BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har været på nettet og søgt efter foto udstyr eller andre smarte løsninger, jeg fandt et sæt som bestod af 4 kamera og en ruter som skulle kobles op på nettet, når det var sat op lignede det en rumføler til et alarm systemer, det blev bestilt så det bliver leveret på mit arbejde. Jeg fortalte min kone at jeg havde fået et tilbud fra vores alarm system som vi havde i huset med at hvis vi fik nogle nye sensor op ville vores dækning ved indbrud være bedre. Jeg lavede en hjemme arbejdsdag og fik det fikset og trimmet til, som ekstra bonus var der også lyd på, det havde jeg lige overset i farten. Jeg fik lavet det sådan at vores alarm system sendte mig en SMS hver gang alarmen blev sat til eller fra. Så kunne jeg bedre følge med i hvad der skete derhjemme. Ny uge nærmer sig så jeg var noget spændt på om det skulle gentage sig igen som sidste uge. Jeg havde koblet på nogle gange for at se om det virkede og det var fine billeder der kom frem til mig så alt var klar. Lige pludselig fik jeg en SMS ved 13 tiden, hov så er der nogle hjemme, jeg fik fyret op under mit nye system og inde længe kunne jeg se min kone gå rundt i huset, hun virkede glad og lidt efter tog hun igen sports tøj på som sidst.

Lige pludselig kunne jeg høre en banken på vinduet i stuen, der stud den unge fyr fra sidst, kunne høre at hun sagde at han bare skulle starte op med at slå græsset og så ville hun komme senere, okay og fyren smuttede ud og begyndte at slå græsset som sidst og lidt senere kom min kone også ud, da de var færdige gik de igen ind i udestuen, han kælede igen for hendes bryster som noget hurtigere blev frigjort fra sin sports top og kort efter helt af så hun nu stod med bar overkrop, min kone blev lidt usikker kunne jeg se men hurtigt nød hun hans behandling hvor de fik den store sutte tur, kunne se at min kone var blevet godt liderlig for nu begyndte han også at køre med den ene hånd på fissen som var under de stramme legens, trykkede og kælede for den, min kone var nu begyndt at kæle for hans pik uden på bukserne og det holdte ham lidt tilbage da han nød det kunne jeg se på kameraet, han retter blikket på min kone og siger at hun skal sætte sig ned, er du klar til en stor ladning i dag, jeg vil prøve om det ikke kan lykkes, for ellers må jeg jo hjælpe dig er hans sidste kommentar lige inde han svipper hans nu godt stive pik ud i det fri, min kone tage fluks fat i den og kæler for den mens hun sutter og leger med tungen på den inden den begynder at komme længer ind i munden på hende, kan se at fyren er tændt i dag, han køre pikken ind og ud af munden på hende, han siger at hun skal kæle for sine bryster så han nu har hendes mund helt alene og nu bare kan mund kneppe hende som han vil. Kan se at de nyder hver deres opgave, fyren nyder synet at den modne kvinde der bare sluger hans pik og min kone som kæler for sine bryster og som åbenbart elsker at sutte pik på en ung fyr der slår hendes græs.

Med et tager han fat i hendes hoved og begynder at mund kneppe hende i dybe stød, den kommer langt ind for nogle gange kommer der kvap lyde fra min kone som i refleks tager sin hænder op for at skubbe fra, det vil fyren ikke have da han beordre hende igen til at kæle for brysterne, han styrer nu mere pikke og har nu begge hænder på hoved og med et skyder en stor masse af sperm direkte ind i munden på min kone som kæmper med at sluge og sutte det som kommer, han pumper fortsat men lige til sidst bruger min igen sine hænder for at styre pikkens dybde i munden, fyren roser min kone for hendes arbejde med at sutte pik men at hun fortsat ikke får det hele med, kan høre at hun siger at han også kommer med meget sperm når han kommer, jo men var det ikke det du ville da du søgte efter en ung fyr med stor pik, stor pik og meget sperm følger med siger han retur med et smil. Han får sine penge igen som sidst og nu kan jeg se at det er en 200kr. Seddel han får, kort efter er han smuttet igen, vi ses i næste uge siger han lige inde han er ude af døren.......

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.