BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som en skygge gled Air bussen igennem den bløde mørkeblå aftenluft. Hun sad og kiggede ud af det lille vindue lige foran vingen. Da maskinen krængede lidt kunne hun se et storslået panorama. Byernes By lå under hende. I al sin pragt, med sine pladser og lange oplyste avenuer. Det havde altid fascineret hende meget, at se en storby fra luften. Den var ikke større her oppe fra end man kunne skjule den med sine hænder. Det virkede som om man bare kunne række hånden ud og samle den op.

På vej mod gaten ind til toldbehandlingen, passerede hun et stort spejl. Monica stoppede op for at rette på sit hår. Hun så sig omkring, der var ingen andre efter dem. Hun løftede lidt op i nederdelen og rettede på strømperne. Hun kunne ikke lade være med, at betragte sig selv som hun stod dér. Hun så en voksen kvinde uden trusser med et par tilpas brede hofter til at de var æggende. Hun så kort på sin tatovering. -"Ikke så tosset endda" tænkte hun. Endnu en gang blev hun slået lidt af forundring over, at hun turde optræde på den måde.
Mens hun stod og kiggede på sit eget spejlbillede, følte hun sig betragtet, men kunne ikke få det til at passe. -"Jeg er jo den sidste der forlod ankomsthallen, der er ingen bag mig". Hun slog tanken hen som indbildning.

SEX I DAG?

- "Noget de ønsker at fortolde Madame." Tolderen talte Engelsk til hende. Bag ham stod en kvindelig toldbetjent og så hende direkte i øjnene.
- "Nej". Svarede Monica. Hun følte sig lidt ilde til mode over måden kvinden nærmest stirrede på hende.
Pludselig gik hun hen til sin kollega og hviskede et eller andet i øret på ham.
"Vil de være så venlig, at åbne deres kuffert" Toldbetjenten pegede på Monicas kuffert.
Hun løftede den op på skranken og åbnede den.
Han rodede lidt i den, og fandt ingenting som kunne være til skade for Monica. Hun kunne dog ikke lade være med, at føle et ubehag over at en fremmed der rodede i hendes mest private ejendele.
-"Vil de være så venlig, at følge med til yderligere undersøgelse!" Det var kvinden som talte. Hun så direkte ind i øjnene på Monica med et par meget sorte øjne som udstrålede en vilje og personlighed der ikke var vant til at blive sagt imod.
-"Jamen....?" Monica så sig omkring efter hjælp eller en der kunne give hende en forklaring.
-"Hvad er der galt....? Hun følte sig grebet af panik.
Kvinden kom om til hende og førte hende, uden et ord, ind af en dør.
På den anden side af døren så Monica hvorfor hun havde følt sig udspioneret. Spejlet hun havde passeret i ankomsthallen var et spionspejl.
-"Den lede kælling, hun har bare stået og gloet mens jeg stod der og spejlede mig selv"
Nu blev hun både vred og forlegen på en gang, men hun følte også en underlig snurren i kroppen, der var et eller andet pirrende ved situationen. Kvinden havde garanteret set hende stå og løfte op i nederdelen og set det hele.
-"Hvorfor sker dette lige for mig.....?" Monica følte sig presset men nu var hun rimelig fattet. Hun så på den kvindelige tolder. Hun var ikke særlig høj mindre end hende selv. Hun havde et kulsort tilbagestrøget hår, som endte i en knude i nakken. Hun virkede lidt hårdtpumpet, med en begyndende mave der bulede lidt ud i hendes stramme knækorte nederdel. Hendes store bryster var løftet højt op i uniformsskjorten, hvor der var fastgjort et navneskilt "Madame Fortescue", stod der på skiltet. Kvinden havde prøvet at kompensere for sin højde med et par høje sko, for enden af de kraftige men velskabte ben.
Monica var nødt til at følge med hende. Hun havde et blidt men bestemt tag i hendes højre overarm.
Kvinden tog retning mod en dør til højre for dem. Hun tog et nøglebundt frem og låste døren op.
-"Entre vous, Madame" Hun så udfordrende men bestemt på Monica. "Hvis De vil være venlig, at tage deres tøj af". Kvinden var slået over i et dårligt engelsk.
-"De kan lægge det der". Hun pegede på en stol i et hjørne samtidig med, at hun blinkede til Monica. Hun vendte sig om og gik ud af døren.
Monica hørte at nøglen blev drejet i låsen.

