Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mormor blev hos os indtil jeg skulle afsted til London, og vi var næsten ikke ude af huset, kun for at handle, ellers gik resten af tiden med at vi hyggede os og havde masser af sex.

Efter en tårevædet afsked drog jeg afsted med flyveren til et spændende år i London. Ugen efter tog mormor tilbage til Spanien og sin veninde, og så var mor alene i huset.

SEX I DAG?

Jeg ankom til min kostskole hvor jeg skulle bo det næste år. Det var som taget ud af en gammel engelsk FILM med en værelsesfløj og en stor gammel bygning hvor undervisningen foregik.

Efter at have fået anvist mit værelse fik jeg pakket ud. Jeg sad og pustede lidt ud, da det bankede på døren. Da jeg åbnede, stod der en køn, slank mørkhåret pige udenfor. Smilende sagde hun ”Hej. Jeg hedder Aidra og bor ved siden af dig”.

Jeg tog hendes fremstrakte hånd og svarede ”Hej. Jeg er Camilla fra Danmark. Hyggeligt at hilse på dig”.

Hun trak mig nu ind til sig og gav mig en stor knuser. Jeg blev helt overvældet over den søde gestus, og må nok også indrømme at kontakten med hendes krop sendte strømninger ned i min fisse.

”Så, Camilla. Opfør dig ordentligt” sagde en stemme i mit hoved.

Aidra foreslog, at hun lige viste mig rundt på skolen. Jeg fik en fin rundtur som endte i kantinen, hvor vi fik en let frokost. Hun fortalte at der var arrangeret en lille fest på skolen om aftenen for at få de nye elever rystet sammen med de gamle.

Vi blev enige om, at mødes kl. 17.30 og følges af til festen. Jeg lagde mig for at hvile lidt, og må indrømme at jeg faldt i søvn med en finger i fissen og et billede af Aidra på nethinden.

Efter at have fået sovet stod jeg op og tog et bad. Jeg kunne ikke få den skønne Aidra ud af tankerne og måtte lige onanere under badet, godt hjulpet af de skarpe stråler fra bruseren.

Jeg tog en let sommerkjole på. Under den havde jeg et par sorte G-streng trusser og en BH. Da jeg kiggede mig i spejlet. kunne jeg ikke lade være med at tænke om jeg var lidt for frækt klædt på.

Lidt senere bankede Aidra på døren. Da jeg åbnede den fik jeg et chok. Jeg må have set temmelig dum ud, da jeg stod og stirrede på hende med åben mund.

Foran mig stod noget af det smukkeste jeg længe havde set. Aidra havde en sort, stram bluse på, hvor man virkelig kunne se hendes store, flotte bryster. Et par meget stramme sorte shorts og sorte netstrømper.

Desuden havde hun lagt en flot makeup som fik mine tanker hen på om pigen var en Goth type.

Kækt tog hun min hånd og sammen gik vi ned i salen hvor festen skulle holdes. De første par timer var ret kedelige, med spisning og lange taler, men heldigvis underholdt Aidra mig.

Da det officielle program var overstået, blev der ryddet plads, og et orkester begyndte at spille. Vi havde fået en del vin til maden, og sad nu ved et bord med hver sin drink.

Hver gang Aidra skulle sige noget til mig, lænede hun sig ind over mig og lagde en hånd på mit lår. Jeg var efterhånden ved at være halvfuld, og tænkte ikke nærmere over det.

Da orkesteret spillede en stille melodi, tog Aidra min hånd. ”Kom, jeg vil danse med dig”.

Overrasket og lidt fortumlet rejste jeg mig op og sammen gik vi ud på dansegulvet. Aidra lagde en arm om halsen på mig og trykkede sin krop imod min, men vi langsomt dansede.

Jeg kunne mærke hendes bløde bryster trykke imod mine, og hun pressede sit underliv imod mig på en måde, så jeg var bange for at mine safter ville løbe ned ad låret.

Da dansen sluttede, tog Aidra min hånd og trak mig med udenfor.

Hun pressede mig op ad et stakit, og holdt mine arme fast.

”Jeg bliver nødt til at spørge dig om du er til piger. Jeg blev helt betaget af dig fra første øjeblik, men jeg vil ikke gøre mig selv til grin hvis du ikke vil være sammen med mig”.

Mit svar var vist ikke til at misforstå. Jeg pressede mine læber mod hendes, skilte dem og stak min tunge ind i hendes mund, hvor den omgående fandt sammen med hendes legende tunge.

Vi kyssede mens vores hænder gik på opdagelse på vores kroppe. Jeg trykkede mig ind til Aidra, og nød at mærke hende.

”Kom, vi gider ikke at være her mere.” Aidra tog min hånd og sammen løb vi over til vores værelser. Aidra låste op ind til sit værelse, og da jeg kom ind, standsede jeg målløst.

