Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var liderlig, så liderlig at min fisse sejlede. Og her stod jeg i Føtex og kunne ikke finde nogen ting. Havde egentligt aldrig forstået hvorfor det skulle være så stort, følte ofte at jeg kunne blive væk. Mit hoved gik og scannede mænd omkring mig ”fuckable, not fuckable, måske fuckable?” 

Jeg gik ind i afdelingen med tøj hvor stativerne dækkede og stak en hånd ned i mine shorts. Godt de var sorte for mine trusser var helt våde af min fissesaft. Jeg lod fingerspidserne gnide hårdt henover min klit og holdt samtidig øje med om nogen nærmede sig, det var langt fra ideelt men følte at jeg ikke ville kunne vente og elementet af spænding gjorde det også frækt. Pludselig så jeg en dame komme hen imod mig. Trak hånden op diskret og vendte mig om, men i det jeg gjorde det så jeg direkte ind i øjnene på en ældre mand. Han måtte være pensionist. Gråt hår, briller og han stod med to baby sparkedragter i hånden og havde tydeligvis set hvad jeg gjorde. Øjeblikkeligt blev jeg tomatrød i hovedet og fokuserede på nogle vare længere væk, bevægede mig hastigt videre. 

SEX I DAG?

Da jeg kom ud af Føtex, uden de ting jeg var gået derind for at købe, brændte mine kinder. Liderligheden var ikke forsvundet og min hjerne kunne egentligt bedst fokuserer på at finde badeværelset for at onanere der. Så kunne jeg i ro og mag ordne mine indkøb bagefter. Men jo mere jeg gik rundt jo mindre fandt jeg dem. Pludselig fik jeg endnu engang øjenkontakt med den samme ældre mand, han måtte være fulgt efter mig. Han smilede en anelse og kaste hovedet i retning af en trappeopgang. Uden rigtig at vide hvad der foregik gik jeg efter ham. 

Han bevægede sig langsomt og en etage oppe var der et indhak, dog ud mod store åbne vinduer. Men han gik derind og vinkede mig ind. Da jeg gik nærmere vidste jeg ikke helt hvad der gik af mig. Jeg stod foran ham og kunne lugte ham, uden at sige noget tog han en hånd ind imellem mine ben og begyndte at gnide udenpå mine shorts. Min fisse skreg efter forløsning og væden gjorde at trusserne føltes glatte mod fissen. 

Han fugtede sine læber med tungen og gled hånden ned over min mave, ned i trusserne og helt ned til min liderlige fisse. Han havde svært ved at komme til men forsøgte ihærdigt at presse en finger på i mig. Det var svært men resulterede i at han drejede sig en anelse. Jeg stønnede svagt ”Mmmm” nikkede til ham for at opfordre ham til at fortsætte og nu gled hans finger helt op. Her stod jeg med en helt fremmed ældre mand i et storcenter og fik finger. Der lød fisselyde og små svedperler var brudt frem på hans ansigt, han tog min hånd og lagde den ned på hans skridt, kunne mærke en stiv pik inde under hans bukser, men havde slet ikke lyst til ham så fjernede hånden. Det virkede han til at være ligeglad med. 

Pludselig hørte vi stemmer, det virkede som en hel børnefamilie. Lynhurtigt trak jeg hans hånd op af mine bukser og gik ud. Skyndte mig ned af trappen og fandt parkeringskælderen næsten løbende. Satte mig ind i min bil og kunne slet ikke tro at jeg lige havde gjort dette med ham. Følte afsky og skam over min liderlighed. Men samtidig brændte mit skød stadig og jeg lod hånden glide ned i mine bukser. Gned voldsomt og hårdt på min klit, så mig i spejlet og mit ansigt forvred sig i hård lyst. ””åhh åhhh åh” stønnede jeg og lagde nu fingrene flat ned og gnubbede til. Orgasmen kom og jeg spændte hårdt i ryggen som svajede hen over bilsædet. Da jeg havde fået pustet ud sad jeg et øjeblik og tænkte. 

Jeg ville ikke gå ind igen, risikere at manden ventede på mig, havde aldrig lyst til at se ham igen.

Jeg kørte mod huset og skulle ind for at have benzin på. Mine tanker kredsede om mænd, Philip, Svend. Måske skulle jeg tage på besøg hos det par jeg kom hos nogle gange oppe i Nordsjælland. Emil havde børnene denne weekend og det ville være et dejligt afbræk i hverdagen at blive gennemkneppet oppe hos dem. Manden nød desuden pegging hvilket hans kone synes var ekstra frækt at se mig gøre. 

Da jeg stod og tankede opdagede jeg at taget var lidt beskidt, overvejede om jeg skulle vaske den nu eller en anden dag, mens jeg stod her og funderede fik jeg pludselig øjenkontakt med en mand. Han stod også og tankede og jeg genkendte ham straks. Normalt havde han bilen fyldt af børn. Tror de havde fire og hans kone var sådan en som altid gik og hakkede på han. Jeg vidste det fordi vi ofte tankede benzin samtidig, han og Emil hilste altid hjerteligt på hinanden og vi fik som tit en god griner over den familie, som oftest fordi vi havde ondt af dem. 

