Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den fredag eftermiddag, sidst i november var kold og regnfuld. Bilernes lyskegler blev kastet op fra Store Kongensgades asfalt, og gav genskær i butiksruderne. Frank stod i sit vindue på første sal, og studerede det sparsomme, men alligevel hektiske gadeliv. Det bestod mest af hastende mennesker, der skyndte sig i ly for vejret. Klokken var 15.30.

Tankerne gled automatisk hen mod den kommende aften og weekenden. Han skulle møde hende - Monica - på en bar i Købmagergade kl. 17.00, så der var lige tid til, at hente en langstilket rød rose, i blomsterhandelen på hjørnet.
Han kunne ikke undgå at føle en voldsom ophidselse ved tanken om hende, og hvad der kunne ske i løbet af aftenen.

SEX I DAG?

Hun var forførende fræk med sin dejlige krop, som måske havde nogle kilo for meget, hist og her, men det var kun med til, at gøre hende dejligere, og mere spændende. Hendes øjne var grå og med et altid sigende, og frækt glimt, som kunne tænde enhver.

Selv var han 40 år, almindelig af bygning, høj med lyst hår, blå øjne og fuldskæg, han dyrkede en del idræt i sin ellers sparsomme fritid, og det kunne ses. Han var en mand med et glimt i øjet som altid gjorde, at han virkede interessant på andre mennesker. Han udstrålede autoritet uden at være autoritær. Påklædningen var altid valgt med omhu til lejligheden. Hans arbejde som Edb-programmør var et ellers roligt og stille job som han holdt meget af.

Han ankom til baren i god tid. En kraftig lugt af tobaksrøg og øl, slog ham i møde da han åbnede døren. Der var et jazzorkester, der spillede "Bourbon Street Blues" i et hjørne af lokalet. Støjniveauet var højt, og alle der talte sammen var nød til, at råbe. Der var ingen ledige borde så han besluttede, at sætte sig i baren, til hun dukkede op. Han ventede med at bestille noget, at drikke hos den kvindelige tjener.

