BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Chaufføren hjalp dem ud af vognen, og da han kørte væk, så Monika på Frank.
- "Har du tænkt dig at tage ham med op på værelset?"
- "Ja", svaret var meget bestemt, - "du har tilsyneladende ikke noget imod, at ophidse mænd til bristepunktet, og du slipper altid godt fra det; det skal du ikke regne med at du gør i aften, lille skat". Han vendte sig om mod hende samtidig med, at han tog fat i kraven på hendes pelskåbe og kyssede hende, - "og jeg er hos dig".
Monica følte, at det snurrede i hovedet. På en eller anden måde følte hun sig tiltalt af tanken. Chaufføren var en pæn og kultiveret mand i slutningen af 40´erne, han var høj og velbygget, og hvis hendes drømmesyn fra tidligere var sandt, var han også særdeles veludrustet.
- "Men er du sikker på, at det er en god ide?" Indvendte Monica, "jeg tænker på, hvad med i morgen? Der skal vi se hinanden i øjnene igen......, jeg er godt nok stadig liderlig efter den tur i taxaen, og tanken tiltaler mig meget, men....." Hun vidste, at de havde et meget stærkt forhold og, at Frank blev meget liderlig når hun spillede op til andre mænd. Tanken om at gå linen ud på denne måde gjorde hende endnu mere ophidset, men den stødte alligevel sammen med hendes normer for et parforhold. Omvendt havde hun altid følt sig tryg ved de ting, som Frank havde fået hende med på, både i hverdagen, men også rent seksuelt.
- "Jeg mener, at jeg tidligere på aftenen gjorde dig klart hvem der bestemte, og du går med op som jeg befaler dig, at gøre".
Monica følte et sug i underlivet, da hun hørte den snert i hans stemme, som han også havde brugt tidligere på aftenen. Det var første gang han havde spillet sin dominerende rolle helt ud. Hun besluttede sig for at lade ham overtage forløbet og smide forsigtigheden overbord. Hun trak skuldrene op om ørerne, da hun mærkede en sød rislen i hele kroppen.
I det samme kom chaufføren tilbage.
- "Mit navn er Claus", sagde han, idet han gav dem begge hånden, og da Monica så på ham, så hun et par mørke øjne som udstrålede en viljefasthed som kun de færreste har. Hun besluttede sig for, at hun måske ikke tog helt fejl af denne mands formåen i en seng.

De fulgtes ad ind i receptionen.
- "Mit nav er Frank Johanson", jeg har bestilt en suite.
-"Et øjeblik", receptionisten tastede navnet ind på computeren. - "Ja den er bestilt den 10 November". Han så bekræftende på Frank, der nikkede, -
-"De skal have suite nr. 600, det er på 6. etage. Har de noget bagage som vi kan være dem behjælpelig med, hr. Johansen", spurgte han, samtidig med at han overbragte nøglen til Frank.
- "Nej, vi har kun denne lille håndtaske, men ellers tak".

SEX I DAG?

Da de var kommet in i elevatoren stillede de sig, alle tre, op af bagvæggen. De talte ikke sammen, men stod og funderede over aftenens hændelser.
Det føltes mærkeligt, at have en fremmed mand med op på værelset, og kun for én ting, syntes Monica. Hun havde ikke mere end tænkt tanken til ende, da hun kunne mærke en hånd bag på, som begyndte at valke hendes pelskåbe og nederdel op. Hun skævede til begge sider og kunne se, at det var Claus der var i gang. Hun prøvede at trække sig lidt til siden, for at undgå ham men blev stoppet af Frank, som holdt hende med et fast greb om livet. Nu kunne hun mærke Claus´ hånd på det bare stykke af låret, og straks derefter gled der en finger op i hendes stadig våde grotte - bagfra, hun gav et støn fra sig. Hun sank lidt i knæ og kunne mærke fingeren glide længere op i sig. I det samme lod Frank sin frie hånd, glide dvælende ned over hendes mave, ned over det glatbarberede venusbjerg, og frem til kilderen, som han blidt masserede frem og tilbage med to fingre.
- "Åhh, lad elevatoren sætte sig fast - eller et eller andet, de må bare ikke stoppe nu", tænkte hun da hun kunne mærke, at begge mændene øgede tempoet i deres bearbejdning af hende.
Kling!! De nåede 6. etage!
- "Satans", stønnede hun, mens hun kunne mærke fingeren glide ud af sig, og Franks fingre gled væk fra hendes klitoris.