Men nu stod manden altså alene og så på mig. Jeg smilede og hilste og han gjorde det samme. ”Du er alene i dag?” ordene fløj ud af min mund inden jeg havde tænkt det igennem. Han smilede ”Ja, det er om at nyde det” da han havde sagt det så han ud til at fortryde. ”Eller.. arj jeg mener det ikke på den måde” Jeg brød ud i grin ”det er skam okay, det kan jeg sagtens forstå.” 

Han så ned og så op igen, det så næsten ud som om han argumenterede med sig selv ”jeg har ikke hilst på din mand i et stykke tid” jeg mærkede en knude i min mave da han nævnte Emil. I et kort sekund havde jeg selv glemt at Emil var gået fra mig og nu boede med hans 25 årige kæreste inde i byen. ”Vi er gået fra hinanden” sagde jeg, og fortrød selv. Men han løftede bare øjenbrynene ”nå men undskyld, det var ikke for at snage. Det er jeg da ked af” jeg rystede på hovedet og sagde bare ”det er helt fint” mit blik fastholdt hans. Jeg åbnede læberne og lod mine tænder bide let i min underlæbe mens jeg fastholdt hans blik. 

Der var seksuelle undertoner i min opførsel og det var tydeligvis ikke gået ham forbi. Han skiftede vægten fra et ben til et andet og var tydeligvis påvirket. ”Måske du kan hjælpe mig?” sagde jeg stille. Han nikkede uden at sige noget. Jeg satte mig ind i min bil og kørte den hen ved siden af butikken, det samme gjorde han. Da han steg ud kunne jeg med det samme se at han havde en bule i bukserne. Jeg viftede ham ind i hans bil igen og satte mig ind på sædet ved siden af ham. 

”Eller ved nærmere eftertanke har jeg mere lyst til at hjælpe dig” sagde jeg mens jeg lagde min hånd på hans pik. Den var stiv inde i bukserne. Han sad med lukkede øjne og hans vejrtrækning var blevet dybere. Ved fælles hjælp fik vi åbnet hans bukser og han løftede røven en anelse for at få hans boksershorts lidt ned og trak så pikken ud af bukserne. 

Han var omskåret hvilket undrede mig, men hans pik var flot, meget normalt størrelse og så stiv at den dunkede. Jeg bøjede mig ned og tog den i munden. Et langt behageligt suk kom fra hans læber da jeg lod den glide ind i mine åbne, varme og våde mund. Tog ham helt ned til roden i første træk og holdt ham dernede i en kort periode. Så sugede jeg mig fast og trak mig op igen. Han rystede en anelse. Kunne mærke hans hånd hvile på mit baghoved og jeg begyndte at sutte løs. Med min højre hånd fandt jeg ned til hans boller. De var trimmede og små og runde, de trak sig sammen af berøringen og han udbrød ”ahh jaaa hvor dejligt” jeg tog det som en opfordring og tog den helt ned i halsen, da jeg gaggede på den blev han helt vild. Han pressede mit hoved ned over hans pik og begyndte at lave kneppebevægelser mod den. Jeg trak mig op og han så undskyldende på mig. Tog igen fat om hans pik med mine hænder og lod en køre ind i munden igen. Han kæmpede tydeligvis med kontrollen nu. Hele hans underliv rystede og pludselig, uden advarsel, sprøjtede han varm sæd ud i munden på mig. Jeg suttede videre og han sprøjtede mere og mere. Det var så meget at jeg faktisk havde svært ved at have det i munden. ”ÅHHH ÅHHH UrGHHH” stønnede han. 

Til sidst blev han rolig. Jeg satte mig op, stadig med munden fuld af sperm. Han så på mig med store øjne og en prustende vejrtrækning. ”Hvor er du v…” men stoppede ham med en finger på hans mund. Mens vi så hinanden ind i øjnene slugte jeg hans sperm hvilket var meget tydeligt for ham ”Årrh shit!” mens han sagde ordene lod han hovedet falde bagover og drejede det så mod mig. Han blik var kærligt, frækt og det var tydeligt at han var fascineret. Jeg slikkede mig i mundvigen og tog hans hånd. Vendte håndfladen mod mit ansigt og kyssede den. 

Så mig i spejlet og åbnede døren, han forsøgte at gribe fat i mig på vej ud ”Hey, hvor skal du hen?” hans stemme var undrende. Jeg bukkede mig ned og så på ham ”jeg skal hjem, hyggeligt at møde dig.” Da jeg gik hen til min bil kunne jeg høre at han åbnede hans dør og steg ud, da jeg satte mig ind så jeg at han stod og betragtede mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.