Få sex i dag

Så kom hun, 5 minutter for sent som sædvanlig. Men hun var dejlig i sin kobberfarvede korte nederdel, og den matchende, næsten gennemsigtige bluse. Hendes røde, meget højhælede, sko blev sat meget selvbevidst i gulvet. Hun havde en meget rank holdning, som fik hende til at virke højere end hun var. Der var en del af barens gæster, såvel mandlige som kvindelige, der drejede hovedet for at følge hendes vej gennem lokalet. Hun smilede og vinkede til ham, da hun fik øje på ham i baren.
- "Hej, og undskyld jeg kommer for sent", sagde hun da de mødtes, og en duft af hendes parfume slog ham i møde. En duft der var hendes og som altid virkede stimulerende og opstemmende på ham. Han havde rejst sig fra barstolen og taget rosen bag ryggen, da han så hende komme ind i lokalet. Da han rakte den til hende, tændtes der et varmt blik i hendes grå øjne, og hun rakte munden frem for, at give ham et kys. Skjult af barens dæmpede belysning, lod hun lige som tilfældigt, sin venstre hånd glide et par gange, op og ned over hans buksegylp. Han mærkede straks en voldsom varme brede sig i hele underkroppen en varme som han vidste ville brede sig til resten af kroppen på meget kort tid.
En meget høflig småberuset herre, der sad på barstolen ved siden af dem, rejste sig og overlod med en elegant fejende håndbevægelse, sin stol til Monika, mens han blik skiftevis dvælede ved hendes bryster og resten af hendes krop.
Hun satte sig op på stolen, og smilende duftede hun til den dybrøde rose, samtidig med at hun sagde;
- "Det bliver vist en ganske særlig aften i aften skat" .
-"Hvad kunne du tænke dig at drikke?" Spurgte han, idet han lod sin håndryg glide op og ned på ydersiden af hendes lår. Hans ophidselse blev ikke mindre, da han kunne mærke kanten af hendes strømpe, gennem den korte nederdels spændte stof.
"En Tom Collins" svarede hun, idet med at hun lagde sin venstre hånd i hans.
"To Tom Collins, tak", henvendte han sig til den kvindelige tjener, som straks begyndte at blande de to drinks. Han kunne ikke undgå at, bemærke den måde hvorpå hun studerede Monica, og han kom til at tænke over den tiltrækning hun havde på andre mennesker, den var nærmest magisk og direkte dragende og han kunne se på tjeneren, at hun havde den samme virkning på hende også.
Musikken holdt en pause, så de var fri for at råbe til hinanden og han spurgte hende om hvordan dagen var gået
-"Fint", svarede hun - "men jeg har haft lidt svært ved at koncentrere mig, ved tanken om i aften, og det gik da også helt galt til planlægningsmødet" sagde hun, samtidig med at hun tog en tår af sin "Tom Collins". Idet hun kiggede ham i øjnene over glassets kant, kunne han godt se, at hun havde en lille hemmelighed der gerne ville ud.
De skålede igen og musikken startede med deres version af "Lille Gigolo", så tilpas højt, at de nærmeste ved baren ikke kunne høre hvad de talte om.
- "Ser du", sagde hun, samtidig med at en svag rødmen spredte sig på hendes kinder - "da jeg kom til mødet efter frokost, var jeg efterhånden så tændt på i aften, at jeg var sikker på, at de andre kunne se det på mig. En fjollet tanke, men den virkede desværre mere ansporende på mig, og så skete der det som ikke skulle ske, og da slet ikke når man har en meget kort nederdel på; vores kunde tabte sin mappe med papirer på en sådan måde at de gled ind under bordet og han bukkede sig ned for, at samle dem op".
Hun tog igen en tår af sit glas og fortsatte,
"Desværre sad jeg lige overfor ham, og da han lå og rodede på gulvet efter papirerne, kunne jeg ikke dy mig for at sprede benene!
Jeg kunne ligefrem mærke hans blik uden på mine trusser og hans hånd kom da også "til" at strejfe mine føder, og han var meget længe om at komme op på sin stol igen".
Frank smilede ved tanken om den historie, og kunne sagtens sætte sig ind i den stakkels mands situation, og navnlig forestille sig, hvordan der var kommet en befippet mand op over bordkanten, med røde ører og en bule i bukserne, der ikke var der da han bukkede sig efter sine papirer.

Da de havde drukket ud, bad han den kvindelige tjener om at bestille en taxa, der ville køre dem til Langelinie Pavillonen.
- "Farvel og på snarligt gensyn", sagde hun, mens hendes blik dvælede ved dem, mens de gik ud af baren, for at vente på taxaen.
I foyeren hjalp han hende med, at få overtøjet på. Da hun vendte sig imod ham tog hun ham om halsen og kyssede ham, et langt vådt og krævende kys, samtidig med at hun pressede sit hvælvede underliv mod hans allerede stive pik og han besvarede hendes kys med en undertrykt stønnen.

Undervejs i taxaen sad de meget tæt, og i mørket kunne de sidde og kærtegne hinanden, mens vognen bragte dem gennem den regnvåde by, til Københavns havnefront. Frank aftalte med taxachaufføren at de skulle afhentes igen kl. 21.30.

Da de ankom til restauranten, var der bestilt bord. En yderst velklædt og servil tjener viste dem på plads. Stedet var meget hyggeligt, med tykke røde tæpper på gulvene. En dæmpet belysning bevirkede at man følte varmen strømmede ud fra lokalet Med en elegant håndbevægelse hjalp han Monica med stolen og viste dem derefter vinkortet. Da de havde valgt en aperitif og tjeneren var gået, spurgte hun;
- "Og hvad har herren så tænkt sig der skulle ske i aften?" Hun gned sin ene fod op af hans ben.
- "I aften, vil jeg indfri nogle af dine vildeste fantasier" svarede han med en slet skjult ophidselse, som ikke blev mindre af at han kunne mærke hendes stilethæl i skridtet, kærtegnende hans stive pik, uden på bukserne. - "Og hvis du ikke passer på kommer du meget galt af sted inden natten er omme!"
Hun så på ham med et par blanke grå øjne som afslørede en ophidselse af den slags der til tider kunne gøre hende til en "bitch".
- "Hvad har du tænkt dig?" spurgte hun, mens hendes fod dvælede et kort øjeblik, som om hun blev forskrækket.
- "Det vil jeg ikke afsløre for dig endnu", lød hans svar, idet han greb hendes fod imellem sine ben, og holdt den fast så hun ikke kunne trække den til sig. Han rakte hende menukortet og bad hende om at vælge.
- "Jeg vil gerne starte med flodkrebs og derefter fasan, og så vil jeg slutte med et stykke kage", sagde hun efter at have studeret kortet nøje. Han havde siddet og set på hende mens hun valgte sin menu, og kunne se at der var opstået en smule usikkerheden i hendes ellers så selvsikre fremtoning. Han havde stadig hendes fod i et fast greb i mellem sine ben.
Tjeneren vendte tilbage til dem, og de bestilte middagen, samtidig med at de bestilte en flaske hvidvin til forretten og en god rødvin til fasanen.