Få sex i dag

Elevatordøren gled op med en sagte susen, og de trådte ud på gangen, som var beklædt med et tykt mørkeblåt tæppe, der dæmpede deres fodtrin. På vejen hen til suite nummer 6. havde Monica taget Frank og Claus under armen, fordi hun rystede i knæene, ikke kun på grund af anstrengelsen på vej op i elevatoren, men også fordi hun var så liderlig, at hun havde svært ved at gå lige.
- "Værsågod, at komme inden for", sagde Frank bydende da han havde låst døren op. Claus trådte høfligt til side og lod Monica træde ind først.
Suiten de trådte ind i var smagfuldt indrettet. Opholdsrummet var holdt i varme farver, med en indirekte belysning. Midt i rummet var der placeret et møblement bestående af en stor hjørnesofa, to lænestole og et bord. I rummets en side var der en hjemmebar. På væggene hang der naturalistiske malerier, som ikke var købt i dusinvis, som man oftest ser det på hotelværelser. Til højre for dem var døren til soveværelset, som var udstyret med en stor dobbeltseng samt et fjernsyn.
Frank hjalp Monica af med pelskåben.
- "Sid ned", Frank viste dem hen til møblementet og Claus satte sig i den ene side af hjørnesofaen, mens Monica satte sig i lænestolen overfor.
- "Hvad kunne jeg byde, at drikke".
Spørgsmålet var henvendt til Claus, som sad med hænderne foldet bag nakken, mens han nøje studerede Monica. Han kunne se hendes brystvorter var så stive, at de tydeligt sås gennem blusens spændte stof. Han lod blikket glide lidt længere ned af hendes krop, til øjnene faldt til ro i skyggen mellem hendes lår.
- "Jeg kunne godt drikke en god stor Whisky", svarede han, og lod øjnene glide tilbage igen for, at se Monica direkte ind i hendes grå, blanke øjne.
Frank hældte Whiskyen op og kom et par isterninger i, hvorefter han miksede en "Tom Collins" til sig selv.
- "Hov, hvad med mig?" Spurgte Monica.
- "Det har du slet ikke tid til, lille skat", lød Franks svar. Han satte sig i den anden side af hjørnesofaen. - "Nu skal du nemlig få lov til, at lire en mand op, men denne gang kan du ikke bare gå fra det hele".
Monica mærkede en behagelig gysen gennem hele kroppen. Den var så småt begyndt, da hun så hvordan Claus, skamløst havde siddet og stirret på hendes krop. En stirren som hun ikke ville have tilladt andre. Da han til sidst så hende dybt i øjnene, mens han svarede Frank, vidste hun, at hun ville have ham. Hans øjne havde en dybde og en glød der kunne få enhver kvinde i hendes situation til, at følge med. Der var et urmenneske gemt bag de øjne, og på trods af hans kultiverede opførsel kunne hun fornemme, at han var en mand der tog, og var meget krævende.
- "Synes du ikke du skal vise Claus hvad du har at byde på?" Tonen var bydende, nærmest befalende.
Monicas sidste forsvarsværker faldt nu. Hun følte sig så opildnet, at der kun var en løsning på situationen. Hun begyndte at knappe sin bluse op.
- "Stil dig ud på gulvet, så vi kan se dig, imens du tager dit tøj af". Hun kunne høre på Franks stemme, at hun ikke skulle sige ham imod, men tøvede dog et kort øjeblik, inden hun rødmende, rejste sig.
I det hun rejste sig, kunne Claus høre lyden af hendes nylonstrømper da lårene gled imod hinanden. Han lænede sig tilbage i sofaen for, at nyde det som nu ville komme. Han kunne se en flot, lidt overvægtig, voksen og erfaren kvinde, som rødmende, var i gang med at overskride en grænse, hun sandsynligvis ikke havde forestillet sig.
Monica stillede sig ud på gulvet med ryggen til de to mænd. Hun kunne mærke, at hendes rødmen bredte sig helt ned på brystet, samtidig fornemmede hun to par øjne som stirrede på hendes ryg. Hun besluttede sig for, at give dem så meget lir som de aldrig før havde set. Det var ikke første gang hun havde prøvet at strippe, det havde hun ofte gjort for Frank, men det var første gang hun havde andre tilskuere.
Begge mænd sad tilbagelænede og fulgte det show der nu udspillede sig for deres øjne.

