Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg skulle på det her tidspunkt til tandlæge i en by langt væk, hun tog med. Vi havde ikke bil den gang så vi tog toget. Jeg var 23 og hun var den gang 19 år.

I toget bliver jeg meget liderlig og siger til hende at vi skal kneppe. Det var hun altid klar på vi elskede sex i det fri, hele turen var vi voldsomt pirret. Vi går og leder og leder, men vi nåede det ikke inden jeg skulle til tandlæge. Da jeg er færdig er vi klar.

Vi går i en halvanden time og leder. Til sidst finder vi et sted, det var ikke det bedste, men vi var ligeglade. Vi står under en bro ned til vandet. Jeg kan slet ikke vente mere, så jeg beder hende om at sætte min pik, vi kigger rundt, der er ikke nogle. Hun åbner mine pik, og tager min allerede stive pik frem. Hun har trukket, sine bukser ned om knæene og hendes patter har hun taget frem. Hun her kæmpe patter. Hun begynder at sutte min pik med det samme, kan mærke på den måde hun går til den på at hun er pisse liderlig. Hun kigger på mig, mens hun giver sig selv finder. Hun gør lige som jeg har lært, sug mens hun malker min pik med hendes hånd. Og skifter rundt og tempo mens hun tager den helt til roden, og nogle gange kun lige mig pik hovede. Det var så frækt. Da jeg kigger rundt opdager jeg en ældre dame med hendes hund, kigger på os. Jeg får hende væk fra min pik, vi får hurtigt tøjet på og kommer væk. Men vi er ikke færdige. Vi finder en slags busk men kan gå ind i som en slags hule, kort fra hvor vi stod. Vi går ind, og vurdere at damen ikke kan se os, selv om hun er tæt på.

Vi kysser lidt mens hun står op af busken. Hun her taget bukser og trusser helt af. Hun har lange slanke ben, slank lang overkrop kæmpe bryster, og en meget stram glat fisse. Måms!. Hun har sat den ene ben på en gren, så jeg virkelig kunne give hende ordentligt finger, jeg forkæler hende vildt, men hun spiller den af på mig. Hun er driv våd så det flyder ned af min hånd, hun stønner fuldstændig uden at tænke over vi er i offentligt rum.

Jeg river hende rundt så jeg kan kneppe hende bagfra.

Jeg presser min voldsomt stive pik ind i hende. Og knepper hende hårdt og dybt. Jeg støder så hårdt og hurtigt jeg kan, hun skal bare ha nu. Husker specielt hendes stramme dejlige fisse, rundt om min pik, mens hun stritter i mod for at få mig helt i bund. Vi stønner i vild liderlighed. Pludselig høre vi bag os. Mor se der er nogle i hækken. Der kommer et lille barn løbende ind til os, med en Mor efter. Jeg skynder mig at tage bukser på og smutte. Hun står tilbage og kæmper med hendes bukser. Da hun endelig kommer af sted.

Løber vi ned til en hæk der er formet som en heste sko i midten står der 2 bordebænke sæt. Vi var så liderlige og ligeglad at vi vil gøre det færdigt. Åbningen i heste skoen, vendte op mod bakken hvor moderen med drengen gik, så de kunne stadig se os. Men vi var ligeglad, nu måtte de bare se med. Hun tager bukserne af igen og ligger sig på bordet.

Jeg tager igen min stive pik frem og begynder at kneppe hende. Vi giver den virkelig gas, efter kort tid spørger hun om de stadig er der. Jeg svare ja de går oppe. Da jeg siger skriger hun helt vildt, kan høre hun er ved at komme, drengen står og kigger og peger på os. Han blev nysgerrig og løber ned mod os, moderen prøver at stoppe ham, og råber af os. Jeg høre egentlig ikke hvad hun råber for hun skal bare kneppes. Jeg kigger på hendes fisse mens jeg knepper hende, da hun begynder at sprøjte helt vildt, hun skriger ekstremt liderligt. Drengen står få meter fra og kigger. Jeg er ligeglad og forsætter, vi står alligevel længe inden jeg kommer i hende. Wow det var så vildt.

Jeg skynder mig og trække mig ud og få bukser på, det samme gør hun og så skulle vi ellers afsted.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.