BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde på dette tidspunkt en datter på 18 år, det siger jeg, fordi hun i dag er 25. Det er utroligt, hvordan vi ligner hinanden, næsten som tvillinger, og meget ofte har naboerne kaldt os ved hinandens navne!. Vi plejede at grine af det og gør det stadig.

Jeg var enlig mor, men ikke efter eget valg, min mand døde pludseligt da min datter var 14. Årene gik og i det mindste var vi oven på økonomisk set. Hun ville holde sin 18-års fødselsdag fest derhjemme, det er ikke et problem jeg syntes huset er stort nok og langt nok væk fra naboer til ikke at genere dem med larm og musik.

SEX I DAG?

Jeg lavede alle arrangementer med at sende invitationer ud til alle hendes venner, og de fleste af dem kom og selvfølgelig også hendes søde kæreste. Aftenen til hendes fest kom, men desværre faldt den på en ugedag hvor en del af gæsterne havde været oppe den følgende morgen på arbejde, så det ville nok ikke blive en sen nat. Alt gik godt og omkring midnat var alle næsten gået hjem, men før de gjorde, sagde jeg selv godnat til alle og efterlod de sidste med instruktioner om at låse og lukke af, og så gik jeg i seng, da jeg var alene fik jeg smidt tøjet op hoppede under dynen, jeg sover altid nøgen og låser aldrig min dør da, der ikke er nogle grund til det.

Jeg ved ikke hvor længe jeg havde lagt der, da døren til soveværelset blev åben stille op, kunne ikke se nogle, så tænkte det nok bare var en fejl, at nogle havde åbnet den, ligesom jeg var ved at døse hen igen, mærkede jeg nogle lagde sin ned i sengen til mig, og en arm kom rundt om mig, en mandestemme hviskede til mig "Julia sover du?". Julia er min datters navn, jeg troede jeg drømte eller noget, fordi jeg ikke reagerede og tænkte bare, at det var en drøm. Det næste der skete var en hånd der listede ned mellem mine ben - Jeg vågnede nu helt op - Shit! det var Julias kæreste, han er åbenbart ved et uheld kommet til, at gå ind i det forkerte værelse og tror nu jeg er min datter.

Jeg indrømmer her, at ingen mand havde rørt mig så intimt i 5 år, ikke siden min mand døde. Jeg indså, at han havde lavet en bommert, så jeg prøvede, at flytte hånden væk og rejse mig, før tingene gik for langt, men nej, han havde ander planer, mens han forsigtigt, men bestemt trak mig tilbage og lagde sin hånd tilbage, hvor den før havde været. Jeg tænkte, at han virkelig ikke var klar over, hvor han er, og hvem han er sammen med. Jeg sagde til mig selv, herregud han havde jo drukket og dummet sig lidt, da han rørte ved mig i bedste overbevisning om det er min “datter”, han falder nok snart i søvn og så står jeg op og sover et andet sted i huset. Gud almægtig jeg kunne ikke have taget mere fejl, han vidste ikke jeg var hans halvgamle svigermor, men han vidste helt sikkert, hvad han ville have nu og her!

Mens hans hånd og fingre udforskede min trusseløse skød mellem mine ben, fandt de vej mellem mine fisselæber, jeg håbede og bad om, at han snart bare ville gå kold og falde i søvn, så jeg kunne gå, hvis jeg stop op nu, ville helvede bryde løs! Jeg besluttede mig for ikke, at afvise hans berøring. Jeg lå der, mens min fisse fik finger af min datters kæreste og tænkte nu falder han nok snart i søvn og at han helt sikkert ikke var i stand til at følge op med noget andet en fingeren, så jeg venter forsat tålmodigt og prøver, at holde min stigende hjertebanken og støn tilbage.

