BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Tiden gik men vores fælles erotiske tur var ikke glemt af nogle af os, det virkede som om at Jannie nogle gange udstillede sig lidt mod os nu da hun vidste at vi havde en hemmlighed sammen og hun følge at vi holdet tæt med hvad vi havde lavet, nogle gange var påklædningen Jannie havde på udfordrende og fremviste de former som vi havde rost hende for, en god røv og en dejlig stor barm som kunne fremvis en stor kavaler gang i en åben bluse eller skjorte.

Vi vidste godt at Jannie var gift med en død bider som ikke gjorde meget ud af sig selv og de gange hvor der havde været påhæng med til firma fester var han blevet pløre fuld, så vi havde på fornemmeren at der ikke skete så meget der hjemme i sengen siden hun blev så liderlig sidst, det var nok længe siden at hun var blevet kørt så højt op.

SEX I DAG?

Nogle dage efter hvor hun havde vist former og bryst frem kom jeg forbi hende og da vi i en kort stund var alene kunne jeg ikke lade være med at rose hende men også sige at vi bare nød det vi så når hun gik rundt i huset. Hun smilte retur til mig og nikkede men sagde intet da der kom en anden kollega ind i lokalet. Sidst på dagen ringede min tlf. Og jeg kunne se at det var Jannie " Hejsa sagde jeg, Hej kom det retur, Kan vi ikke lige mødes oppe på vores direktørs kontor her ved 15.30 tiden, jo kom det fra mig, okay vi ses kom det hurtigt retur fra Jannie inde der blev lagt på igen.
Jeg tænkte lidt over hvad hun havde i ærmet, mødte op som aftalt på kontoret og der var Jannie som blev lidt rød i hoved da jeg kom ind, mine tanker var lidt usikker på hvad der ville eller skulle ske.

Jannie kom over til mig også på mig og med en rolig stemme fortalte hun at efter vores snak var blev mere og mere liderlig så nu måtte hun bare spørge om jeg ikke nok ville kæle for hende, jeg så på hende og sagde ja og det ville jeg gøre med glæde, hun smilte retur. Jeg sagde til hende at hun skulle sætte sig den store kontorstol, jeg gik ned på knæ og førte mine hænder op under kjolen og trak trussen af Jannie, jeg hev røven ud til kanten af stolen og frem kom en fin trimmet fisse som rigtig nok var plask våd af liderlighed, jeg kørte 2 finder ind mellem de store skamlæber og med et førte jeg min tunge ind i den våde fisse, jeg slikkede og legede med fissen, kunne høre på Jannie at det levede op til det hun savnede og ønskede. Fik spredt benene mere så fissen blev blottet og de røde skamlæber glinsede at fisse saft og mit savl fra den frække fisse slikkeri jeg havde lavet, jeg kælede med den ene hånd på brystet og nev blidt i vorten som kom til syne under blusen.

Med den ene hånd legede jeg med fingrene i fissen som tændte Jannie meget så jeg førte en finger mere ind fissen som nu var plask våd, nu finger kneppede jeg fissen og Jannie var helt op at køre, med min ene hånd fik jeg åbnet for mine bukser og taget min pik frem som jeg gned mens at Jannie var gledet godt ned i stolen efter min behandling af fissen, fik listet mig op og med et stod jeg med min stive pik lige ud foran den frække liderlig mund som med et tog min pik i munden, jeg mund kneppede nu Jannie som gispede af liderlighed mens jeg bankede min pik langt ned i halsen på Jannie. Med et kom jeg med en stor ladning sperm som ikke kunne være i munden så det løb ud af munden mens jeg færdig kneppede og tømte mig i munden.
Jannie sad nu og gispede og smilte tilfreds til mig og derefter takkede for en dejlig omgang sex. Jeg takkede retur og hun skulle bare ringe igen hvis der var nogle lyster der skulle ud.