-"Aldrig gør jeg det her igen....". Tænkte Monica. "Hvad gør jeg....? Mine trusser ligger i kufferten. Omvendt er jeg jo blevet afsløret af spionspejlet.... Men der var et eller andet ved kvindens blik og smil da hun gik ud af lokalet".
Monica begyndte at tage sit tøj af. Da hun var færdig stod hun kun iført sine strømper og sko. Aldrig havde hun følt sig så nøgen men alligevel lidt stakåndet.
-"Du er vanvittig kone....Mon ikke jeg har udfordret skæbnen for alvor denne gang..?" Men der var alligevel noget der var ophidsende ved situationen. Hun så sig omkring i rummet. Det var tarveligt i forhold til den meget elegante lufthavn. De bare betonvægge var malet solgule og man kunne se betonstrukturen gennem malingen. Der var koldt, hun gyste en smule og mærkede hvordan hendes brystvorter stivnede. Men hun kunne ikke afgøre om det var på grund af kulden eller hele situationen. Midt i rummet stod et gammelt bord med et par stole, foruden den stol i hjørnet som hun havde brugt til sit tøj. Langs den ene vøg stod noget der mindede om en slagbænk hvorover der var lagt et tæppe og et par puder.

Monica prøvede at dække sit nøgne skød da hun hørte nøglen i låsen.
Den kvindelige tolder kom ind ad døren. Hun så på Monica med et meget bestemt blik
-"Stil Dem op ad vægen... Med ryggen her ud imod mig og sæt Deres hænder mod væggen.... over hovedet!" Stemmen var meget kommanderende.
Hun vendte sig og satte hænderne på væggen over hovedet. Hun syntes, at høre at den anden kvinde var en smule rystende i stemmen. Hun havde også lagt mærke til en let rødmen i hendes ansigt.
-"Vi får se min tøs. Hvis du bare vil lege er du måske kommet til den rette". Monica og skød hjertet op i livet.

Få sex i dag

Kvinden gennemgik minutiøst Monicas tøj uden at finde noget mistænkeligt. Hun kom hen bag ved Monica og stillede sig tæt ved hende.
-"Vær så venlig at stille dem med spredte ben; Madame". Kvindens stemme rystede nu en del.
Monica spredte benene lidt, men ikke for meget.
-"Mere!" Kvinden klappede let til indersiden af Monicas lår og hun spredte benene yderligere.
Det, der nu skete var Monica sikker på, IKKE stod i et eller andet Fransk reglement for kropsvisitering.
Kvinden lod forsigtigt, og nærmest kærtegnende, håndfladerne glide op af Monicas højre ben, til strømpens blondekant. Hun mærkede fingerspidserne på det bare stykke over strømpen og fornemmede hvordan en varme og en rysten bredte sig i kroppen. Da kvinden gentog den samme bevægelse op ad det venstre ben, blot langsommere og mere kærtegnende, var Monica ikke i tvivl længere. Hun VILLE lege.
Langsomt skød hun sin bagdel bagud og hun hørte den anden kvindes vejrtrækning blive heftigere. Nu mærkede hun et par undersøgende hænder på sine baller og der begyndte at brede sig ilinger hele vejen op ad hendes ryg. Langsomt gled hænderne videre ned over hendes baller, og ned på den øverste del af lårene.
-"Åhh". Monica kunne ikke undgå at give et gisp fra sig samtidig med, at det rykkede voldsomt i hendes krop.
Kvindens hænder blev mere nysgerrige i deres søgen. Monica mærkede et pres fra kvindens underliv mod den ene balle. Langsomt, næsten i slowmotion, lod hun to fingre glide op til Monicas skamlæber og lod dem glide forsigtigt frem og tilbage på ydersiden.
-"Jeg er vanvittig... At jeg lader det ske... Men jeg kan ikke stoppe nu!".
-"Jah". Monica gispede da hun mærkede den anden kvindes fingre mellem sine ben og skød yderligere sin bagdel bagud så hun nærmest stod i en vinkel. Hun følte hvordan hendes skamlæber langsomt og blidt blev adskilt og fornemmede hvordan alle sanser blev vakt. Hun fik gåsehud over hele kroppen. Som et elektrisk stød følte Monica hvordan hendes klitoris blev taget under behandling af et par krævende men følsomme fingre. Hun hørte et gisp der gik over i en undertrykt stønnen, da kvinden mærkede hendes piercing over kilderen.
-"Må jeg gerne vende mig om nu". Monica fik fremstønnet ordene, på Engelsk, idet hun mærkede en bølgende varme, brede sig til sit skød. Hvis ikke kvinden stoppede nu ville hun komme... men det var for tidligt. Hun så bagud, mellem sin ene arm og overkroppen, at kvinden havde trukket sin nederdel lidt op og kærtegnede sig selv.
Hun tog fat i Monicas overarm og drejede hende langsomt rundt, så de stod lige over for hinanden.
Monica så ind i et par meget blanke øjne. De virkede lidt slørede og kvindens mund var let åben, mens hun trak vejret i en stacatoagtig rytme. Hun så hvordan hendes hastige vejrtrækning fik brystet til at spænde uniformsskjorten yderligere. Brystvorterne strittede voldsomt frem mod hende.