Monica lænede sig forover med strakte, let spredte ben, så hendes nederdel gled op over strømpekanten. Da hun havde bukket sig så langt ned, at de kunne se hendes ansigt imellem benene, lod hun langsomt sine hænder glide hele vejen op over læggene, op til lårenes inderside, samtidig med at hun rettede sig op. Hun kunne høre at Claus og Franks
åndedræt blev mere anstrengt. Da hendes håndflader hvilede på det bare stykke øverst på låret, trak hun nederdelen op over sine baller og afslørede sine glatte skamlæber og hun hørte et let gisp fra Claus. Hendes tommelfingre spredte skamlæberne, lige akkurat så meget, at han kunne se, at hun var piercet, lige over klitoris. Hun spredte benene yderligere for, at kunne kærtegne sin klitoris med den ene hånd, samtidig med at hun lod to fingre fra den anden hånd glide så langt op i sig selv, som muligt. Monica kunne mærke, at hun ikke var langt fra aftenens anden orgasme. Det var begyndt at prikke i hele kroppen, men hun ville ikke komme endnu, hun lod fingrene glide tilbage på låret og op i mellem ballerne, som hun spredte, så herrerne i sofaen kunne se begge hendes huller.
- "Vend dig om", sagde Frank, med en tydeligt ophidset stemme. Han havde aldrig set hende opføre et så liderligt stripnummer før.
Da hun vendte sig, lød der igen et tilbageholdt gisp fra Claus.
"Hold kæft, det ser godt ud", udbrød han, da hun afslørede sit tatoverede venusbjerg. Tatoveringen forestillede en lotusblomst og var smukt indrammet af hofteholderens og strømpernes kant

Monica gik ned på knæ. Hun spredte sine ben så meget hun kunne. De to mænd kunne nu se, at hun var helt åben og, at hendes skamlæber hang tungt og svulmende ud fra hendes underkrop.
Hun lod hænderne glide op langs med lårene, og strejfede kilderen. Det gav et ryk i hende og hun mærkede, at hun var lige på kanten til udløsningen. Hendes hænder gled videre op over maven, op til blusens øverste knap. Hun knappede langsomt op og lod den glide af, i slowmotion tempo. De kunne nu se hendes velformede bryster, der spændte bh´ens stof til bristepunktet.
Med en glidende bevægelse løftede hun brysterne ud af bh´ens skåle, og lod fingrene lege med de spændte brystvorter. Hun kunne mærke hvordan de prøvede på at vokse yderligere, og gav dem et hårdt klem så det smertede i dem. Denne følelse af lyst og smerte fik hende til at gå i b*o. Idet hun kærtegnende klemte den ene brystvorte med sine fingre, lod hun den anden hånd glide ned over venusbjerget til kilderen, som hun begyndte, at gnide i et stadigt f***eret tempo.
- "Stop", lød det fra Frank, - "Vi bestemmer hvornår du skal have orgasme, og det er ikke nu".
Monica lå stadig i den samme stilling på gulvet og stønnede, skuffet over ikke at måtte komme endnu. Hun var lige på kanten til en kæmpeorgasme da hun blev stoppet. Fornemmelsen hun havde i kroppen, var tæt på at nærme sig det hysteriske.

