Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi gik nu hen til Anton og stillede os foran ham. Else havde stadigvæk godt fat i hans arme bagpå, så han ikke kunne stikke af. 

”Du skylder os vist en forklaring”.

SEX I DAG?

Jeg kunne se at Anton krympede sig. ”Undskyld, jeg var ude for at gå en aftentur, og hørte lyde fra laden. Jeg ville bare sikre mig at alt var i orden og så var det, at jeg opdagede jer. Jeg har været ensom i mange år, og da jeg så jer, kunne jeg ikke lade være med at blive ophidset.”

Jeg kunne ikke lade være med at have ondt af den gamle fyr, men jeg følte alligevel at han havde overskredet vores grænser, og at han skulle straffe for det.

Jeg kiggede hen på Lars og Per. ”Kan I ikke lige sørge for at Anton kommer af sit tøj og får et bad”?

Drengene tog et fast tag i Antons arme og førte ham tilbage til huset, imens at Mette, Else og jeg satte os med en øl og planlagde hvad vi havde tænkt os at gøre ved ham.

Et kvarters tid senere kom drengene tilbage, nu med en hel nøgen Anton imellem sig. Det kan godt være at hans krop er spinkel, men imellem hans ben hang der en kæmpestor, halvstiv pik. Jeg kunne tænke mig at drengene havde leget lidt med den inden de kom.

Anton blev nu lagt på maven, på tværs af bordet og Lars og Per holdt fast i hans arme. Mette og Else stillede sig bagved ham og gav ham en gedigen røvfuld med deres flade hænder. Anton stønnede og jamrede sig mens slagene haglede ned over ham.

Jeg var efterhånden blevet godt liderlig, og stillede mig foran Anton, løftede hans hoved lidt og bad ham om at åbne munden. Han så bedende op på mig, mens jeg tvang min pik ind i munden på ham. Han gylpede lidt da jeg pressede mig vej ind i hans mund, men så kunne jeg mærke, at hans tunge begyndte at lege med min pik.

Per og Lars slap hans arme og stillede sig bagved mig og gav mig en røvfuld, mens Anton forsøgte at sluge min pik. Det var en pragtfuld fornemmelse at mærke hvordan min balder blev varmere og varmere for hvert slag som knægtene gav mig, og det varede da heller ikke længe før jeg måtte pumpe min sperm ind i Antons mund.

Jeg kunne høre at han forsøgte at sluge det hele, men en del af spermen løb ud af hans mund og ned på gulvet. Jeg trak mig ud af hans mund og tog igen fat i vores kamera.

Lars stillede sig med siden til Anton, lige foran hans ansigt, og bøjede sig forover. Per stak nu sin pik op i Lars og begyndte at kneppe ham lige for den gamle fyr, som slugte det hele med øjnene.

Jeg gik om bagved og så, at Antons balder havde antaget en dybrød farve af alle de slag han havde fået.

Else var kravlet ned og sad nu med Antons store pik i munden mens Mette var ved at bearbejde hans røvhul med et par fingre. Det var kun med besvær at Else kunne nå omkring Antons pik med sin mund, og den var så lang, at hun kun kunne have halvdelen i munden.

Vi trak nu Anton op at stå. Jeg havde aldrig set så stor en pik før. Jeg tror mindst at den var 25 cm lang og tyk. Lars lagde sig op på bordet og vi fik placeret Anton over Lars’s pik. Mette smurte Antons røv godt ind i creme og så styrede vi hans røvhul ned over Lars’s pik.

”Åh nej. Forsigtigt. Jeg har aldrig haft noget oppe i røven før.” Anton klynkede lidt mens Lars’s pik langsom fandt vej op i ham. Den Lars først havde fået sit pikhoved ind forbi lukkemusklen forsvandt hans pik stille og roligt op i Anton.

Mette og Else havde i mellemtiden fået Per gjort klar til at han skulle kneppes af Anton. De havde udvidet og smurt hans røvhul godt og grundigt, og så kravlede Per op på bordet. Vi fik Anton til at læne sig tilbage så han lå med ryggen imod Lars’s krop og hans store pik stod lige i vejret.

Per så lidt betænkelig ud ved synet af den store pik, og der gik da også lidt tid, inden at pikhovedet havde passeret Pers lukkemuskel. Per sad lidt stille for at vænne sig til den store pik, og gled så langsom ned over den.

