BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kone og jeg har for nogle år siden købt en massage briks hvor vi gav hinanden massage da vi begge nød denne for behandling, nogle gange gik den også i erotik verden hvor kroppens dele gik en god massage tur med happy ending til slut. En lørdag eftermiddag kom en veninde (Tina) til min kone på besøg da de skulle bytte nogle strikke ting, mens de sad og snakkede ømmede Tina sig, at hun havde fået for strækket en muskel ved arm og skulder. Lige pludselig tager min kone fat i mig om jeg ikke kunne massere Tina's ømme skulder, jo det kan jeg da godt svare jeg, jeg smutter op på 1 salen og får samlet brikken og fundet nogle håndklæder frem. Jeg går ned og siger jeg er klar, jeg har læst nogle bøger for at blive bedre til at give massage og min kone syntes jeg er blevet rigtig god til det. Nå men Tina kommer med op på værelset og jeg siger hun kan lægge sig på maven og at hun lige skal tage sin bluse af, min kone siger at hun lige smutter ud og handler ind mens jeg giver Tina noget massage.

Hun lægger sig til rette med panden mod puden, jeg undersøger området som driller og finder de punkter der skal have massage, jeg lægger en varme pude på området og gør klar til give massage, jeg begynder massere og flere gange støder mine finger på Tinas BH og til sidst siger jeg at jeg lige åbner den så jeg bedre kan komme til, det er helt ok, jeg fortsætte og flere gange ømmer Tina sig men til sidst virker det som om at det bliver bedre og ømheden forsvinder.

SEX I DAG?

Jeg er færdig da min kone igen kommer hjem fra byen og en tilfreds Tina roser mit arbejde, du kunne jo næsten tjene penge ved at give massage, jeg smiler og siger at det er godt med jer, de 2 kvinder får snakket af mens jeg pusler med maden i køkkenet, vi nyder aften sammen da min kone om søndagen skal 4 dage til Fyn for at deltage i et seminar og første kommer hjem torsdag.

Det bliver søndag og først på eftermiddagen vinker jeg farvel til min kone. Jeg nyder eftermiddagen med en gåtur og en øl på terrassen. Lidt senere får jeg en opringning fra konen at hun er kommet godt frem og turen var gået godt, jeg svare retur at hun må have en god aften med sine 2 kollegaer som også skulle med men jeg snakker kan jeg høre der kommer en sms, vi slutter samtale og jeg ser efter den sms der var kommet, det var et fremmed nr. men i teksten kunne jeg se at det var Tina som skrev, hun vidste godt at min kone ikke var hjemme men hun ville høre om jeg ville give hende en massage tur mere, hvis ja ville hun komme ved ca. 20 tiden her til aften, jeg skriver at det kan hun da godt gøre og jeg er frisk.

Jeg får mig lidt mad og nyder et glas vin eller 2 til maden mens mine tanker går på om Tina har nogle bag tanker eller ej, jeg gør rummet klar igen med lidt duft lys så hyggen er optimal. Klokken bliver 20 og kort efter ringer det på døren og da jeg åbner, står en glad Tina og smiler til mig, hun kommer ind og smider frakken, nu kan jeg se hun har en tæt bluse på som fremhæver hendes former samt en nederdel der viser den lidt brede røv, jeg skænker et glas vin til Tina, så vi kan få den rette afslappet stemning. Jeg spørger ind til det med skulderen og om hvad der er sket siden hun har ondt, det er en form for forstrækning af nogle muskler som er ømme. Vi drikker ud og siger at vi går op igen, jeg går bag Tina og kommer til at se den dejlige røv hun faktisk har med nogle dejlige ben, vi kommer ind og jeg siger at hun skal lægge sig igen på maven, jeg gør nogle håndklæder klar og kan se at hun har taget sin BH af, kan se da jeg gør klar at nederdelen også er kravlet lidt op så de dejlige ben er blottet.

