BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi har været sammen i mange år hvor vi har været gift i lidt over 5 år, vores sex liv køre lidt op og ned hvor vi på skift er mere frække end den anden, vi havde lige pt. Været igennem en lidt længer periode hvor sex lysten ikke rigtig var det store, der var sex men ikke noget spec. Vi bor i et villa kvarter område hvor vores naboer har store børn som nogle steder er flyttet hjemme fra ellers også er det tæt på at det ville ske. Jeg havde ikke direkte bemærket noget anderledes ved min kone i første omgang. Det skal siges at vi arbejder lidt forskelligt så nogle gange er vi før hjemme nogle dage og andre gange sent hjemme. En dag da jeg kom hjem til alm tid. Var hun hjemme og jeg kunne se at hun allerede havde været i haven da jeg kunne se at græsset var ny slået, det fik en kommen tar da jeg kom ind hvor jeg fik svaret tilbage at hun havde flexset ud og havde slået det med det samme da hun var kommet hjem, super tænkte jeg så slap jeg for det...;-)

Tiden gik og det hente at jeg igen kom hjem og så var græsset slået og jeg fik samme svar om aften. Da jeg en dag kom hjem noget før og fik sat bilen kunne jeg høre at plæneklipperen kørte, så jeg satte taske ved bilen og gik rundt om huset, da jeg nærmede mig haven så jeg pludselig, det var da ikke min kone som slog græsset men en ung fyr på de godt 17-18 år der gik rundt i haven, jeg stoppede op og begyndte at lure lidt rundt i haven da han gik retur med ryggen til, så opdagede jeg at min kone gik rundt med en rive i hånden, det jeg studsede lidt mere over var at hun havde ikke ligefrem have tøj på, det var stramme legens og en sports top der holdte hendes bryster fast. Mine tanker fløj rundt i hoved, hvad fanden sker der, skulle jeg fare ind i haven eller bare liste af og komme senere hjem, jeg tog et andet valg..... Jeg listes ud til bilen igen og kørte afsted igen men kun for at stille vognen på en sidevej til os, så listede jeg hjem igen og forsikrede mig at de fortsat var i haven, jeg låste mig ind af bagdøren og stillede mig i baggrunden af stuen så jeg kunne følge dem i haven, kunne se at han slog det sidste græs og derefter satte den i vores haveskur.

SEX I DAG?

Min kone spillede op og lavede sjov med fyren, mens de gik retur mod vores udestue, da de kom ind og skubbede døren lidt til vendte de sig om mod hinanden og han begyndte med det samme at kæle for min kones bryster og efter kort tid var de ude i det fri og blev grams og derefter suttet og slikket godt og grundigt, hun nød behandlingen kunne jeg se da hun stod med lukkede øjne, lidt efter begyndte hun at kæle for hans bukser som havde fået en bule da hans pik bare begyndt at vokse ved min kones berøring, jeg stod måb ben på afstand og betragtede deres leg, lidt efter satte min kone sig på den fodskammel vi har i udestuen, da hun sad på den passede højden så min kones hoved var lige ud for pikken, kunne se at fyren nød at hun kælede for pikken og med et rev han bukserne ned og ud kom en stor pik som hang lidt men efter at hun havde taget fat med hånden og kælede lidt mere for den stod den rank ud i luften, jeg kunne se var at den var noget større end min både i længde og tykkelse, kunne se at hun bare nød at kæle for pikken.

Den unge fyr sagde noget til min kone for kort efter begyndte hun at kæle for sine bryster, han svingede pikken ind i hoved på min kone så den ramte hende på kinden på hver side, han legede med hende, hun var i hans magt kunne jeg se. Jeg tog min mobil frem og tog nogle billeder, det pirrede mig på en måde men jeg var noget paf over det min kone lavede, normalt var hun ikke den som elskede at lege og sutte pik, det var altid mig som på en eller anden måde fik hende til at gøre det, hun gjorde det aldrig af fri vilje som hun gjorde nu, fyren sagde noget og med et tog hun pikken i munden, den skulle åbnes meget for at kunne komme ind, hun kælede for den med finger og lidt efter lidt kom den længer og længer ind i munden, fyren nød behandlingen, han kiggede ned og nød synet af en moden milf-kvinde sutte hans pik.

Fyren begyndte at stønne mere og mere, jeg tog min mobil op igen og filmede havd jeg så, fyren tog den ene hånd ned på min kones hoved og holdte lidt igen og med et kom der et brøl fra fyren som nu skød en stor ladning sperm ind i munden på min kone som kæmpede med spermen der kom i store stråler ud fra hvad jeg kunne se, hun kunne ikke klare det hele så noget kom ud på hendes tøj. Fyren smilede til min kone og sagde så noget som gjorde at jeg vågnede op, du var noget bedre denne gang men du spilder fortsat de kostbare dråber, det er svært siger min kone så, vi må bare øve os siger fyren så retur, ja det er jo det. Okay tænkte jeg, så det er det hun bruger sin have mand til, så hver gang hun får slået græsset sutter hun pik på ham. Lige inde jeg smutter ud igen ser jeg at han får stukket en penge seddel i hånden, jeg smutter ud af bagdøren igen og om til min bil, jeg tænker dat var satans, gad vide hvor længe det har stået på, er det 3-4 uger hvor græsset er slået når jeg kommer hjem, jeg starter bilen og køre en omvej inde jeg køre hjem, da jeg så kommer hjem kan jeg se at alt er ved det vanlige. Jeg tænker som en djævel på slulle jeg skal gøre.........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.