Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har været sammen med min eks i 2,5 år. Vi går så fra hinanden fordi det ikke fungerede. Efter kort tid kommer hun sammen med en ny fyr.

Jeg møder min eks på et diskotek i Odense. Vi falder så i snak, hun er meget meget fuld og det er jeg også. Under samtalen siger hun "Vil du ikke fylde op" det var noget vi altid kaldte det. Så sagde jeg "Hvad med din nye fyr" hun svare "fuck ham jeg vil have du skal prikke mig helt op i maven med din pik". Det er altid svært og gå ud på toiletterne på det gældende diskotek pga dørmændene altid stoppede det. Vi går så udenfor og går lidt. Vi kan ikke finde et ordentligt sted. Så hun ender med og sige "knep mig i busskuret" jeg svare "der går alt for mange mennesker igennem her og der køre biler hele tiden" det syntes hun gjorde det endnu frækkere. Vi går ind i busskuret, hun går på knæ. Og beder mig om at filme det med min telefon. Mens jeg finder telefonen frem, begynder hun og sutte min pik som jeg havde lært hende det. Jeg kan huske hvor lækker følsen af hendes læber rundt om min pik mens hun sugede. Hun rejser sig op og tager bukserne af, og så tager hun telefonen og beder mig om at slikke hende. Hun sætter på bænken i skuret men jeg går dybt på hende. Hun stønner på en måde jeg aldrig har hørt hende stønne før. Jeg rejser mig der efter op og sætter mig ned på bænken. Jeg får telefonen i hånden igen. Hun begynder at ridde min pik med ryggen til mig. Men hun stønner helt vildt kommer en cykel kørende forbi. Jeg tager mig selv i at små grine lidt, mens hun langsomt kørte op og ned at min pik. Pludselig kommer hun ud over min pik i et stort skrig.

Jeg vender hende og ligger hende på bænken, og så begynder jeg ellers bare og støde så hårdt jeg overhovedet kan og så hurtigt jeg kan "Hun stønner knep mig så fucking hårdt din svans". Hun får en kæmpe tur ind til jeg kommer i hende som hun bad mig om.

Dagen efter skriver jeg til hende at jeg syntes det var skide frækt. Det melder hun tilbage at hun også syntes og beder om videoen.

Ca. 3 dage senere har jeg fri fra job, og tænker på turen hun fik i skuret. Jeg kunne ikke lade være med og skrive til hende om jeg ikke måtte kneppe hende igen. Hun svare mig at jeg bare kan komme hun var alene hjemme.

Jeg køre hjem til hende og det først hun gør da jeg kommer ind af døren og tager min pik i munden. Og jeg skal love for hun arbejder fligtigt. Jeg tager min telefon op og filmer. Hun rejser sig op og vil have mig ind i hende og hendes nye fyrs soveværelse. Hun hopper op på kanten af sengen på alle 4 og vil sutte videre på min pik. Hun sutter længe ind til hun lægger sig ned og siger knep mig. Jeg begynder og trykke mit pik hovede ind i hende, men trækker mig tilbage i det mit pikhovede kom ind i hende jeg gentager mange gange. Indtil jeg giver hende et ordentligt stød. Jeg knepper hende lidt i missionær. Hvorefter jeg vender hende om samler hendes ben og gennem knepper hende. Jeg får lov til og give hende hele klatten i hovedet mens og slikker på min pik.

Efter sender jeg hende selvfølgelig videoen, og vi aftale at lave mange flere. Det blev dog ikke til det helt store.

Det er en rigtig historie, jeg har screenshotet et billede af videoerne som kan ses i mit galleri.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.