BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kap:8 Hele søndagen gik jeg og smilte over mødet med Mia, jeg havde også fået en sms fra min ven Per som bare var frisk på at ville komme igen og jeg skulle bare sige til, for så var han frisk, jeg lovede ham at der nok skulle blive mere med tiden. Det blev mandag og her var tankerne begyndt at spille et puds med hvilken veninde var det mon Maria ville tage med som sin afløser, det var en dejlig fræk tanke som fik mig i god stemning. På vej hjem fra jobbet den dag skulle jeg lige over i vores center for at hente noget tøj som var kommet hjem, da jeg går rundt i centeret møder jeg lige pludselig mine 2 frække piger. Maria ser mig først og siger højt Hej og smiler bredt mens det kommer et lille forlegent Hej fra Mia som jeg giver et kram mens jeg visker tak for sidst i øret på Mia, din frækkert kommer det lavt fra Mia's mund. Jeg tager Sara med i morgen, hun har sagt ja til at være min afløser i de 4 uger jeg er væk, det er super svare jeg hurtigt, glæder mig til at møde hende. Jeg ser på Mia som smiler og det giver mig en ide, jeg giver Mia et lille kram og siger at jeg ringer om lidt, kom nu mor siger Maria, vi skal over i H&M og se på noget tøj, inde Mia når at svare er jeg gået.

Da jeg kommer rundt hjørnet tager jeg min mobil og ringer til Mia, den ringer 3-4 gange inde den bliver taget, det er Mia. Hej siger jeg, du skal finde noget tøj frem til Maria og så skal du finde på en undskyldning på gå et kort øjeblik, jamen kommer det fra Mia, der er ikke noget jamen kom nu bare, jeg står nede ved Frelsen Kaffe butikken. Der går lidt tid og så kan jeg lige pludselig se Mia komme næsten små løbende mod mig. Da hun står ved mig ser jeg på hende og siger hvor ser du godt ud og inde hun når at svare siger jeg vi skal her over, der er et hjørne hvor der er en masse fælles WC som er nede at en gang, jeg tager Mia i hånden og da jeg ser at WC 2 er ledigt går vi der ind, jeg tager om Mia og kysser hende mens jeg krammer hendes ene bryst og pirrer hende op, du er så dejlig fræk siger jeg, det er du squ da også kommer det fra Mia. Jeg får sat Mia på WC'et og har i mens fundet min godt stive pik frem, den skal suttes siger jeg og ser Mia lige i øjene, jeg tager min ene hånd ned til Mia's hoved som åbner munden og tager min pik ind i varmen, jeg små knepper munden mens jeg kan høre på vejr trækningen at hun er blevet tændt, kan mærke at det ikke vare længe før jeg kommer, jeg holder fast i hoved da jeg med et skyder min sperm ind i munden på Mia som nu prøver at sluge og synge mit sperm, det er ikke det hele som kommer ned da noget bliver spyttet ud i vasken, du var dygtig siger jeg og Mia svare at det fortsat er svært at få ned, vi må bare øve siger jeg retur, ja det må jeg nok sige kommer det fra Mia. Du må nok heller ned til din datter siger jeg inde jeg løser døren op, det er nok bedst jeg går først og så kan du komme bagefter så ingen opdager noget.

Da jeg kommer hjem går jeg med et stort smil og tænker tilbage på oplevelsen i centeret med Mia. Det bliver tirsdag som er dagen hvor jeg skal hilse på Sara som skal være ferie afløser for Maria i 4 uger, fyraften kommer hurtigt og lidt over kl. 16 kommer de 2 veninder, Sara ligner næsten Maria ud over at hun har lidt flere former end Maria, større røv og en barm i C mål, ikke ringe, jeg får hilst på og de ville gå i gang med dagens opg. Med det samme, kan se at de har skiftet bluse og Sara's bluse viser nu en dejlig barm frem som ser dejlig ud, de går og små griner mens de gør rent, hver gang jeg ser efter dem griner de lidt. Da de er færdige med opgaverne kommer de op til mig, nu da de står tæt på mig bliver Sara lidt rød i hoved mens Maria bare snakker løs, vi aftaler at Sara også kommer og hjælper til på torsdag. Da jeg er hjemme går tankerne rundt i hoved og jeg beslutter mig for at sende en sms til Maria hvor jeg spørger ind til hvor meget Sara ved om det vi har lavet, der går lidt tid før jeg får en sms retur hvor Maria svare at hun kun ved det med bluserne. Super svare jeg retur på sms, der går lidt tid så får jeg en mere, er det ikke en flot afløser jeg har fundet, jeg svare retur at det er en værdig afløser hun havde fundet, flotte former..... med en slik mund smiley retur. Tænkte jeg nok din frækkert, kom det fra Maria retur.