Efter at tjeneren havde skænket vinen kunne Monika se, at Frank ligesom ændrede sin måde, at se på hende. Hans øjne bevægede sig op og ned af hendes krop.
"Du kom 5 minutter for sent, hvad er din undskyldning for det?" Hans stemme var skarp.

Spørgsmålet kom fuldstændig bag på hende, hun så op på ham, imens hun viftede en hårlok væk fra den ene side af ansigtet,
- "Det var pokkers svært at få en Taxa og der var meget trafik". Hun undrede sig over hans spørgsmål men mærkede alligevel et sug i kroppen, over den snert der var i hans stemme.
- "Hvordan kan jeg være sikker på, at du ikke gjorde noget ved den forretningsmand som du sad og spredte ben for?", Han kom til at tænke på de gange, han havde set hende op under nederdelen, og så det syn for sig. Hun gik næsten altid med G-streng. Billedet af hendes glatte skamlæber, der lagde sig på hver sin side af strengen fik ham til, at føle små ilinger af lyst ned af rygraden. Han kunne sagtens forestille sig hvordan bitch´en kom op i hende og hun tog fat i den stakkels mands hår og lod ham se nærmere på indholdet af trusserne.
- "Det kan du heller ikke være", hun så udfordrende på ham, samtidig med hun lavede trutmund.
I det samme kom tjeneren med forretten. Samtalen forstummede mens han serverede, og hældte hvidvin i glassene. Monica havde stadig sin fod i Franks skridt, han holdt den i et blidt men fast greb under hele serveringen.
De begyndte at spise krebsene som var særdeles velsmagende. Monica gjorde sig umage for at suge kødet ud af krebsekløerne, hun så på ham og da hun fangede hans blik, lod hun tungen glide ned ad fingeren for, at fange en dråbe. Hun kunne se at han følte sig provokeret og, at han trak vejret lidt hurtigere end normalt.
Resten af forretten spiste de i tavshed mens de sad og så hinanden dybt i øjnene og nød deres fælles hemmeligheder.
- "Rejs dig op og gå ud på dametoilettet og tag dine trusser af og skynd dig her ind igen", sagde han i en kommanderende tone.
Hun så overrasket ud.
- "Hvorfor det?" Spurgte hun med en slet skjult ophidselse i stemmen.
- "Den som ikke kan overholde tider og aftaler har ikke ret til at stille spørgsmål", svarede han, stadig i kommandosprog.
Hun tørrede sig om munden med servietten og rejste sig. Hun kunne mærke ophidselsen brede sig i hende og at hun blev fugtig mellem benene. Da hun gik gennem restauranten følte hun, at alle gæsterne så efter hende og, at de godt vidste hvad hun var blevet sendt ud på dametoilettet efter.
Da hun var kommet derud, fandt hun et ledigt toiletrum hvor hun gik ind og låste døren.
Hun trak nederdelen op om hofterne, tog trusserne af og lagde dem i sin håndtaske. Hun kunne mærke hvordan blodet begyndte at stige hende til hovedet. Hun blev varm i kinderne. Forsigtigt lod hun sin hånd glide ned over den opsmøgede nederdel, mod sit skød. Da hun kunne mærke varmen, lod hun en finger glide hen over kilderen, hendes overkrop trak sig sammen som i krampe.

