BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg kommer ud af badet står jeg og tørre mig da Marie kommer ind, hun siger åååå og undskylder troede du var smuttet igen da der var blevet stille...

Kap: 2.: Skole hjælp i firmaet med bonus.

SEX I DAG?

Med tiden bliver Marie mere og mere fri i sin måde at være på, vi taler nogle gange om løst og fast mens hun fortsat overholder sin aftale med tøjet og jeg kan se at hun syntes det er lidt frækt at jeg sluger hendes krop på den måde, hun får med jævne mellem rum ros for sin flotte former og krop. En dag så jeg at hun gik ind på toilettet for at skifte bluse, da hun kom ud havde hun en kort ærmet i hvid som var meget tynd i stoffet, man kunne næsten se lige igennem og omridset hvor bryst vorten er, var der en fin brun ring, jeg kunne ikke lade være med at se på hende og nyde synet, jeg sagde at det var en dejlig fræk bluse hun havde valgt til dagens arbejde, hun smilede og sagde at hun også havde skifter da hun kom og ville gøre det samme når hun kørte. Jeg smilede og nød synet, efter lidt tid fik jeg den ide at jeg ville spørge om hun ville tjene 100,-kr. Jeg fangede hende og sagde at hun lige skulle komme ind på mit kontor inde hun gik ned for at skifte og køre hjem. Der gik lidt tid og så stod hun lige pludselig i døren. Hvad så var Marie svar. Jeg så på hende og smilte...... vil du tjene 100,-kr ekstra nu som du får med hjem med det samme. Hvad skal jeg gøre, du skal skifte din bluse her på mit kontor mens jeg sidder her og ser på.......hvis du vil det kommer du bare her ind inde du køre hjem og denne her 100,-kr venter på dig som jeg viste hende i min hånd. Marie forsvandt ud og lavede sit arbejde færdig, jeg havde næste glemt at vi havde en aftale da hun stod i døren med sin pose med bluse og BH. Marie var lidt rød i hoved, du skal bare stå med fronten mod mig og skifte bluse samt tage din BH på, så er der 100 hjemme til dig. Marie blev mere rød i hoved men tog mod til sig og trak op i blusen og frem kom de dejlige bryster, jeg nød synet da Maria tog sin BH på og trak den anden bluse ned over sin dejlige ung pige krop. Her er de 100 kr for det dejlige syn af dine bryster. Marie smilede og sagde tak for i dag inde hun smuttede, jeg sad bare og nød det syn jeg lige havde set.

Det kørte godt for Marie og hun virkede som om at hun nød at vise sin krop frem, en dag kunne jeg se på hende at hun ville spørge mig om et eller andet men det kom ikke rigtig frem så jeg måtte spørge ind om der var noget galt da jeg kunne se det på hende, Marie blev rød i hoved men fik fremstammet om jeg kunne låne hende 100,-kr da hun skulle i biffen senere i aften og at hun ikke ville spørge hendes forældre da de ville blive sure, jeg sagde at vi godt kunne finde en løsning på det, vi gør bare som sidst du fik en 100 kr. for lidt ekstra, er det ok, så skylder du ikke noget til nogen, er det ok med dig, ja kom det fra Marie. Efter noget tid kom Marie ind på mit kontor med et smil på, jeg ser op på hende og smiler mens jeg skubber 2 100 sedler frem på bordet. Du kan få 100 ekstra for en lille opgave mere, hvad er det kom det fra Marie, du skal også tage dine lange bukser af, du beholde trusserne på og så skal du dreje rundt, og til sidst skal du bøje dig forover så jeg kan se din frække røv kom det ud af min mund, nu var det lige som hende der havde lavet udspilet på at ville tjene lidt mere. Okay kom det fra Marie. Hun tager tøjet af som aftalt og da bukserne kommer ned og hun stiger ud af dem kan jeg en dejlig lille trusse og da hun drejer rundt kommer der 2 dejlige baller frem som bliver endnu bedre da hun bøjer sig forover, jeg siger " sikken en dejlig røv du har " Tak kommer det fra Marie. Jeg sidder i stolen og nyder tøjskifter og det har da påvirket at min pik er vokset i mine bukser og det skjuler jeg ikke så hvis jeg er heldig kan Marie se der er kommet en bule i mine bukser. Marie snupper de 200,-kr og jeg siger tak for synet og god bif aften, hun takker og så er hun smuttet for i dag. Den efter følgene lørdag aften kunne jeg ikke lade være med at sende en sms til Marie. "Hejsa frække, er du i byen for at vise din frække røv og bryster frem." Der gik lidt tid og så kom der en sms retur fra Marie. "Du er da noget af en frækkert men jo jeg er i byen og nogle kigger da også på mig som du gør.......;-)" Jeg svaret hurtigt retur. "Det er da dig der er en frækkert, du har en så fræk krop" der gik 2 min. "Ja det kunne jeg se på dine bukser sidst.....hehehehe" hurtigt svaret jeg retur. "Så du det, var det noget du kunne li at se.....;-)" kort efter kom der svar fra Marie som bare var en stor smiley. Så gik jeg helt i selv sving og en bule i bukserne kom bare ved tanken om at Marie syntes at en bule i bukserne var frækt.