Mens de stod og så hinanden ind i øjnene blev de, uden ord, enige om at dette gerne måtte fortsætte. Den eneste lyd i lokalet kom fra deres vejrtrækning og klimaanlæggets hypnotiserende summen. Langsomt lod Monica sine hænder glide op til kvindens bryster. Hun kuplede dem og mærkede deres fylde og tyngde gennem skjortens tynde stof. Hendes lange fingre gled kærtegnende hen over dem og mærkede hvordan brystvorterne pressede sig mod hendes håndflade.
-"Oui".. Kvinden kastede nakken bagover mens hun stønnede højt. Monica åbnede forsigtigt skjortens knapper, mens hun så hende i dybt i øjnene. Hun trak skjortens flige fra hinanden, og så et par tunge bryster der var holdt oppe af en sort corsage med næsten gennemsigtige halvskåle.

Monica mærkede hvordan kvindens hænder gled op over ryggen og op til håret. Det halvlange hår blev samlet stramt i kvindens hånd. Langsomt blev hendes hoved presset ned mod det ene bryst. Da hendes læber var ud for brystvorten fornemmede hun en svag duft af Chanel. Hun lod tungen spille mod brystvorten gennem det spændte stof og mærkede hvordan den voksede yderligere under hendes kærtegn. Deres fælles ophidselse tog yderligere til. Hun lod en hånd glide ned over den hvælvede underkrop til kvindens skød. Hendes fingre gled prøvende ind under trussernes kant og hun mærkede at hun var helt glat som hun selv.
-"Åhh...". Monica stønnede af ophidselse da hun mærkede varmen og fugten fra hende. Hun mærkede hvordan kvinden spredte sine lår så hun bedre kunne komme til. Hun var meget fugtig.
-"Ja... Bliv ved tøs". Stønnede kvinden, på en blanding af fransk og engelsk, mens hendes underkrop begyndte at bevæge sig rytmisk frem og tilbage over Monicas fingre. Monica mærkede hvordan kvindens brystvorte voksede mellem læberne. Hun nappede den blidt med tænderne mens hendes tunge bevægede sig i en stadig vildere dans hen over den.
Pludselig trak kvinden sig et skridt tilbage.
Hun trak Monicas ansigt tæt op til sit.
-"Det var måske ikke dét du regnede med da du rejste til Paris.... Men du har fristet mig for meget.... Kom med her.. TØS!" Hendes stemme var bydende og kommanderende det var som hun var blevet mere sikker efter deres stiltiende aftale. Hun trak blidt men bestemt Monica med sig hen til bordet midt i lokalet, uden at slippe grebet i hendes hår. Kvinden satte sig op på bordet og trak Monicas mund op til sin. Monica lukkede øjnene og lod tid og sted være ligegyldigt. Hun mærkede hvordan kvinden forsigtigt bed hende i underlæben for derefter at lade tungen glide søgende ind mellem hendes læber og hun fangede den søgende tunge med sin. Monica mærkede hvordan kvindens fingre gled kærtegnende ned over hendes maveskind, hendes negle kradsede let og drillende. Hendes mavemuskler trak sig sammen i frydefulde kramper. Hun lod sine hænder glide op af kvindens kraftige lår og fornemmede varmen fra dem. Da de nåede kvindens skød stønnede hun højt ind i Monicas mund. Hun lod sine tommelfingre skille de svulmende skamlæber samtidig med at hendes ene pegefinger gled drillende rundt om kilderen. Hun afsluttede kysset med en undertrykt stønnen og lod sine læber og tunge, trække et fugtigt spor ned til kvindens halsgrube. Hun lod sin tunge spille til hun hørte en tiltagende stønnen. Med overdreven langsomhed fortsatte hendes læber, med et fugtigt spor ned over brystet til de igen var ud for brysterne. Hun lod en hånd glide op over kvindens maveskind mens hun satte neglene let i. Hun satte hånden mod bh´ens skål og trak den nedad, så det tunge bryst nærmest faldt ud mod hende.
Langsomt lod hun tungen cirkle om brystvortens mahognifarvede krans og mærkede hvordan den umærkeligt trak sig sammen for at skyde brystvorten mod hendes læber. Kvinden stønnede højere og kastede sit hoved bagud mens hun pressede Monicas hoved mod det varme bryst. Monica fandt ud af, at hun kunne holde kvinden på kanten af en orgasme ved hele tiden, at tænde og slukke hende på hendes brystvorter, kun med tungen og små nap med fortænderne. Hendes fingre bearbejdede kvindens kilder med en ganske let berøring og langsomt glemte hun tid og sted.