Der kommer varme klæder på ryggen og skulder men jeg nusser lidt rundt og tænker nogle tanker, vi snakker lidt og jeg spørger ind til Tinas mand, ååee han er hjemme og ser fodbold, jeg fortæller bare jeg gik over til en veninde, er det okay siger Tina, ja ja det er helt okay, de skal jeg ikke vide det hele, ja det er jo det kommer det retur fra Tina. Jeg begynder at masserer det ømme område og arbejder mig rundt, jeg tænker skal jeg prøve noget eller ej, jeg har jo ikke noget at tabe, det virker som om at Tina gør som jeg siger, efter lidt tid finder jeg 2 klæder frem og så beder jeg Tina sig om at vende som om på ryggen, jeg kan se at de dejlige mellem store bryster kommer til syne, jeg lægger et klæde over dem og et over Tinas øjne, så kun munden er fri, jeg begynder igen at massere skulder og hals, kan høre hun nyder min behandling, efter lidt tid er jeg færdig, ej er du allerede færdig siger Tina, ja det er jeg hvis der ikke er andre steder som skal have en tur, ååeee det er så dejligt, hvis du vil må du gerne give mig en gang alm massage på kroppen, okay det gør jeg da gerne, Dejligt kommer det retur, kan se tungen køre lidt rundt i munden på Tina, jeg kommer en omgang massage olie på mine finder og giver lår en tur, jeg køre mine hænder rundt og nogle gange på indersiden, da jeg skifter side kan jeg se Tina spreder sine ben mere så jeg bedre kan komme til på det andet lår, jeg tager fat igen og køre frem og tilbage og kommer længer op mod fissen, kan næsten mærke stråle varmen fra fissen, kan se og høre lidt på Tinas vejrtrækning at hun er påvirket.

Da jeg er færdig går jeg op på siden af Tina, jeg løfter klædet så de 2 bryster bliver blottet, jeg kan køre et lille gisp og et større gisp jeg lægger mine hænder på maven og hvor jeg har påført varm olie, jeg køre rundt og arbejder mig op mod brysterne, kan se at Tina trækker vejret tungt men også at hun nyder min behandling, jeg kommer nu til brystet som bliver masseret først det ene så det andet på skift, de bliver ældet og påført en masse olie så de glinser og bare smutter i mine hænder, jeg nyder synet og kan se at Tine nu er påvirket. Vorterne er stive og store efter min behandling. Jeg slutter af og tørre det værste væk og siger tak og så lister jeg stille af, Tine skal lige sunde sig inde jeg kan høre hun er oppe og tager sit tøj på. Hun kommer ned og er lidt klatøjet og rød i hoved, det var dejligt må jeg sige og takker igen, selv tak siger jeg og skulle det være en anden gang, Tina smiler, jeg kunne godt finde på at tage dig på ordet, du har jo mit nr. så du skriver bare... ;-))

Tina smutter kort efter hjem på sin cykel, jeg syntes det var frækt at lave erotisk massage men at jeg lige pludselig skulle lave det på en fremmed kvinde, var mega frækt, mine tanker kører rundt, ville hun skrive igen eller turde hun ikke for jeg var jo i forhold og det samme var hun....

Næste dag på jobbet fik jeg ved middagstid en sms fra Tina " Hejsa frække Massør " Vil høre om jeg må komme forbi igen i aften, det var så godt sidst og min skulder er i bedring. Efter lidt tid svare jeg Tina. Hejsa, vi kan da godt finde en tid i aften, jeg har et æren lige efter job men ved 20-tiden kan du kommen, noget spec. Du vil have masseret.... der går 2 min og der er en sms retur, det var super dejligt det du gjorde sidst så gerne det igen med en ;-) efter. Jeg tænker, skal jeg prøve hende af med hvor langt hun vil gå, jeg tager seancen og skriver. " Det lyder godt Tina så udvider vi med en " All over Buddy Massage " Der går igen lidt tid og der kommer et svar " Okay og en smiley "

Mine tanker fløj rundt med hvor meget jeg skulle prøve af, da jeg kom hjem, fandt jeg nogle andre olier frem samt noget glide creme så jeg kunne klare opgaven der stod på. Klokken blev 20 og 5 over ringede det på døren, der stod Tina igen med et stort smil, da vi var inde fik Tina et stort glas vin og vi satte og i stuen, jeg ville lige være sikker på at vi var enige om det vi havde i gang, jeg så på Tina og sagde at dette her KUN var noget vi 2 kendte til, der kom et JA selv følelige er det det, hvor er din mand her til aften, han er til fodbold og kommer først hjem ved 21.30 tiden. Fint siger jeg og drikker min vin mens jeg laver elevator blikket på Tina som sidder lidt uroligt i stolen, jeg rejser mig op og siger, du kan drikke ud mens jeg gør klar, okay kommer det fra Tina. Jeg går op og tænder små fyrfad lys med duft og sætter noget stille musik på og skifter mine bukser ud med nogle løse shorts hvor jeg også har undlader mine underbukser. Jeg er klar siger jeg og kort efter kan jeg se Tina komme op af trappen, jeg nyder hendes bryster som jeg snart skal kæle for igen, min pik er ikke umærket af dette syn, den er lidt hævet i bukserne så den kan ses, kan se at Tina ser at jeg har skiftet tøj, jeg lægger et stort håndklæde frem og siger hun skal tage alt tøjet af og skal lægge sig på maven, jeg går ud af rummet og kan høre at Tina tager tøjet af og lægger sig op.

