Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg skulle få Chancen for at se min kæreste kneppe en anden mand, hurtigre end jeg havde håbet på. Efter vores aften med det ældre ægtepar, gik der nogle få dage, så kom der pludslig en sms fra Christian , som er en ung bifyr på min kærestes og min alder, der er gift og har børn med sin kone, min kæreste og ham kender hinanden godt og har kneppet flere gange uden at jeg var med, Cristian havde i noget tid snakket om at han også godt kunne tænke sig at være sammen med mig, efter min kæreste fortalte ham at jeg gerne ville se ham sammen med en anden mand.

Christian skrev om vi havde nogle planner dagen efter han sendte os sms, og heldigvis kunne det lade sig gøre at se hinanden alle 3 den dag, så vi mødtes om eftermiddagen og Christian og jeg havde et stykke tid skrevet sammen på sms, jeg synes han lød rar og fræk i sms´erne og vi glæde os til endelig at møde hinanden denne onsdag.

SEX I DAG?

Da Christen kom var min kæreste og jeg lige kommet hjem og havde ikke haft meget tid til at snakke om hvad der skulle ske når Christian kom, og min kæreste var ret træt og lidt uoplagt til sex, men han ville gerne se mig sammen med Christian, sagde han til mig, derfor vidste jeg ikke om jeg ville få dem at se sammen.

Jeg gav Christian et knus da han kom ind i stuen og smilede frækt til ham, han var ikke ret høj og kort tid efter vi havde snakket almendelig høfligheder, blev vi enige om at smide tøjet og gå i soveværelset og lege. Det var tydeligt da jeg satte mig på sengen, at Christian og min kæreste kendte hinanden godt og Christian begyndte straks at sutte pik på min kæreste, jeg har aldrig set min kæreste nyde at få suttet pik så meget som nu før. Christan suttede den stille og roligt stiv og jeg vidste ikke rigtig om jeg skulle begynde at tage på Christians pik, men han sagde så at jeg gerne måte tage billeder af de to sammen så det gjode jeg så imens Christan suttede vidre på min kærestes pik.

Da jeg var færdig med at tage billeder, smed jeg mig ved siden af min kæreste og begynte at sutte min kærestes brystvorter, som jeg også vidste tændte ham, nu blev Christian mere tændt og hans hænder, fandt mine bryster kort efter og begyndte at kæle for dem mens han stadig suttede min kærestes pik.

Da jeg stoppede med at sutte min kærestes bryster, og lagde mig på ryggen ved siden af ham, fandt Christians fingre min fisse og begyndte at køre dem ud og ind af den imens jeg blev mere og mere ophidset og tilsidst slap hans mund min kærestes pik og begyndte at slikke min fisse...uhm, nu var jeg virkelig ophidset og kort efter fik jeg min første orgasme, Christan blev nu vildere og skiftede til at sutte min fisse og min kærestes pik, og lå så at jeg kunne sutte hans store pik, som bøjede en del ved roden, men det forhindrede den ikke i at blev stiv og større i min mund , så selvom han ikke sagde noget så fornemmede jeg at han nød det alligevel.

Lidt efter blev vi enige om at jeg skulle ride min kærestes pik før jeg fik Christans store pik op i mig, bagefter håbede jeg at min kæreste ville kneppe Christan i røven, som jeg havde hørt dem fortælle at de begge to nød når de var sammen alene.

Mens jeg red min kæreste kyssede og kælede Christan for mine bryster og smækkede mig i røven hvergang jeg hoppede op ad.....det tændte mig bare endnu mere og tidsidst fik jeg sprøjteorgasme ud på min kærestes pik. Nu kom Christan hen foran mit ansigt og jeg bad ham komme op til min mund med hans pik så jeg kunne sutte den mens jeg red min kæreste.

Jeg vidste på forhånd at Christan kom meget hurtigt og vidste ikke hvor meget sperm der ville komme, når han kom, derfor slap min mund hans pik igen kort efter og skreg min næste orgasme ud.

Nu lagde jeg mig mellem mændene og Christan gik igen igang med at give mig finger og tunge til jeg fik sprøjte orgasme, mens min kæreste lå og spillede sin egen pik,så sagde jeg at jeg ville mærke hans pik nu, og spurgte hvilken stillingen han helst ville, han sagde det var op til mig, så jeg ville ride ham, så kunne jeg nemlig sutte min kærestes pik imens, han satte sig op på hug da Christan lagde sig på ryggen og korte efter havde jeg både en pik i munden og i fissen, kort efter min næste orgasme kom Christian og min fisse blev varm og mega våd af hans sperm selvom han havde gummi på....jeg hoppede ned fra sengen og spugte min kæreste om han ville kneppe Christan nu mens jeg så på, men min kærestes pik var allerede blevet slap igen og han sagde at det kunne han desværre ikke i dag.

Jeg spurgte så Christan om han kunne mere, det vidste han ikke lige, men måske hvis han så mig lege lidt med mig selv, jeg kunne mærke at jeg kunne få flere orgasmer, men måtte have hjælp af min lille lyserøde klitorisvibrator, som masserde klitortis så hurtigt at der gik under 3 min inden stolen jeg sad i, ved siden af senge med de to mænd liggede i, var våd af min næste orgasme.

Bagefter måtte Christan også opgive at kneppe mere den dag, men vi blev enige om at vi måtte ses en anden dag , hvor min kæreste var mere oplagt til sex, så jeg kunne se dem kneppe hinanden.

Det var 3 nye sex venner på en uge og jeg sikker på at 3 gang vi mødes med dem iegn så er det lykkens gang, hvor jeg får lov at se to mænd kneppe hinanden.....sex bliver jo bedre jo mere vi lærer hinanden at kende....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.