Det var ligesom at komme ind i en hel anden verden. Alt var sort. På væggene var der billeder af piger, som dyrkede S/M. Der var læderremme i alle 4 hjørner af hendes seng og der lå SEXLEGETØJ rundt omkring, ikke rodet men velorganiseret.

Aidra så uroligt på mig, men jeg kiggede rundt i hele værelset. Hun ventede åbenbart spændt på min reaktion, på om jeg ville styrte ud af værelset igen.

”Wow, det ser spændende ud”, sagde jeg og så fløj hun mig om halsen.

”Er det dig som kan lide at blive domineret”? Hun nikkede ivrigt. ”Men jeg kan også lære dig det hvis du har lyst”.

Jeg var nu efterhånden blevet så liderlig, at jeg flåede min kjole og undertøj af. Aidra skyndte sig at smide sit tøj og vi væltede om på sengen og kyssede og krammede.

Snart lå vi en 69’er og slikkede hinandens våde og varme fisser. Vi stak fingrene op i hinanden, legede med de små frække røvhuller, gramsede på hinanden bryster, og selvfølgelig endte det i 2 vilde orgasmer.

Efter at der var faldet lidt ro over os lå vi og nussede og kælede for hinanden. Aidra havde de skønneste store bryster, med store stive brystvorter, som jeg slet ikke kunne få nok af.

”Har du en kæreste hjemme i Danmark”?

”Nej, hvad med dig. Kommer du sammen med nogen”?

”Ja, dig, hvis du vil”?

”Selvfølgelig vil jeg det. Jeg er helt vild med dig.”

Sprutten og orgasmen havde vist nok sløvet os begge, for det endte med at vi faldt i søvn i hinandens arme.

Det sidste jeg tænkte inden søvnen overtog var, at jeg var verdens heldigste pige, med en pragtfuld mormor, en vidunderlige mor og den skønneste kæreste.

Vi vågnede samtidig næste morgen. Aidra strakte sig søvnigt. ”Åh, jeg er altid så liderlig dagen efter en druktur.” og begyndte at gnide sin fisse.

Jeg kunne ikke lade være med at grine af den frække tøs. Jeg tog fat i hendes arm og vendte hende med et snuptag, så hun lå på maven. Så landede min hånd på hendes ene balde, og dernæst på den anden.

Hun sagde ikke noget, stønnede kun svagt, så jeg fortsatte. Aidra stak en hånd ind under sig og begyndte at lege med fissen. Til sidst var begge hendes balder ildrøde, men der var ikke kommet en lyd over hendes læber.

Jeg tog fat i hendes hofter og løftede hende, så hun stod på knæ i sengen. Hun fortsatte med at kærtegne fissen, men jeg gik lidt rundt og så på al det legetøj hun havde.

Jeg faldt over en stor sort Strap On som jeg prøvende spændte omkring livet. Jeg satte mig på knæ imellem Aidra’s ben og kørte spidsen af dildoen rundt omkring hendes smaskvåde fisse.

Med et hårdt stød plantede jeg dildoen dybt op i hende. Stadigvæk ikke en lyd over hendes læber.

”Hun er sgu sej” tænkte jeg, mens jeg begyndte at kneppe hende. Hendes store bryster gyngede frem og tilbage under hende, men hun stønnede ”Åh ja, skat … Knep mig … Jeg vil mærke dig ….”

Jeg trak mig ud af hende og smed mig på ryggen. Hun skyndte sig at sætte sig over dildoen og lod den forsvinde op i fissen. Nu begyndte hun et vildt ridt. Brysterne hoppede foran mig, og jeg greb dem og vred hendes brystvorter rundt.

Med et lille skrig kom hun. Hendes krop rystede og hun hulkede mens den ene bølge efter den anden gennemstrømmede hendes krop.

Hun sank udmattet sammen over mig og hendes store bryster blev mast helt flade over mine små.

Hun kælede for min kind og så meget forelsket ud. Hun trykkede et kys på min mund, og smilte til mig.

”Jeg elsker dig.” Min krop blev helt varm af at høre de ord.

Aidra gjorde tegn til at ville slikke mig, men jeg sprang ud af sengen og sagde ”Nej, nu skal vi i bad og have noget morgenmad, så må det andet vente”.

Hun så lidt skuffet ud, men jeg samlede mit tøj sammen for at smutte ind på mit værelse. Da jeg stod nøgen ude på gangen og låste min dør op kom en af de andre piger ud fra sit værelse.

Da hun så mig, smilede hun sødt til mig og blinkede. Nu fik de da vist noget at snakke om på skolen. Jeg kunne ikke lade være med at smile af tanken.

Fortsættes i Del 4

 

 

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.