Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg blev spurgt om jeg ville med på skiferie af nogle gode venner til vinter, som ville leje et hus i det nordlige Sverige og stå på ski et par dage. Jeg har aldrig været på skiferie før, så jeg skyndte mig at takke ja til tilbuddet og vi begyndte straks at kigge på udlejningsmuligheder.

Kæresteparrene ønskede selvfølgelig deres eget værelse med dobbeltseng, og da vi ellers havde fundet et billigt hus med det perfekte antal dobbeltsenge, var der kun et enkelt lille værelse tilbage med en køjeseng mast ind i et hjørne. Jeg har altid været singlen i vores vennegruppe og med glæde taget de lidt "nedgraderende" værelser, så mine vennepar kunne få et værelse for dem selv. I år var det bare lidt anerledes eftersom jeg skulle dele køjesengs-værelset med en fyr som også var single. Vores forhold var egentlig meget godt, og jeg tænkte det sagtens kunne gå at dele værelse et par dage, da vi ellers ikke går på klingerne af hinanden.

Jeg fik hurtigt sagt dips for den nederste køjeseng, da vi ankom til Sverige. Jeg ikke er særlig glad for højder og den øverste køje altid har skræmt mig lidt over frygten af at falde ned i søvne. Som den gentleman han er, lod han mig tage den nederste køje og vi begyndte at pakke ud hver i sær.

Jeg tillod mig at falde i staver, efter jeg havde pakket mine ting ud, siddende på den tynde madras i min seng, stirrende på hans ellers lidt kaotiske udpakningsmetode der nærmere lignede et forsøg på at finde alle hans stumper, frem for at ligge ting ned i kommoden. Det første mine øjne faldt på, var hans ryg som muskuløs bredte sig ud og fyldte hans T-shirt ud. Stoffet strækkede sig over hans overarme som er veltrænede. Det havde slået mig før, når vi begge var fulde til arrangementer i vennegruppen, at han er en flot fyr, men aldrig ædru har jeg været fristet af hans ellers venlige væsen og flotte krop. Vi var meget forskellige, men som han stod der, bøjet ind over kommoden med hans stramme T-shirt over ryggen og lyse jeans der knugede sig til hans røv på den helt rigtige måde, var det meget fristende at få en ekstra god skiferie.

De første par dage gik jeg til køjs før de andre. Jeg var øm i kroppen efter en hel dag på ski for første gang.

Først den anden sidste aften, havde jeg været frisk nok til at holde mig vågen med de andre. Vi havde drukket et par drinks og fået noget lækkert mad. Til sidst kunne jeg ikke holde mig vågen længere, så jeg valgte at gå ind på det lille værelse for at ligge mig ned. Jeg tog min lille sorte satin natkjole på, som jeg havde taget med og lagde mig ned. Natkjolen var behagelig at sove i og lidt fræk at flashe de få stunder hvor min kammerat fik et glimt af mig i den. Jeg kunne godt lide hans lange blikke rettet mod mig.
Min kammerats T-shirt som han havde haft på første dag, lå på gulvet på værelset ved køjesengen. Han er ikke særlig organiseret tænkte jeg. Jeg lå ikke særlig længe med lyset slukket i det lille rum, før han også kom ind for at gå i seng.
Jeg vendte mig mod ham og sagde at han godt kunne tænde lyset igen, da jeg ikke sov, så han skulle ikke tage hensyn, som han havde gjort de andre gange. Han smilede til mig og takkede for venligheden. Han smed hans varme sweater på gulvet og tog T-shirten fra i stedet for. Bæltet i hans jeans blev løsnet og de faldt til jorden ved hans ankler lige foran min lille seng. Det er da ingen hemmelighed at en kvinde altid er nysgerrig på, hvad en fyr går og bærer rundt på, så jeg stjal mig et hurtigt blik, men jeg slog øjnene væk igen.

Pludselig var jeg ikke længere træt, men mere investeret i hans krop og tydelige mangel på blufærdighed.
Han spurgte om jeg ville være med til at se et afsnit af den serie vi startede på tidligere på ugen. Jeg takkede hurtigt ja og hoppede til siden på min lille madras i håbet på, at han ville ligge sig ved siden af mig, fremfor et eller andet "høflighed-show" i fællesstuen på sofaen. Han fangede hurtigt min hensigt og tog sin dyne og pude med ned i min seng. Han stillede sin telefon ved hovedgærdet så vi begge kunne se skærmen. Sengen var smal og jeg kunne tydeligt mærke hans brede skuldre mod min lille krop og det blev snart umuligt at sige hvilken dyne der tilhørte hvem. Det gav et lille set i min krop hver gang hans krop strejfede min, men efter et par gange gav han op med at rykke sig venligt til siden og gav sig hen til at ligge tæt. Det var lang tid siden jeg havde ligget så tæt med en mand på den her måde, og jeg kunne mærke mine hjerteslag blive hurtigere. Jeg tog mig selv i at blive genert.