Det var meget fascinerende at se, hvordan den store pik langsomt forsvandt op i Pers røv, men til sidst var den helt i bund, og Per begyndte langsomt at ride den. Anton lå med lukkede øjne og nød at have en pik i sin egen røv, mens han egen var dybt plantet i en anden røv.

Jeg kunne se, at Mette og Else stod og legede med hinanden mens de så på det liderlige syn af deres 2 sønner og den gamle nabo. Jeg gav kameraet til Mette og satte mig på hug foran min svigerinde. Jeg skilte hendes skamlæber og stak min tunge op i hende.

Else sukkede dybt, da min tunge ramte hendes stive klit, og jeg kunne fornemme hvordan hun begyndte at rotere med underlivet, mens min tunge stadigvæk arbejde over alt. Mette havde, stadigvæk med kameraet i hånden sat sig overskrævs på Antons ansigt, så han kunne slikke hende, imens hun tungekyssede med sin nevø.

Else gik nu hen til bordet og lænede sig ind over det, så hun kunne komme til at kysse Lars, mens jeg stak min pik op i hendes våde, varme fisse og begyndte at kneppe hende.

Vi kunne høre, at Anton var tæt på at komme, så Per rejste sig fra hans pik og steg ned fra bordet. Mette skyndte sig at læne sig forover og tage Antons pik i munden, mens Per kom hen bagved mig og pressede sin pik op i mig, mens jeg kneppede hans mor.

Det varede ikke længe inden Anton udstødte et brøl og spermen væltede ud af hans pik og ud af Mettes mund. Hun kunne slet ikke nå at sluge al den sperm han sprøjtede ud. Jeg kunne høre, at Lars var ved at fylde Antons røv med sperm, samtidig med at jeg mærkede hvordan Per tømte sig dybt inde i mig.

Lars’s pik var efterhånden gledet ud af Antons røv, og Lars kantede sig væk så Anton nu lå på bordet med sin tunge dybt inde i Mettes fisse, mens Mette lå og kælede for Antons pik, som langsom blev mindre.

Jeg trak mig ud af Elses varme grotte og stillede mig hen til Lars, så min søn kunne sutte min pik, og samtidig smage sin mosters safter. Else satte sig op på bordet med front imod sin søster og begyndte at gnide sin fisse, mens hun kyssede Mette.

Jeg kunne høre på dem begge, at de var ved at være tæt på, og kort tid efter stønnede Mette ”Åh, jeg kommer, jeg kommer.” og så skyllede hendes fissesafter ud over Antons ansigt, samtidig med at Else også kom i en voldsom sprøjte orgasme ud over Antons krop.

Else hviskede noget i Mettes øre, og så løftede begge kvinder deres kroppe lidt og lod deres varme pis plaske ud over Antons ansigt og krop.

De kravlede nu ned ad bordet og efterlod Anton i en sø af fisse saft og pis. Jeg trak mig ud af Lars’s varme mund og stillede mig hen og begyndte at onanere over Antons ansigt. Lars stillede sig bagved mig og kælede for mine nosser, og da jeg mærkede hans finger trænge op bagi mig kom jeg.

Den ene sprøjt efter det andet plaskede ud over Antons ansigt så han nu var helt tilsølet af forskellige safter. Jeg bukkede mig ned og gav ham et kys, samtidig med at jeg slikkede min egen sperm og pigernes safter i mig.

Efter at vi havde sundet os lidt, fik vi Anton på benene igen. Han stod helt slapt foran os, men jeg fornemmede et taknemligt blik i hans øjne.

”Nu synes jeg at du skal smutte hjem til dig selv og få et bad og en god nattesøvn, og så stiller du her igen i morgen kl. 8.”

Anton begyndte at lede efter sit tøj.

”Du går nøgenhjem, og kommer nøgen tilbage i morgen.”

”Jamen, hvad hvis nu posten ser mig.”

”Det må du selv finde ud af, og hus, ikke et ord til nogen om det her. Vi har dig jo på FILM, ved du godt”.

Slukøret traskede Anton hjemad. Jeg havde godt nok ondt af ham, men han havde trods alt overskredet en grænse hos os, og jeg lovede mig selv, at vi nok skulle gøre ham glad den næste dag.

Fortsættes i del 6

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.