Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der var en aften vi gik ud for at gå en øl, og vi sad ude da det var en lun sommeraften, vi fik et par øl hver og begyndte at pille lidt ved hinanden. Hun skulle absolut stryge ned over min penis, og hun vidste at den altid nærmest sprang i luften.

Jeg lod min hånd glide ned over hendes fisse og gnubbede forsigtigt, nærmest drillende. Jeg kunne mærke hun kunne tændes, da hun vred sig stille. Hun gnubbede mig lidt hårdere, og jeg gengældte straks og klemte hendes fisse så jeg kunne mærke de tynde læderbukser nærmest kom ind i spalten. Jeg holdt en pause, men stak så hånden ned i hendes bukser. Løsnede knappen og lod hånden glide med og mærkede hun allerede var våd. Jeg penterede hende forsigtigt, og det lykkedes af få en finger forsigtigt ind i fissen i de stramme bukser. Jeg legede med hende et stykke tid og kunne mærke at skulle stoppe inden hun kom. Jeg trak hånden tilbage, knappede hende igen, og efter vi havde betalt gik vi.

Planen var at gå hjem, men det nåede vi ikke, Vi var begge så liderligt, at vi fandt en plads på lystbåde havnen mellem to joller, som ikke var kommet i vandet, og lå lidt afsides. Vi kælede lidt og messerede hinanden gennem og mærkede begge at vi var godt våde og klar. Jeg trak hendes bukser ned, lynede mine læderbukser ned, og min pik nærmest sprang ud. Om på ryggen med hende og læderjakken lynet godt ned, så jeg kunne se hendes bryster. Hendes bukser var kun lige nede ved knæerne og det kunne mærkes da jeg stødte ind i hende. Hendes fisse var så stram at jeg helt mistede pippet og måtte ride hende ekstremt langsomt for ikke at komme før hende. Vi red langsomt men sikkert og jeg kunne mærke at hun også var ved at komme og jeg satte tempoet op, og efter ganske få minutter kom vi begge i en kæmpe eksplosion. Jeg pumpede en stor ladning op i hende og hun kvitterede ved at sprøjte det hele ud igen i et kæmpe squirts vi lå begge lidt og fik vejret.

Hun så på mig med de skønneste øjne og så lykkelig ud. Jeg trak ud , og hun greb om pikken rejste sig op og begyndte at slikke den ren. Hun var en mester til at slikke og det gjorde ham bestemt ikke mindre igen, og det varede ikke mange minutter før jeg var klar med endnu en ladning, Hun trak lod pikken glide ud af munden samtidig med den kom, og sprøjtede ud over hendes bare bryster. Et enkelt skud ramte også hendes jakke, og det klare sperm løb ned af det ene ærme.

Vi lå lidt igen, og besluttede vi hellere måtte komme hjem, og jeg pakkede min halvstive pik ned i læderbukserne, og hun trak sine læderbukser op over den bare røv og halvvåde fisse. Jakken lynede hun bare op uden at tørre spermen væk, og vi gik hånd i hånd hjemad. ind imellem pillede jeg lidt ved hende og mærkede hun var våd gennem og nød duften af vores sperm og læder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.