Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi når til tirsdag efter vores sidste erfære.

Jeg har på forhånd aftalt med hendes mor jeg henter hende.

Da hun kommer ind bilen viser hun mig med det samme hendes to elastikker. Mens vi køre væk spørger jeg om hun vil lave 2 rotte haler. Det gjorde hende skide fræk. Vi kommer hjem til mig og min kæreste står køkkent. Så vi begynder at folde vores yoga måtter ud og lave yoga, inde i mig selv tænker jeg pis også. 

Jeg udnytter chancen til at kigge på hendes unge røv og lure lidt i hendes skridt. Min kæreste kommer og siger hun tager en lur inden hun skal arbejde. Så snart døren lukker kravler jeg hen og trækker hendes bukser af, under min reol har jeg lagt en glide creme som jeg smøre hendes fisse ind i, hun kigger på mig giver tegn til at min kæreste ikke sover. Så jeg holder hende for munden og trykker min pik i hende. Men jeg presser hendes ben til siden. Hun er lidt nemmere denne gang. Hun begynder og nyde det. 

Jeg nyder hvor stram hun er mens jeg prøver og få hele min pik i hende men den går ikke. Hun trækker lidt miner så jeg slapper lidt af igen og trækker mig ud, og lægger mig på ryggen og guider hende oven på mig. Med lidt kamp glider hun meget stramt ned og mig jeg opdager min pik langt om længere kommer helt i hendes 16 årige fisse. Med min hænder hjælper jeg hende til og ride mig, hun begynder og stønne mere end hvad godt er, for min kæreste sover ikke. Men på det her tidspunkt er jeg ligeglad, jeg vender hende i doggy og knepper hende om havde hun prøvet det gange. Hun siger højt av mange gange ind til jeg kommer. Jeg når lige akkurat og dryppe lidt i hende inden jeg når ud. 

 

Jeg spørger hvordan det var, hun syntes det var bedre. Vi bliver enige om hun skal have igen når min kæreste tager på job.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.