BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

På slaget 21.30 rullede taxaen op foran Langelinie Pavillonen og chaufføreren steg ud for, at åbne døren for dem. Da han hjalp Monica ind på bagsædet kom han tilfældigt til, at strejfe hendes ene bryst med bagsiden af hånden. Der undslap hende et gisp da hun mærkede det - selv gennem pelsens kraftige luv.
- "Undskyld frue", sagde han, samtidig med han bukkede høfligt for hende.
- "Åhh, alt forladt", svarede hun - lykkelig over at det var halvmørkt - så kunne han ikke se hendes ansigtskulør.
Det var holdt op med at regne, og gadelysene genspejledes i kørebanen. Ude i havnebassinet kunne de se et krydstogtskib, gøre klar til at lægge til kaj.
- "Hvor ønsker I at blive sat af", spurgte chaufføren med en behagelig dyb stemme; ikke som mange af de andre taxachauffører, som kun kunne tale, som var de blevet slæbt direkte ud fra baggården på Vesterbro.
- "Hotel Merkur", svarede Frank, imens han satte sig godt tilrette i sædet, bag ved chaufføren, og lagde sin højre arm over ryglænet.
Da vognen satte i gang, gled Monika hen over sædet og puttede sig ind til hans skulder. Han lagde armen om hende. De følte sig begge veltilpasse og nød den sagte duven fra bilens lydløse undervogn. Da de passerede Gefionspringvandet, lod han sin højre hånd glide ind under hendes pelskåbe. Han kunne mærke varmen fra hende, som om kogte hun indvendig.
Hun følte hans hånd glide ind under kåben, og mærkede - med tilbageholdt åndedræt - hvordan han knappede et par knapper op i hendes bluse, og lod hånden søge inden for. Da han lagde hele sin håndflade ned over hendes venstre bryst, undslap der på ny, et svagt gisp fra hendes mund. Monica så, at chaufføren holdt øje med hende i bakspejlet. Det ophidsede hende yderligere, og da Frank lod sin pegefinger glide indenfor Bh´en, så han pirrede brystvorten, så hun direkte på manden i spejlet. Hun lagde sin mund mod Franks hals og lod sin tunge spille ivrigt på den glatte hud. Duften af hans begær fik hende til, at bide ham i øreflippen, et bid der straks blev kvitteret med et meget hårdt klem om brystvorten. Dette havde sådan en virkning på hende, at hun spændte hele kroppen i begær og rettede sig op i sædet.
Nu sad hun med et ben på hver sin side bilens kardanboks. Med en forsigtig håndbevægelse vippede chaufføren sit bakspejl nedad så han kunne følge med i deres leg på bagsædet. Hendes nederdel var gledet så langt op, at Frank kunne se det bare stykke lår over strømpekanten. Han vidste at chaufføren kunne sidde og se hende op i mellem benene, mens han kørte. For, at give ham lidt fornøjelse, lod Frank sin hånd glide langsomt op af hendes lår, til fingrene rørte ved hendes skamlæber. Han mærkede at hun gav et spjæt fra sig, da han lod sin lillefinger stryge op over hendes kilder. Med to fingre skilte han hendes skamlæber mens han lod en tredje finger glide op i hende. Han mærkede at hun var våd som aldrig før, og mens vognen slingrede let ned gennem Store Kongensgade, begyndte han at gnide hendes kilder.

Hun havde aldrig i livet følt sig så ophidset og liderlig som nu. Tanken om at der sad en anden og så på dem, gjorde hende helt vild, - og pyt, manden var ikke i tvivl om hvad der foregik på bilens bagsæde, så hun smed forsigtigheden over bord, samtidig med, at hun så ham vippe spejlet nedad.
Da Monica mærkede Franks fingre på sine skamlæber, lænede hun sig tilbage i sædet og spredte benene yderligere. Hun indstillede sig på at blive tilfredsstillet, mens en anden så på.
Monica kunne mærke, at Frank lod en finger glide op i hende og hvordan han lod den rotere frem og tilbage, over skedens hvælvede forvæg. Hun hørte sig selv stønne højt, og lige da hun var ved, at komme trak han fingeren ud igen.
-" åh lad den blive", stønnede hun, men han lod langsomt fingrene glide op til hendes kilder hvor den dvælede et øjeblik. Han begyndte at gnide den med sin langfinger, stille og forsigtigt, på en måde der fik hendes orgasme til at rulle, helt nede fra tæerne og op gennem underlivet, til hovedet, hvor den endte med en eksplosion af stjerneskud. Hun hørte sig selv begynde, at stønne, højere og højere, for til sidst at ende med et langtrukkent skrig der gik over i et langt suk. Hun følte, i det øjeblik, at hun forlod bilen og svævede over det hele, hun kunne se ned på sig selv og de to andre i bilen. Hun så hvordan de to mænd sad med hver deres lem i hånden, og følte sig snydt over ikke, at have mærket nogle af dem, i et af sine huller.

Taxaen gled ind til kantstenen, uden for hotellet. Chaufføren slog taxameteret fra:
- "Det bliver 146 kroner, tak".
- "Det stemmer", sagde Frank, da han rakte 200 kroner ind over ryglænet. - "Har du ikke lyst til at gå med op, og få en drink oven på køreturen".
Monika så overasket på ham.
- "Joh tak, meget gerne", chaufføren trak lidt på svaret mens han, på skift, så dem begge dybt i øjnene, - "men jeg skal lige have parkeret vognen først".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.