Monica fornemmede kvindens hænder pressede hovedet nedad på en bydende måde. Hendes læber fortsatte ned over kvindens maveskind. Monica fik associationer om et Rubensmaleri hun havde set engang. Maleriets yppige figur, udstrålede begær og mystik og havde virket voldsomt dragende på hende. Hendes læber og tunge gled længere ned mod kvindens skød for til sidst, at ende ved hendes varme og fugtige skamlæber. Monica stak tungen ud mod kvindens klitoris.

Hun mærkede en hånd på sin skulder.
-" Vi lander om et øjeblik min skat " Franks mund var lige ved siden af hendes øre.
Monica vågnede lidt fortumlet, vidste et øjeblik ikke hvor hun var. Hun opdagede, at hendes tungespids stak lidt udenfor læberne.
-"Drømte du?". Frank så på hende. Han kunne se, at hun rødmede en smule og at hun så lidt desorienteret ud.
-"ja det gjorde jeg vidst". Hun sukkede dybt, og ønskede at flyveturen havde varet bare 10 minutter til. -"Og bare vent til du hører hvad jeg drømte".

"Mine Damer og Herrer. Om ca. 10 minutter lander vi i Paris Orly. De bedes tage plads og spænde deres sikkerhedsbælte." Monica gled langsomt tilbage fra sin drømmeverden da den bløde og behagelige stemme annoncerede deres ankomst over kabinens højtalere.
-"Jeg glæder mig til vi lander", han lænede sig ind mod hende og viskede hende i øret. Monica mærkede Franks hånd på sit knæ. Han gav hende et lille klem samtidig med, at han lod hånden glide lidt op af hendes lår.
Hun kunne mærke hvordan varmen bredte sig fra hendes kinder og ned ad halsen, da han lod en finger glide op over strømpens blondekant. Kærtegnende lod han den glide hurtigt hen over hendes lår, på det bare stykke helt oppe ved hendes skød.
-"Det gør jeg også", hendes stemme var lidt sløret af ophidselse Lige siden deres tur hjem fra Indien, havde de en stiltiende aftale om, at hun ikke havde trusser på når de fløj. -"Nu håber jeg bare at min kontaktmand er i modtagelsen når vi lander".
Hun var blevet sendt til Paris for at forhandle en reklamekontrakt hjem med et Fransk firma og hun ville blive afhentet i lufthavnen af en Monsieur Armand. Hun havde aftalt med sin Chef, at hun kunne tage Frank med derned i en uge.
Frank lænede sig til siden og gav hende et kys på kinden. Som hun sad der i det bløde lys i kabinen, tænkte han endnu engang over hvor meget han elskede hende. Hun var i stand til at få ham helt op at køre og tænde manden i ham. Hun kunne både være fræk og bly på samme tid. Han tænkte på hendes lille nummer i lufthavnens parfumeri, inden de skulle boarde maskinen. De havde slentret langs butikkerne og kikket på udvalget da Monica siger til ham, at hun vil ind og se om hun kan finde sig en god parfume. Langsomt går de rundt langs med hylderne da hun finder en parfume. Hun tog den fra hylden og skruede
låget af, og duftede til den. Hun duppede lidt på indersiden af håndledet og rystede hånden.
-"Uhm", sagde hun "Duft". Hun rakte hånden hen til ham, den duftede lidt krydret og blomsteragtigt.
-"Dejligt, den synes jeg du skulle tage". Han tog hendes hånd og kyssede den let, samtidig med at han så hende i øjnene. Han kunne se at der skete noget med hendes blik. Langsomt begyndte Monica at skrue proppen på flasken. Hun fumlede lidt og tabte den. Da hun bukkede sig ned efter den, gik hun i knæ mens hun fangede hans blik. Langsomt lod hun hånden glide op over knæet og trak nederdelen til side så hun blottede sit skød, hun lod tungen glide over sine læber, som om hun vædede dem. Hendes højre hånds pegefinger gled op til munden og hun tyssede lydløst på ham.
-"Det er løgn" Tænkte Frank "Hvad hvis der kommer nogen" Der var en del mennesker i butikken.. Han følte sig paralyseret af synet men også voldsomt ophidset. Hun lod sin venstre hånd glide helt op til sit skød og lod to fingre skille skamlæberne mens hun stadig så ham direkte i øjnene. Han så sin egen kone sidde på et offentligt sted med spredte ben og vise ham sit glatte skød. Frank kunne se at hendes skamlæber glinsede let af væde, han mærkede varmen brede sig i hele underkroppen og følte hvordan han blev voldsomt stakåndet.
Med et smil rejste Monica sig op og lod nederdelen glide på plads. Hele optrinet havde måske varet i 15 sekunder, men Frank følte at det havde varet i evigheder.
-"Skal vi gå op og betale" Monica tog smilende hans hånd.
Ved kassen betalte de for parfumen. Frank kunne se at Monica var lettere rød i ansigtet, hun var ophidset nærmest liderlig.
Hånd i hånd, fulgtes de den sidste vej til afgangshallen