- "Rejs dig op på knæ, Bitch" stemmen var Claus. Da hun åbnede øjnene så hun, at Frank og Claus stod på hver sin side, over hende. De havde begge to taget deres pik frem af bukserne. Hun kunne se, at hendes optræden for dem, ikke havde været uden virkning og, at hun ikke havde taget fejl med hensyn til Claus´ udrustning. Mændene tog fat i hendes overarme og trak hende, kærligt men bestemt, op så hun sad oprejst på knæene. Da hun kom op, gispede hun ved synet af Claus pik, den var stiv som en klippe, men det var mest størrelsen som fik hende til at tabe vejret. Den var mindst 22 cm, og tyk som hendes håndled.
- "Sådan en havde du ikke regnet med, hvad?" sagde Claus, samtidig med at han tog fat i hendes hår og samlede det i nakken. -"Men nu skal du få lov og prøve at slikke en rigtig pik, og gør det ordentligt!". Han trak hendes hoved helt hen til pikken og kunne mærke, at hun gjorde modstand.
-"Nå, så du er for fin til, at slikke en chauffør pik", denne gang var det Frank som talte, -"det skal vi nok få lært dig. Han bukkede sig ned bag hende, og gav hende et klask på den ene balle. Han hørte hvordan hun gav sig, men hun gjorde stadig modstand kunne han se, dette kvitterede han ved, at give hende et klask på den anden balle, denne gang tilstrækkeligt hårdt til, at ballen begyndte at rødme. Det virkede, Monica åbnede munden og lod forsigtigt tungen spille hen over Claus´ pikhovede.
Claus tog igen fat i hendes hår, -"kom så! Tag den i munden". Han kunne mærke hendes læber omslutte pikhovedet, han pressede hendes mund ned over pikken, mens han langsomt lod den anden hånd glide ned til hendes ene brystvorte, der omgående stivnede ved hans berøring. Han begyndte, at nulre hårdere, og hårdere til han kunne høre hende stønne.
Frank stod ved siden af, og så hvordan Monica langsomt blev mere og mere medgørlig, efterhånden som den enorme pik kørte ud og ind af hendes mund. Hun gabte begærligt over den, som om hun prøvede at sluge den i den fulde længde samtidig med, at hun lod sin ene hånd massere hans nosser.
Da Monica var kommet op på knæ kunne hun mærke, at de to mænd var indstillede på, at lege. Hun besluttede sig for at spille med, og yde den modstand der skulle til for, at fremprovokere Franks dominerende side yderligere. Hun gjorde modtand, da Claus ville have hende til, at slikke hans enorme pik. Hun nød, at mærke håret strammes da han prøvede, at stoppe pikken i munden på hende. Det slag hun fik over ballen af Frank, startede en lystfølelse i hende som næsten kunne sammenlignes med den fornemmelse hun fik, når han klemte hendes brystvorter. Da hun fik slag nummer to kunne hun mærke, at der bredte sig en ild i hende, som de to herrer skulle få lov, at slukke eftertrykkeligt. Da hun gabte højt for, at sluge Claus pik, fandt hun ud af hvor stor den i virkeligheden var. Hun følte, at den fyldte hele munden ud og hun prøvede, at sluge så meget af den hun kunne. Monica mærkede, at Claus lod en hånd glide ned over hendes bryster og frem til brystvorterne. Følelsen af, at en fremmed nulrede hendes brystvorter, fik hende til at stønne, og hun kunne mærke, at de stivnede igen og hun nød, at mærke hans krævende fingre blive hårdere og hårdere, i deres behandling af hende.

Frank havde lagt sig på knæ bag ved hende og hun mærkede hans hænder, gå på opdagelse mellem hendes ben. Da han skilte hendes skamlæber gav det et sæt i hende, så hun næsten slugte pikken

Frank lod to fingre glide op i hende og lod dem rotere rundt mod skedens forvæg, lige ved G-punktet, og hun glædede sig over hans smidige klaverfingre.