Efter nogle måneder med små kneppe ture fandt jeg ud af at hun også brugte Peter til at få sin sex lyst stillet, ved et gå hjem møde i firmaet fik jeg fat i Peter og spurt ind til om vi ikke lige skulle mødes til en øl når vi havde fri fra arbejdet, den var Peter med på, tror godt han vidste hvad det var jeg ville tale om. Vi mødtes som aftalt og fik talt om vores fælles sex veninde som det nu havde udviklet sig til. Vi var enige om at hun havde stor indebrændt sex lyst, der skulle prøves grænser af var vi enige om og dette ville vi da gerne hjælpe Jannie med at få udlevet, men hvor langt ville hun gå.

Som aftalt skulle jeg tage fat i Jannie i den efterfølgende uge for at høre om der ikke var en dag efter job vi kunne mødes, hun måtte vælge dagen så ingen hjemme hos Jannie skulle få mistanke om noget. Efter nogle dage lykkes det mig at få snakket med Jannie om vi ikke skulle mødes efter job en dag hjemme hos mig da jeg bor alene i min lejlighed. Jannie vidste ikke rigtig om hun ville men som jeg kunne læse det på hende var det nok mere usikkerheden som spillede et pus. Jannie fik mit private mobil nr. Så hun kunne svare med hvilken dag hun ville mødes med os.

En sen aften nogle dage senere kom der en SMS fra Jannie. "Hejsa Frække, jeg vil gerne mødes med jer på næste onsdag, der kan jeg komme sent hjem uden der kommer nogle spørgsmål fra hjemme fronten. Kram" jeg lå og små blundede på sofaen men blev frisk i en fart. "Det lyder dejligt at du er frisk på et møde frække." Der gik lidt tid hvor der ikke kom nogle SMS svar retur så jeg vovede at sende et mere retur. "Hej Frække, er der noget du gerne vil prøve eller spec. Har lyst til når vi mødes. Kram" efter 5 min kom der et svar retur. "Smiler. En masse men vil gerne prøve blindfold da jeg er lidt genert i fremmed omgivelser, evt. Også blive bundet så i styrer mig, smiler genert" Jeg svarer retur at "Det lyder dejligt frækt men det ville jo indebære at du skal sutte en masse pik og sluge en masse sperm. Smiler frækt" Kort efter kom der et svar " Du ved jo godt at jeg elsker at sutte pik og sluge sperm, så bare kom med hvad i har. Hilsen fra den nu lidt liderlig" Jeg svare "Er du alene hjemme siden du skriver nu " " Nej, manden sover og opdager ikke noget" Okay tænker jeg, nu vil jeg prøve hende af. "Okay frække, hvis du nu er liderlig må jeg da have et billeder af din våde fisse" "Så vil jeg også have et af din stive pik" var svaret retur. Det var ikke noget problem, da jeg også var liderlig, billede blev taget og sendt til Jannie, der gik lidt tid og så kom der noget retur, en våd fisse med 2 finger som spredte læberne, hvor ser den dejlig og fræk ud den fisse, var mit svar retur, der gik 2 min hvor Jannie svarede retur at hun glædet sig til at kæle for min dejlige stive pik. Der gik nogle minutter og så kom der en SMS mere fra Jannie "Her er et link, dette tænder mig vildt meget. Kram" Okay jeg så på linket, det var fra Xhamster hvor der sad en dame med blindfold og 4-5 fyre som hun på skift suttede men de gramsede på bryster og senere legede med fissen og gennem kneppede hende mens hun konstant havde en pik i munden.

Gik i seng med nogle dejlige tanker, ville Jannie prøve mere siden det med blindfold kom frem og flere fyre i den FILM Jannie sendte, skulle jeg prøve at finde 1-2 fyre mere til på onsdag.
Næste dag fik jeg fat i Peter at vi lige skulle snakke sammen på et tidspunkt over dagen, det skal ske på onsdag i næste uge fik jeg lige hurtigt sagt til Peter inde vi skiltes for at passe vores arbejde.
Vi mødtes til kaffe hvor jeg nævnte og fremviste de SMS'er samt det link med filmen jeg havde fået fra Jannie, vi blev enige om at vi skulle finde en god ven hver som kunne holde tæt om dette her men også kunne levere varen. ...............Fortsætter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.