Det blev hurtig torsdag og igen kom de 2 grine veninder på jobbet for at gøre rent, de gik rundt og lavede deres opgaver, når jeg så efter dem var det som om at de viste jeg lidt mere frem, først den ene og så den anden og hver gang fniste de sammen. Det tændte mig helt så jeg ikke kunne få blikket fra de frække tøser. Da de var færdige kom de forbi igen og der skulle afregnes for ugen job, jeg havde fundet lidt mere frem og da jeg afregnede med Maria fik hun 200,-kr mere for at have fundet en så fin ferie afløser, de grinte lidt og gik ud af døren med et stort smil. Jeg sad og sundet mig lidt men var blevet utroligt tændt, så på min mobil, skal jeg sende Mia en sms om et stævne møde i aften, jo jeg gør det og en sms kom af sted. Hejsa frække, er du frisk på mødes kort i aften, hvis ja så tag din cykel og kør ud til Meny's store P-plads og vær der ved 21 tiden. Den blev sendt, der gik næsten 1 time før der kom et svar retur, det kan jeg godt men skal være hjemme igen kl. 22 før manden er hjemme fra klubben, Det er en aftale, vi ses. Jeg var super tændt og gik på nettet og ind på en åben chat side med div. sex emner, efter lidt tid så jeg at en moden M søgte en blow tøs, jeg skrev til ham og efter lidt tid kom vi i skriv sammen, jeg skrev om min ide og efter lidt tid blev vi enige om at skulle tale i tlf. sammen for lige at afstemme vores forventninger, det viste sig at hans kone ikke ville sutte ham til han kom, så nu da konen var på kursus kunne det jo være han kunne finde en Q som ville, hun ville komme hjem i morgen fredag så tiden var lidt knap. Vi aftalte tid og sted for vores møde, det blev aften og jeg var der nede på aftalt sted lidt i kl. 21 for at være sikker og som aftalt kom Mia cyklende op af vejen. Jeg stod ud af bilen og tog imod Mia med et stort kram, kom sæt dig ind i bilen, jeg startede op og kørte ud mod den aftalte møde plads, Mia sagde ikke så meget da hun godt vidste at der ville ske et eller andet inde længe, da vi kom tæt på bad jeg Mia åbne bilens handskerum og tage den maske på der var der, Mia så på mig men gjorde som jeg sagde, da jeg kørte ind på pladsen kunne jeg se at mandens bil også var der som lovet.

Da jeg havde stoppet bilen lænede jeg mig ind over Mia og begyndte at kysse og kæle for hende og da jeg kunne mærke hun slappede mere af sagde jeg at vi skulle ud af bilen, Mia åbnede døren og afventede at jeg skulle hjælpe hende ud og frem til der vi skulle være, vi kom ned af stien og var fremme ved at bænk, den modne Herre var fuldt med på afstand og smilte som en dreng der skulle få en stor is, jeg satte Mia ned på bænken for enden så jeg kunne side lige bag ved med et ban på hver side, jeg viskede i Mia øre med rolig stemme at nu skulle hun vise mig at hun kunne sutte pik og sluge.........jamen jeg er ikke god til at sluge.....du skal nok bare være meget tændt, jeg begynder at kæle for brysterne og får trukket blusen op så brysterne er blottet, jeg kan høre på Mia at hun er tændt og sidder med masken og den blottede mund som åbner og lukker alt efter hvad jeg gør, manden står 2m fra os og ser med stirrende øjerne på Mia's bryster som jeg kæler for, jeg føre en hånd ned til fissen og kæler for den, efter lidt tid kan jeg mærke at Mia trækker vejret tungt, jeg visker Mia i øret om hun er klart til at sutte lidt pik, der kommer et sagte ja......jeg nikker til manden som nu åbner sine bukser og frem kommer en stor og tyk moden pik, det giver et sæt i Mia da hun mærker en fremmed pik mod sin mund, jeg visker at hun skal sutte og munden åbner og ind kommer pikken, jeg kæler for brysterne og nyder synet af at se Mia sutten en stor fremmed pik, det gisper lidt i Mia da han er stor og når den kommer langt ind kommer der grynte lyde fra Mia, jeg kæler fortsat for bryst og fisse og kan høre at hun er helt oppe at køre, kan høre på manden at det heller ikke vare længe før han vil komme og lige med et skyder han en stor ladning sperm af i munden på Mia som kæmper med den store ladning sperm, jeg roser og siger at hun skal sluge og jeg kan mærke at hun til sidst laver synge bevægelser og da hun først har gjort dette fortsætter hun med at sutte til pikken bliver lidt slap, den fremmed mand takker og siger at det var super dejligt at mærke hendes sluge da han var kommet, han går sin vej igen.

Jeg rejser mig op og kan mærke at min pik er ved at sprænge i bukserne, jeg får Mia op at stå og bøjer hende forover, løfter op i kjolen og stikke min stive pik ind i den glohed fisse og jeg nu knepper, efter lidt tid og Mia stønner godt er jeg ved at komme, jeg siger til Mia om hun er klar til en portion sperm mere i munden, der kommer et jaaaa..... og med et får jeg hende rundt og kort efter skyder jeg en ladning sperm af i munden på Mia som igen lige skal tage mod til sig inde hun synger spermen men hun gør det. Vi sidder i bilen på vej mod P-pladsen. Da Mia siger at hun aldrig ville havde troet hun skulle komme til at sluge, jeg siger at hun var dygtig og at det med tiden bliver bedre og at hun til sidst ville elske det, jeg fik et skævt smil retur lige inde jeg satte hende af..............fortsætter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.