Den efter følgene tirsdag smilte vi til hinanden og sendte lidt frække blikke retur, da det blev torsdag ville jeg teste Marie lidt. Jeg ville tage et bad i det store omklædning rum som hun også svaber over en gang hver gang hun er der. Jeg finder lige Marie og nævner for hende at jeg lige tager et bad grundet at jeg var blevet beskidt efter et kunde besøg, har du gjort det rent, nej kom det fra Marie, super så tager jeg lige et bad og så kan du tørre det over derefter. Jeg bader og min pik vokser og bliver godt tyk og stor, da jeg kommer ud af badet står jeg og tørre mig da Marie kommer ind, hun siger åååå og undskylder troede du var smuttet igen da der var blevet stille, i den tid hun var om at bakke og komme ud af rummet sørget jeg for at stå med fronten lige mod Marie så hun kunne se min pik, jeg kunne se på Maries blik at hun flere gange så på min pik inde hun var ude af døren. Da vi afregnede smilte jeg til Marie da hun fik sine 300,-kr i hånden. Kan du ha en god weekend når den kommer, sagde jeg til hende. Tak kom det retur.

Tiden den fløj af sted og den ene dag tog den anden da vi havde masser at gøre på arbejdet, Marie kom som vanligt om tirsdagen hvor de aftalte opgaver blev lavet. Jeg nød synet at den dejlige ung pige krop som sprudlede at hormoner, det var dejligt frækt at se at Marie bare skiftede tøj så de aftalte tøj kom på når der skulle arbejdes. Da det blev torsdag fik jeg den tanke at jeg ville bade igen men denne gang ville jeg pirre Marie lidt mere, den tanke gjorde at jeg næsten hele dagen havde en halv fed pik i mine bukser. Da Maria kom på arbejdet og hun havde skiftet sit tøj ville jeg sende hende en sms med teksten " 100,-kr ekstra i bonus hvis du vil, svar med et ja eller nej " Fik sendt beskeden og kort efter kom der et svar, " 100,-kr for hvad var svaret" jeg svarede igen " Ja eller Nej " Der gik ikke langt tid og så kom svaret. "Ja" Fint svarede jeg retur, du får nærmer besked på sms, var mit svar retur, der kom en Smiley retur fra Marie. Tiden den gik og jeg gik forbi Marie og sagde at jeg lige ville tage et bad. Der kom et smil retur fra Marie som måske der lurede hvad det var jeg ville give 100,-kr for. Efter et hurtigt bad gjorde jeg mig klar og sendte en sms til Marie at hun skulle komme ned i bade rummet, der gik ikke lang tid før døren gik op og hun kom ind i rummet, kunne se at hun var lidt rød i hoved da hun så at jeg stod der med et håndklæde om livet, du var frisk på de 100,- kom det fra mig, ja var svaret fra Maria, godt så sæt dig ned på bænken, nu skal du se på min pik på samme måde jeg har set på dine bryster og frække røv kom det fra mig, Marie blev lidt mere rød i hoved da jeg fjernede mit håndklæde og frem kom min godt stive pik, den hang lidt men var ellers godt tyk og det pirrede mig bildt at se Marie øjne stirre på min pik, kunne høre at hun trak vejret tungt, jeg tog håndklædet over mig igen, det gav næsten et sæt i Marie da jeg flyttede mig, jeg er færdig om 2 min så du lige kan tørre rummet over inde du smutter for i dag. De aftalte 300,-kr + 100,-kr lå på bordet da hun kom over på mit kontor at få sin løn, jeg så på hende som smilte lidt frækt, husk nu Marie at alt dette her bliver mellem os 2 ikke, jo kom det fra Marie retur, jeg siger ikke noget, heller ikke til nogle af dine veninder, nej for søren var svaret retur, de sladre bare til andre. Det er bare super Marie, god weekend når den kommer..... fortsætter...;-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.