BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har gået rundt med denne lyst i noget tid. Jeg er gift og lykkelig men har længe leget med tanken om at slikke en anden kvinde, gerne en ældre end mig selv. Jeg er selv 30 år og ser mig selv som en ret flot fyr. Hvordan du ser ud er egentlig ikke så vigtigt, men du skal have lyst til at blive slikket og kælet for. Du skal helst bo tæt på Grindsted eller Sdr. Omme og have stedet. Jeg forestiller mig at det foregår på vej på arbejde eller på vej hjem.

 
Sådan lød annoncen jeg havde sendt afsted, og der gik noget tid før der var svar. Jeg havde næsten mistet håbet, men pludselig tiggede der en besked ind. "Jeg bor i Sdr. Omme og er frisk på at blive slikket og kælet for. Jeg er 52 og har lidt former, men jeg er klar på at mærke din tunge i min fisse". Vi aftaltes at mødes fra morgenen af på vej til arbejde, hun skulle møde sent så det var nemt for hende. 
 
Jeg ankom og bankede på som aftalt, hun åbnede op i en morgenkåbe og jeg gik med ind. Hun så fræk ud, som hun stod der. Langt vådt hår og kun let tildækket. "Kom med" sagde hun og viste mig hen til sengen. "Tag dit tøj af, jeg vil se dig mens du slikker mig". Jeg smed alt tøjet og min pik var straks stiv. Hun smed morgenkåben og jeg kunne se hendes let behårede fisse og hendes store bryster, der hang lidt. Hun lagde sig på sengen og jeg satte mig på knæ og gik i gang. 
 
Jeg tog et fast greb om hendes lår og slikkede kælent henover hendes fisse og tæt på uden at røre. Min tunge legede med hendes skamlæber og spredte dem mere og mere. Jeg stak min tunge langsomt op i hende og kunne høre at hun nød det. Jeg skiftede mellem at slikke hendes fisse og hendes klit og bed en gang i mellem kælent i hendes læber. 
 
Jeg begyndte at bruge mine fingre oppe i hende og der gik ikke langtids herefter før hun spændte i hele kroppen og fik en orgasme. Jeg lod hende ikke sunde sig længe, før jeg spredte hendes ben igen. Fissen skulle slikkes mere og nu pressede jeg hendes ben op i luften, så jeg skiftevis kunne slikke hendes fisse og røv, det nød hun helt vildt. "FORTSÆT OG GIV BEGGE MINE HULLER FINGER", skreg hun højt, mens hun stønnede som en vild, næste orgasme var på vej. Denne gang stoppede jeg ikke for orgasmen men fortsatte med at hamre mine fingre ud og ind af begge hendes huller. Jeg afslutter med at slikke hendes fisse og klit godt og grundigt, inden jeg lader hende få luft igen. 
 
"Åh, det var fucking godt... det må vi gøre igen en dag. Sæt dig lige her, jeg vil gerne sutte din frække pik”. Selvom det ikke var aftalen, takker jeg ikke nej til det tilbud. Jeg satte mig på sengen og lod hende slikke og sutte min pik. Hun suttede godt og dybt og legede med både mine nosser og mit hul, hvilket gjorde at jeg kom i en stor stråle. Hun slugte hver en dråbe og suttede mig ren. Jeg tog mit tøj på og vi blev enige om at dette ikke var sidste gang. 
 
Jeg modtager stadig gerne svar på ovenstående annonce ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.