Hun måtte undertrykke en stønnen og holde sig tilbage, da hun i det samme hørte et par kvinder, komme ind på toilettet.
Efter at have ordnet tøjet og sundet sig lidt, åbnede hun døren og gik hen til håndvaskene, hvor der stod to ældre damer og pudrede sig, efter samtalen at dømme var de lige ankommet til stedet. De målte hende fra top til tå.
- "Ja, i skulle bare vide", tænkte hun, da hun besvarede deres blikke, vaskede hænder og forlod toilettet.

På turen gennem lokalet, tilbage til bordet, mærkede hun at nogle af gæsterne så efter hende, en fornemmelse som fik hendes brystvorter til at stivne.
Tilbage ved bordet satte hun sig ned, samtidig med at hun trak let op i nederdelen, og med et anspændt drag om munden sagde hun;
- "Var der andet jeg kunne være herren behjælpelig med?"
- "Ja, du skal tage trusserne fra din håndtaske og tabe dem på gulvet, under bordet!" Han havde bemærket, da de kom ind i restauranten, at de hvide duge på bordene nåede temmelig langt ned til gulvet, og at han derfor godt kunne nå at få et kig op under nederdelen uden, at det ville virke påfaldende for de øvrige gæster.
Hun følte nu at hun var ved at koge over og kunne mærke rødmen brede sig fra kinderne, til langt ned på halsen. Havde den frække fyr virkelig tænkt sig, at hun skulle vise ham hvad der skjulte sig mellem hendes ben? Mens de sad på en af byens fornemste restauranter, oven i købet mens der sad en masse mennesker omkring dem?
- "Gør som jeg siger", sagde han, da han så hendes tøven og bemærkede at hun rødmede.
Hun tog sin håndtaske, som hun havde lagt ved siden af sig, sammen med rosen. Hun krøllede de små trusser sammen så de kunne forveksles med et lommetørklæde, hvorefter hun tilfældigt "tabte" dem ned under bordet.
- "Nu skal jeg samle det op lille skat", sagde han med en røst så de andre ved bordene omkring dem kunne høre det.
Da han bukkede sig ned for at samle trusserne op spredte hun benene, og han kunne i den sparsomme belysning, mere ane end se hendes strømpekant, og et par skamlæber der skinnede af hendes væde. Han samlede hurtigt trusserne op og følte, at han tabte pusten, i en brøkdel af et sekund.
Monica bemærkede hans ansigtskulør, og de skinnende øjne, da han kom op på sin plads igen. Der var noget i hans sprog og stemme der gjorde hende endnu mere ophidset.
Efter et kort øjeblik kom tjeneren med fasanen. Lige som tilfældigt lod hun sin serviet falde på gulvet. Den landede ved siden af hende stol og tjeneren bukkede sig ned for, at samle den op. Monica nød, at mærke hans blik hvile på sit lår med den korte nederdel, og hun kunne se at han ikke var upåvirket af synet.
Mens de spiste hovedretten sagde de ikke meget til hinanden, men sad og nød deres fælles liderlighed i en sådan grad, at de til sidst, følte sig berusede af den indvendig varme.
- "Hold op med det", sagde Frank bydende.
Monica var begyndt, at gnide sine lår forsigtigt mod hinanden, for at få en smule ro i kroppen, og hun var lige ved at kunne mærke en lille orgasme komme, da hun blev afbrudt af hans stemme.
- "Men jeg kan næsten ikke holde det ud længere", hendes stemme var hviskende og stakåndet. - "Det er din skyld".
- "Det er jeg nu ikke så sikker på, sagde han med et ulvesmil. Det er dig selv der konstant prøver på at tænde mænd, for at du selv kan blive liderlig, og derefter dumpe dem. Du ér en bitch".
Efter de havde spist desserten, småsludret og drukket kaffe, nærmede klokken sig 21.30 og de var nødt til, at bryde op for, at møde den taxa, som de havde bestilt. De mærkede begge en rysten i benene, da de rejste sig og gik gennem restauranten. Monica følte, at hendes brystvorter voksede, når der var andre af gæsterne, der lod deres blik vandre op over hendes krop. Frank nød de beundrende blikke der blev sendt hende, og var bange for at der var gæster, der skulle bemærke den kraftige bule, der pressede sig på i hans bukser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.