Jeg har varmet noget olie op og smøre det på ryggen mens den øvrige del af kroppen et dækket til af håndklædet, ryg og skulder så en stor omgang og jeg kan flere gange høre nogle lyde fra Tina når jeg tager fat, jeg flytter håndklædet op på ryggen og frem kommer den dejlige store røv, jeg smøre en masse olie på ben og baller som bliver en stor tur, jeg køre mere og mere på indersiden af lår og kommer længere og længer op mod fissen, jeg skifter side og beder Tina om at sprede sine ben lidt mere, dette gøres uden protester, jeg begynder igen og giver ballerne en stor tur hvor jeg nogle gange køre hånden langt ned i revnen mod fissen, kan mærke varmen fra fisse når mine finger er tæt på.

Efter lidt tid beder jeg Tina om at vende sig op på ryggen, det gøres uden protester, jeg lægger igen en klæde over øjnene så hun kan slappe af, jeg smøre olie over maven igen og går hurtigere i gang med brysterne som allerede et stive af liderlighed, jeg presser brysterne og giver vorten et lille klem som udløser et åååeeee fra Tina som lægger mere uroligt med hoved og jeg kan se at tungen køre rundt i munden, kan se at håndklædet er ved at falde af som er over øjnene, jeg skifter men jeg siger at hun fortsat skal holde sine øjne lukket men jeg skifter over til et blindfold som sidder stramt for øjnene og ikke falder af, jeg begynder med lår og arbejder mig mere og mere mod fissen, jeg kan se en dejlig trimmes mis som jeg tror er blevet trimmet for mig, jeg køre hånden på indersiden mod fissen og med et spreder Tina sine ben lidt mere som jeg modtager som en indbydelse og ved andet strøg køre jeg fingrene mod skamlæberne, jeg påføre mine finger noget andet creme og begynder at kæle for fissen blidt og roligt arbejder jeg min ind i fissen, kan høre på Tina at hun nu er meget liderlig og nyder min behandling, jeg skifter stilling og kæler fortsat for fissen mens jeg krammer det ene bryst, min pik er også påvirket af dette som sker og den er spændt godt ud i bukserne og flere gange rammer jeg Tinas arm eller hånd så hun ved godt at jeg også er liderlig, jeg føre nu mine finger mere direkte ned mod fissen og begynder at leget med åbningen, som udløser en stønnene fra Tina, jeg køre nu fingrene frem og tilbage og min creme gør det let at arbejde med fissen, min finger køre rundt i skamlæberne og kommer længere og længer ind i fissen, Tina har drejet det ene ben ud så jeg kan komme til og jeg finger knepper nu fissen som er sjask våd af liderlighed og creme, kan mærke at Tina er ved at komme i en orgasme og kort efter vrider Tina sig i en rus, Hvor er det dejligt og frækt kommer det fra Tina, ja det er dejligt frækt svare jeg retur, jeg køre fortsat med fingrene i fissen og presser nu mere på og kan mærke at Fissen bare åbner sig mere og tager mod min hånd, som er godt inde, min pik er nu så stiv at den er ved at springe bukserne, jeg leger med Tina for at se hvordan hun reagere på når jeg presser min pik mod hendes side og arm, kan se hun reagere ved at munder åbner sig og tungen køre rundt, jeg flytter mig op mod hendes hoved og presser pikken mod skulder, der kommer et åeee mens jeg køre med finger mod klit, jeg trækker min pik frem fra buksen som står lige frem nu, jeg ser på Tina og beder hende om at dreje hoved mod mig, hun tøver ikke og drejer hoved og åbner munden med det samme, hun ved godt hvad der skal ske, jeg presser pikken mod læberne som med det samme sutter og vil have min pik længer ind, jeg klemmer brysterne mens Tina sutter, jeg niver blidt i dem som tænder Tina mere og mere, jeg presser min pik langt ind og kan høre at hun med besvær kan sutte den, efter lidt tid kan jeg mærke at jeg vil komme og jeg stønner så Tina ved at jeg snart kommer, jeg krammer brystet igen og med et skyder jeg en stor spermladning i munden på Tina som kæmper med min sperm som render lidt ud mens resten bliver slugt mens hun pruster og stønner, jeg afslutter min massage og takker, Tina lægger stille og nyder min berøring inden jeg går. Tina kommer ned i stuen med godt røde kinder og siger at det var dejligt, jeg siger det samme retur med et smil, vi takker af og Tine køre hjem lidt over kl. 21 så hun lige kan nå hjem inden manden er hjemme.

Dagen efter kommer der en sms fra Tina som igen takkede for den frække massage hun havde fået, det var så dejligt, jeg svaret retur at det var så lidt og skulle hun får lyst igen skulle hun bare sige til, der gik lidt tid så fik jeg en ny sms hvor der står " Til " med en smiley, med slikmund. ............Fortsætter

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.