Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Siden min kæreste og jeg gjorde vores forhold åbent, har vi udforsket især mine seksuelle grænser en del og jeg var efter nogle gange med fræk leg med pige/pige og lidt mand/mand, blevet så tændt på at se min kæreste sammen med en anden mand, ikke kun sutte pik men virkelig kneppe en anden fyr.

Jeg håbede at få mit ønske opfyldt da vi et stykke tid havde skrevet sammen med et par der var begge to var bi, men også noget ældre end os, vi havde aftalt at mødes med dem en torsdag aften hos os og kemien var god lige fra starten af , vi snakkede om både sex og almendelige ting en times tid over en kop kaffe, inden vi besluttede at lege lidt med dem, vi blev enige om at vi kvinder skulle lege med hinanden først og mændene samtidig med hinanden, i løbet af vores snak forinden stod det klart at min kæreste var den mest erfarne bi af os alle og at den anden mand ikke kunne gennføre et samleje med min kæreste.

Det forhindrede dog ikke hverken mig eller Anne Marie, som kvinden hedder, i at nyde at røre og kæle for hinanden selvom der var stor forskel på vores kroppe, jeg er nok lidt lille og med små bryster i forhold til hende, hun brugte en D skål og jeg B skål. Jeg kunne godt mærke at hun havde prøvet mere end mig hvad angår pigesex. og jeg lå og nød synet af mændene der suttede pik på hinanden, mens hun kælede for mig.

Da vi havde leget lidt med hinanden kønsvis, sagde jeg om ikke vi skulle invitere mændene til at lege sammen med os og det ville de gerne, så der blev kælet på kryds og tværs af kønnene og lidt efter faldt det os alle naturligt at kæle med den modsatte partner af det andet køn og jeg nød igen synet af min kæreste sammen med en anden kvinde og spurgte Johan, som Anne Maries mand hedder, om ikke vi skulle gå ind i stuen og lege lidt med hinanden, det ville han gerne og kort tid efter lå vi på den brede sofa i 69er stillingen og slikkede hinanden. Jeg havde aldrig før set SÅ store nosser som Johan havde og nød at sutte både dem og hans pik stiv i min mund, kort efter blev vi enige om at prøve at have rigtig samleje og da han ikke er helt ung og rask mere, spurgte jeg om han ville ligge på ryggen mens jeg prøvede at ride ham, det ville han gerne, men kort efter jeg fik pikken op i min drivvåde fisse blev den slap, men jeg kunne mærke de store nosser mod mine skamlæber og det var faktisk ved at give mig en orgasme mens jeg kørte dem mod hans underliv.

Under snakken før vi begyndte at lege med hinanden, havde vi snakket om hvor meget forspil betød for os alle, derfor kom det ikke som den store overraskelse for mig, at han var bedre med tunge og fingre end han var til samleje og han fik mig også til at slappe af og hurtigt nyde kælerieiet efter det mislykkedes samleje og jeg fik flere orgasmer med hans fingre ud og ind af fissen, indtil han ikke kunne mere.

Min kæreste var mere heldig med Anne Marie, og fik orgasme imens han kneppede hende bagfra, mens Johan og jeg lå på sofen i stuen og legede. Bagefter sagde jeg til Johan at hvis han kunne måtte han gerne spille pik og sperme på min bryster, mens jeg lå på sofaen og legede med mig selv, han ville gerne men kunne dog ikke. Jeg forslog så, da min kærste var færdig med hans kone, at vi kunne få hende med til at hjælpe ham, hvis han lå ned imens vi kælede for ham, det vidste jeg nemlig at min egen kæreste tændte på , at to kvinder suttede/spillede pik på ham samtidig og den var Johan med på at prøve, jeg nød synet af det ældre ægtepar sammen og lod dem bestemme hvad jeg skulle hjælpe dem med, vi suttede begge to hans nosser, da vi sad på hver sin side af ham i sengen, mens han selv spillede pik. Tilsidst kunne Anne Marie mærke på ham at han ikke ville komme den aften, og sagde at vi måtte stoppe.

Vi var dog enige alle 4 bagefter at det havde været en god oplevelse og gerne ville mødes igen.

Selvom jeg ikke fik set min kæreste kneppe en anden mand den aften, så var jeg ikke skuffet, håbede bare at det ville lykedes en anden geng.

Nu sidder du nok og tænker hvem er så den 3 nye sex ven....det kommer i næste del af novellen....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.