Hvis du nogensinde har prøvet, at begå den ene alvorlige fejl efter den anden, vil du vide, hvordan jeg havde det, jeg tog også fejl med det og om noget andet, da jeg lå og blev kælet for, begyndte jeg ufrivilligt at reagere på det. Efter så lang tid var det vel uundgåeligt, jeg lå der og prøvede at glemme tid, sted og hvad det gjorde ved mig, men det var umuligt, jeg begravede mit hoved i puden, da hans fingre gik dybere ind i mig, jeg bed mig selv i min læbe til det punkt hvor den blødte alt imens en orgasme rullede igennem min krop. 

Efter noget tid slappede min krop af igen og jeg tænkte uha det var godt, men nu er det nok også sovetid for ham. Jeg havde stadig ryggen til ham da jeg pludselig mærkede hans pik, den var hård og jeg tænkte åh nej! Hans ene arm kom under mit hoved og den anden løftede mit ene ben op, Nu tænkte jeg, at der ikke var nogen vej ud af dette uden at forårsage en pinlig skandale, så modvilligt lod jeg som om jeg var min datter og fulgte med i hvad han ønskede.

Han løftede mit ben, jeg løftede det for ham, han trak mig tættere på sig, da jeg mærkede hans pik mellem mine balder og gled så rundt og forsøgte at finde min våde fisse, jeg hjalp ham ved at stikke min rumpe tilbage, strække ryggen og skille mine balder. så han kunne guide sin pik ind i min "datters" fisse, han klarede det, pikken gled i en glidende bevægelse helt op i min forsømte fisse.

Han var i hvertfald blid af en fyr på hans alder, hans pik gled ind og ud i en god stabil rytme af min nu gennemvåde fisse, jeg kunne ikke styre det, jeg fik endnu en orgasme!!!!!!!  jeg hader at indrømme det, men det føltes vidunderligt efter så lang tid uden sex.

Han kneppede mig i omkring 15 minutter, jeg fik et par orgasmer, som var fuldstændig vilde og mere intense end jeg nogenside før har fået, til sidst  mærkede jeg hans pik blive hamret i bund og pikken dunkede hårdt indeni mig mens hans sperm blev sprøjtede op i mig igen og igen!

Han holdt sin arm rundt om mig, og efter 5 min eller deromkring faldt han i søvn, jeg flyttede meget forsigtigt mit hoved fra hans arm og bevægede mig væk fra ham og mærkede hans nu slappe pik glide ud mellem mine ben, jeg rejste mig og gik ud af værelset og lukkede døren så stille, som jeg kunne.

Jeg gik ud på toilettet og låste døren bag mig, jeg sad der mens enorme spermmængder løb ud af mig. Jeg var stadig så liderlig som bare helvede, men jeg skulle selvfølelig ikke tilbage derind, jeg sad der og gned min klitoris, mens hans sidste sperm dryppede ud og fik mig endnu en dyb orgasme der fik mig til at sprøjte ud på toilettet!

Jeg ryddede hurtigt op og begyndte at lede efter Julia, jeg fandt hende sovende i sofaen, hun anede ikke hvad der var sket, og jeg ville aldrig sige noget! Jeg vækkede hende, klokken var 3 om morgenen på dette tidspunkt, og jeg gik med hende op ad trappen og lagde hende i min seng sammen med hendes kæreste, på mit værelse, hun var heldigvis så træt, at hun ikke ænsede det, jeg gik ind i ekstraværelset og faldt hurtigt i en veltilfreds søvn.

Om morgenen da jeg stod var de allerede oppe, "Kaffe mor!" spurgte Julia, Ja tak skat. Øhh mor hvorfor var vi på dit værelse i nat sagde hun?
Jeg forklarede med et lille grin, at jeg simpelthen fandt hendes kæreste i mit soveværelse sovende, så jeg gik ind i ekstraværelset, og da jeg senere stod op om natten for at tisse fandt jeg hende på sofaen, og lagde hende derfor op i min seng, Nåå derfor, smilede hun og sagde tak for det - tænkte ved mig selv "det er mig der takker for en fræk nat med din kæreste!"

Jeg drømmer ofte tilbage på den aften og tænker "bare det kunne ske igen!"

MILF Jessie Fontana

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.