Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En dag er jeg til fest hos min kammerat. Festen når sin slutning og folk er sendt hjem. 

Vi er meget fulde i min kammerats sove værelse, hans kæreste er der og jeg kan mærke de vil være alene. Tidligere på dagen blev der lagt en madres til min på hans kærestes datters værelse. Så jeg går ind stille for at ligge mig. Alligevel vågner hun, jeg siger undskyld det er bare mig. Hun spørge hvad klokken er og jeg svare halv fem. Vi har stort kendskab til hinanden og hun er på besøg ved mig 2 gange om ugen for at træne yoga. Hun er 16 år gammel, og en sød ung pige.

SEX I DAG?

Vi kan begynde og høre hendes mor og min kammerat knepper inde ved siden af. Hun siger pludselig det gør de altid når de har holdt fest og så kan jeg ikke sove. Jeg ved ikke hvad jeg skal svare, hun siger så efter det er irreterende

Mig -det kommer man til når man er fuld. 

Hende - er du fuld, 

Mig - ja det er jeg.

Hende - gør du også det med min kæreste. 

Mig - nogle gange måske

Hende - det er mærkeligt

Mig - du har vel hellere ikke prøvet det før.

Hende - nej ikke endnu 

Mig - du forstår det nok en dag, forhåbentlig om nogle år.

Der bliver lidt stille og hun spørger så hvordan er det egentlig.

Mig - det er svært at forklare ind til du prøver det. Men det syntes jeg ikke du skal tænke over.

Hende - jeg vil gerne prøve det en dag.

Mig - det skal du nok komme til, bare du passer på dig selv.

Vi kan stadig høre dem ved siden af. Kan fornemme og vender og drejer sig, jeg hvisker til hende de er nok stille om lidt.

Hun svare hvis du er fuld kunne du vel også finde på det.

-mig - hvad mener du

Hun svare forsigtigt, hvordan gør man. 

Jeg fortæller hende det ikke er noget jeg ville fortælle hende, men gun vil vide det. Jeg fortæller hende manden typisk begynder og røre pigen for neden mens hun gør det samme, men at man nogle gange kan slikke på pigen og pigen kan tage mandens i munden. Og så burde hun vide resten.

Hende - jeg har prøvet at røre mig selv før føltes det sådan.

Mig - måske lidt bedre. Jeg er meget fuld og tænker ikke over vores samtale.

Hende - jamen hvordan

Mig - vil du have jeg viser dig det.

Det vil hun gerne, jeg hvisker meget stille hun skal komme ned på min madres. Hun lægger sig ved siden af mig og jeg begynder langsom at føre mig ind under hendes små trusser mens jeg kysser hende. Jeg giver hende en finger og guider hendes hånd til mit nu rimelig hårde lem. Og lære hende hvad hun skal. 

Jeg bliver meget ivrig og siger hun skal tage trusserne af, jeg begynder at slikke hende mens jeg spytter en del spyt op i hendes hul så det blev nemmere hvis jeg skulle ind i hende. Jeg kan mærke hendes fisse ikke er ret stor. Efter noget tid hvor jeg gøre det bedste jeg kunne. Kravler jeg op til hendes øre of hvisker meget stille at hun skal sutte på min pik mens hun suger i den og bevæger hånden op og ned. Efter hun går igang hjælper jeg hende lidt, hun klare det ikke så godt og jeg opdager hurtigt hun ikke kan lide det. Jeg vender hende så vi ender i missionær. Jeg spytter på min hånd mens jeg langsomt og forsigtigt hjælper min pik i hende. Jeg kan ikke komme til så jeg spørge om hun kan sprede benene i spagat som jeg har lært hende. Det hjalp men hun beder mig stoppe fordi det gør ondt. 

Hun spørger mig. 

Gør det virkelig så ondt.

Mig - første gang gør det, men vi kan prøve og vente lidt så er det nok nemere om lidt, har du noget creme.

Hun lister stille rundt og finder noget creme, i mens tager jeg min tshirt af og ligger den på madressen i tilfælde af hun kom til at bløde lidt. Jeg smøre min pik i cremen. Og får hende til at ligge sig på samme måde. 

Denne gang er det lidt nemmere, hun beder mig alligevel stoppe men jeg hvisker hun skal bide det i sig ind til jeg er helt inde. 

Langsomt kommer jeg i bund så meget jeg kunne, jeg kan mærke jeg stadig har 3-4 cm tilbage men hun har ikke mere plads. Jeg venter lidt og så begynder jeg stille og roligt at skubbe frem og tilbage, hun er ikke helt tilfreds men jeg kan ikke styre mig mere. Tanken om hendes alder og vores kendskab til hinanden samtidig med forældrene var siden af. Fik min pik til at dunke. Hun er så stram det næsten er ubehageligt. Hun prøver at holde lidt i mod min mave fordi det gør ondt på hende. Så jeg stopper inden jeg alligevel kommer. 

Jeg spørger om det gjorde for ondt.

Hende - ja meget 

Mig - det er kun første gang, hvis du vil kan vi prøve igen næste gang vi ses

Hende - kun hvis du lover det ikke gør lige så ondt.

Det lover jeg. 

Da vi vågner spørge jeg om hun stadig vil prøve igen på tirsdag, det vil hun. Jeg kunne lade være med at bede hende om at tage to elastikker med til hendes har og så hendes yoga til. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.