbne fisse og stak den op i hende.

”Åh, det er dejligt, knep mig, søde skat”. Mormors patter svingede i takt med at jeg stødte pikken op i hende. Mor sad med 5 fingre dybt begravet i fissen mens hun så på os.

”Stil dig ved siden af mormor, så jeg også kan kneppe dig”.

Mor skyndte sig at stille sig ved bordet, og jeg trak nu pikken ud af mormor og stødte den op i mor. Mor gav et hyl fra sig, da jeg hamrede den i bund.

Nu stod mormor og mor og kyssede hinanden mens jeg på skift kneppede deres frække, varme og våde fisser.

Det varede ikke længe før mors safter sprøjtede ud af hende og ned på gulvet. Mormor var endnu ikke så langt, så jeg fortsatte med at køre pikken ud og ind i hende.

Da jeg jo samtidig havde den anden del af dildoen dybt begravet i min fisse, begyndte jeg også at mærke, at jeg nærmede mig klimaks.

”Åh, knep mig skat. Pul mig med din store pik” stønnede mormor. ”Åh ja, jeg kommer … jeg kommer” og så rystede mormor i en kæmpe orgasme mens safterne sprøjtede ud af hende.

Jeg måtte overgive mig. Mine ben rystede under mig da hele kroppen skælvede i en af de største orgasmer jeg nogensinde havde oplevet. Det var helt sort for mine øjne i et kort øjeblik.

Da vi var kommet lidt til os selv, kiggede vi ned på køkkengulvet og så hvordan det sejlede med fissesafter, og så brast vi i latter alle tre.

”Sikken nogle dejlige tøser jeg har”. Mormor smilede og lagde armene omkring os og trykkede os ind til sig.

Fortsættes i Del 3

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.