Hun kunne igen mærke, at der var en orgasme på vej men besluttede sig for, at denne gang ville hun kneppes først. Med et suk, mærkede hun, at Frank lod fingrene glide ud af hende igen, hun kunne mærke, at hun var drivende våd. Med et mærkede hun, at hendes baller blev spredt. Frank lod en finger glide indenfor, i hendes bageste hul, samtidig med, at han lod den anden hånd glide om foran hende, hvor han begyndte, at kærtegne hendes klitoris. Det tændte hende. Hun skubbede sit underliv nedad og bagud, og mærkede den fornemmelse af, at være spiddet så hun ikke kunne flytte sig til nogen af siderne - kun op og ned. Claus havde taget hårdere fat i hendes hår, nu var det ham der bestemte tempoet hun skulle slikke ham i. Hun hørte ham stønne højere, en stønnen der gik over i et nærmest dyrisk brøl, og han pressede hendes mund længere ned over pikken idet han kom i en kaskade, som hun havde svært ved at tage imod. Hun stønnede højere og højere, alt imens hun mærkede, at der blev presset endnu en finger op i hendes stramme hul. Franks fingre kørte ind og ud, i samme takt som hun selv stødte nedad. Hun kunne bare ikke få nok, af de to fingre der bearbejdede hendes lille frække røv. Monica mærkede, hvordan Frank langsomt lod sine fingre glide ud af hende. Han tog fat om hendes hofter, og mens hun lå på alle fire foran ham, mærkede hun hans pik glide op i sig. Han begyndte, at lade pikken glide ud og ind af hende, og hun fornemmede hvordan hun strammede mere og mere om hans lem, samtidig med, at hun blev vådere. Franks pik kørte nu i hende som en stemplet i en motor. Hun kunne mærke hans testikler slå mod klitorisen, og lige da hun var ved at komme, stoppede han og lod pikken blive helt i bund.
-"Bliv ved", klynkede hun, stønnende.
Langsomt trak han pikken ud af hende, hun mærkede en tom, sugende fornemmelse i underlivet, da pikken svuppede ud af hende.
-"Bliv ved - bliv ved.... åhh.. knep mig i røven!", råbte hun, samtidig med, at hun rakte sin ene hånd bagud imellem benene, hvor hun tog fat i pikken og styrede den mod sit bagerste hul. Frank satte forsigtigt pikhovedet mod den lille stjerne, og langsomt pressede han pikken inden for.
-"Åhhh.... " , lød det fra Monica. Hun pressede sig selv ned over pikken til den var næsten i bund. -"Kom så, knep mig", hun begyndte ride sig selv frem og tilbage i et stadigt hurtigere tempo. Hun fornemmede hvordan hun udvidede sig, så han gled helt i bund i hende. Monica mærkede den blandede følelse af stærk lyst, og en lille smerte, som altid var tilstede, når han tog hende, i det bageste hul.
Pludselig, uden varsel, trak han sin pik ud af hende; hun mærkede et par hænder der vendte hende om på ryggen. Hendes lår blev presset op mod skuldrene, så de indrammede hendes bryster. Da hun så ned mellem sine ben, så hun Frank, med den største og stiveste pik, hun nogensinde havde set ham med.
-"Kom så op i mig", stønnede hun, og mærkede at han gled op i hende. Han blev siddende på knæ, mens hans pik kørte ud og ind af hende. Han var krævende, næsten brutal, i sine stød. Han havde et fast greb om hendes lår, og hun var helt åben for hans angreb. Han havde presset hendes lår så langt tilbage, at hun selv kunne se hvordan han kørte ud og ind af hende. Mens hun mærkede Franks pik i sig, kunne hun mærke en hånd, der skiftevis masserede kilderen, og trak i ringen som var piercet lige ovenfor. Det var Claus som var kommet til sig selv igen. Hun begyndte, at rotere hidsigt med underlivet og idet hun hørte Frank komme, med et brøl, mærkede hun hele hans orgasme skylle op i sit indre. Monica mærkede samtidig orgasmen komme. En orgasme som hun aldrig havde prøvet før, hun var tæt på, at besvime; det var en hvidglødende eksplosion i baghovedet. Hun mere følte end hørte sit eget skrig, som gik over i en langtrukken stønnen samtidig med, at hun borede sine lange negle ned i Franks ryg.
Frank gled ned over hende med et dybt suk, -"Du er er dejlig", sagde han, med lukkede øjne. Monica kunne mærke hans tunge åndedræt i sin halsgrube, og hun nappede ham i øreflippen, med tænderne. De blev liggende længe - stakåndede og tæt omslyngede - og da hun kunne mærke, at han gled ud af hende, tog hun ham om kinderne og kyssede ham, langt og dvælende. Hun pressede sin tunge langt ind i hans mund.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.