Afsnittet blev færdigt og jeg blev bange for at han ville forlade min side og kravle op i hans egen seng. Mod mine forventninger vendte han fronten mod mig og lagde sig til rette. "Man ligger langt bedre hernede med dig, end oppe i den øverste køje" sagde han. Jeg smilte genert tilbage og vendte mig rundt, så vi lå i ske. Jeg tog hans arm rundt om mig og han flettede sine fingre med mine. Min natkjole var krybbet halvt op over min røv og jeg kunne mærke hans varme skød mod min hud. Hans søde ånde strejfede mit øre og sendte kuldegysninger gennem min krop. Det var næsten umuligt at stoppe min krop for at vride sig under dynen ind mod ham. Hans åndedræt blev også hurtigt tungere og hans hænder blev mere insisterende i sin bevægelse ned over min mave mod mine lår. Hænderne kærtegnede min bløde hud og ømme muskler imens hans læber stille rørte mit øre og bevægede sig ned til min hals og kraveben. Nydelsen var næsten for meget og fik min krop til at vride sig. Jeg vendte mig med front op mod overkøjen og kyssede ham sultent for mere. Mine hænder holdte ham tæt på mig og udforskede hans øvre ryg og nakke. Man kunne mærke musklerne bevæge sig under huden i færd med at han satte sig overkors på mig. Han var nødt til at dukke sig grundet overkøjen og vi grinte kort over situationen.

Han kyssede lidenskabeligt min krop fra mine læber og over min natkjole som efterhånden var krybet godt op over mine hofter. Han trak kjolen yderligere op og kiggede, som et lille barn til jul, på mine bryster. Han tog min ene nipple i munden og legede med den med tungen. Mit åndedrag blev hurtigere og jeg længes efter at mærke ham inde i mig. Han kunne mærke at jeg blev utålmodig, men han holdte mig nede mod den tynde madras med hans kropsvægt. Jeg var lige ved at sprænges af nydelse. Pludselig stoppede han op og tog sin T-shirt af og smed den på gulvet hvor han kun for en times tid havde samlet den op. Jeg smilede ved tanken og rystede på hovedet. "Hov hov unge dame. Du skal ikke være næsvis" sagde han sarkastisk og sendte et charmerende smil mod mig efterfulgt et lidenskabeligt kys.

Han lod mig komme øverst, så jeg nu sad overkors på ham. Nu var det mig der havde kontrollen; eller det var i det mindste det jeg bildte mig selv ind. Jeg nød synet af hans veltrænede overkrop og udforskede ham med tungen og små kys. Stille begyndte jeg at gnide min underkrop mod hans bokseshorts og jeg kunne nemt mærke hans stive pik, mellem mine ben, vokse. Nu var det ham der ikke kunne ligge stille mere. Min natkjole blive hurtigt fjernet og han fik sparket sine bokseshorts af i en besværlig bevægelse. Jeg tog hans pik i hånden og kiggede ham i øjnene imens jeg begyndte at kæle for den. Han lukkede øjnene og sendte mig et frækt smil. Der gik ikke længe før min egen lyst blev større end min satisfaction med at se ham nyde mine bevægelser, så jeg lod pikken glide mod mit underliv og efter et par forsøg gled den ind i mig. "Fuck du er dejlig. Du er så våd.." komplimenterede han mig imens jeg stadig sad og skulle vende mig til hans pik i mit stramme uerfarne hul. Efter jeg havde sundet mig, kunne jeg sætte rytme på og ride hans stive pik og lade hans hænder massere mine strittende bryster imens. En enkelt gang slog jeg hovedet op i overkøjen, så han krammede mig ned mod madrassen og hans brystkasse og tog over for at hip-thruste mig i stedet for, at jeg slog hovedet på overkøjen. Jeg kunne ikke lade være med at stønne han i øret over hvor dybt han var inde i mig, og jeg måtte lukke øjnene i koncentration, for ikke at komme i en højtråbende orgasme, så de andre i huset måske vågnede af vores agt. Mit underliv trak sig sammen i en orgasme og han måtte selv neddrosle sine støn. Det var så frækt at høre en mands dybe hæse opstemte stemme, at det forstærkede min egen orgasme, så jeg kom igen med det samme efter få stød af hans stive pik. Min krop blev tung og mit underliv snurrede stadig af nydelsen.

Han fik mig ned og ligge i sengen med front ind mod væggen imens han lagde sig bag mig. Han satte pikken mod mit underliv og lod pikhovedet køre mod min sensitive klitoris. Min krop reagerede med det samme og krympede sig sammen af ren nydelse. "Åh please. Knep mig til du kommer oppe i mig." tikkede jeg. Der gik ikke mere end få sekunder før han havde presset sin pik i bund oppe i mig og begyndte at lade rytmen tage over. Hans stød blev dybere og hårdere for hver slag og hans åndedrag blev mere insisterende. Jeg tikkende igen om at han skulle lade din sperm fulde mig op, imens jeg selv kunne mærke orgasmen vokse. Hans fingre legede med min klitoris og det var umuligt ikke at komme i endnu en orgasme, med hans lækre støn i mine øre og hans tunge åndedræt som bevis på, at han nød mig. Mit underliv krampede sammen i en orgasme og klemte om hans pik, da han samtidig sprøjtede sin sperm op i mig, imens han holdte mig tæt.
Der gik et par sekunder før han forpustet træk sig ud af mig og lod sin halvfede pik ligge op ad hans mave. Jeg vendte mig mod ham og kyssede ham lidenskabeligt som tak. Han gav min røv et lille klem.
Lige pludselig blev jeg igen genert og smilte sødt til ham. Det er jo bare min gode ven der nu har kneppet mig sønder og sammen. Man må sige at jeg har fået noget at tænke over...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.