Det gav et let bump i den store maskine, da dens hjul ramte landingsbanen. Den fortsatte med høj fart hen ad landingsbanen. Monica mærkede varmen bredte sig i kroppen og hvordan hendes trusseløse ende gled let hen over sædet og nederdelens silkestof, mens sikkerhedsselen blidt strammede om hendes mave, da den blanke sølvfugl begyndte at bremse ned.
Maskinen taxiede langsomt hen mod ankomsthallen og hun undrede sig over det utrolige ved, at en så stor klump af metal og elektronik kunne bringe dem så sikkert fra sted til sted.
Lampen med "FASTEN SEATBELTS" slukkede samtidig med at maskinen standsede med et lille ryk.
Langsomt kom de øvrige passagerer op af deres sæder og begyndte at småsludre ivrigt som om det var en lettelse, at landingen var gået godt. Inden for det næste halve minut havde alle fået deres håndbagage ned fra de små skabe oven over sæderne.
Da de steg ud af maskinen var luften varm og forårsagtig. Lyden fra de store fly var øredøvende og alle skyndte sig ind i bussen der skulle køre dem til ankomsthallen.

Ankomsthallen var et mylder af mennesker. Monica havde altid holdt mest af at flyve med ordinære flyafgange, det gav en forskellighed i personsammensætningen som var mere spændende. Frank og hun havde gjort det til en lille leg, når de stod og ventede på bagagen ved transportbåndet, at gætte på hvem de forskellige passagerer var. Der var den lille tykke mand i det dårligt siddende jakkesæt, med den ildelugtende cigar, som havde "overset" skiltet om rygeforbud.
-"Hvem tror du hun er? Franks blik faldt på en kvinde sidst i trediverne, mens han hviskede ud gennem den ene mundvig.
Monica fulgte hans blik over på den anden side af hallen. Hun så en høj askeblond kvinde, i en tætsiddende blå Coco Chaneldragt med en meget kort nederdel. Monica bemærkede specielt kvindens flotte og stolte holdning. Selvsikkerheden lyste ud af hende. Hun var ret i ryggen, og trods sin højde havde hun et par meget høje stilletsko på. Der var noget specielt ved hendes levende blågrønne øjne der virkede meget intenst.
-"Hun er nok en rig kvinde der er på vej for, at besøge sin "Latin lover".. Han står sikkert og venter på hende i ankomsthallen." Hviskede Monica med et smil til ham.
Da kvinden drejede sig for at tage sin kuffert kunne de begge se, den tynde streg der tegnede sig ad hendes strømper, fra hendes ankel op over hendes læg og videre op af et par velskabte lår, for at forsvinde under nederdelens mørke. De følte sig begge betaget af kvinden da hun tog sin store kuffert, som om den kun var en let håndtaske, og spadserede mod udgangen.

Da deres to kufferter kom kørende ind i hallen skyndte de sig, at tage dem og tog retning mod udgangen.

Monica kunne ikke lade være med, at passere et stort spejl med tilbageholdt åndedræt.
-"Hvad er der lille skat". Frank kunne se at der var et eller andet der tiltrak sig Monicas opmærksomhed.
-"Ikke noget lige nu. Det kan du altid få at vide" Hun så på ham med et skævt smil.
Hun rettede lidt på håret og sine strømper. Dog undlod hun at løfte mere op i nederdelen end nødvendigt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.