Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En af dagene på Rømø var en lidt overskyet halvkølig dag med omkring 18 grader, og vi gad ikke gå til stranden i det vejr. I stedet besluttede vi over morgen maden at vi ville tage færgen til Sylt. Vi sad begge i vores jeans og t-shirt og fandt ud af hvornår færgen sejlede.

Jeg befalede Lone at trække sine jeans ned, og jeg nød hendes nøgne røv uden trusser. Inden jeg tog vibratoren gnubbede jeg hende dejlige fisse lidt og mærkede at den hurtig kunne bliver våd. Så satte jeg vibratoren op og testede - og den virkede perfekt. Hun trak jeansen op og vi tog begge en bomberlæderjakke på i det blødeste nappa læder, perfekt på en halv lun/kold dag.

SEX I DAG?

Vi tog til færgen, gik om bord og satte os ude agter. Sejlrenden kom tæt på det lave vand og der var altid mulighed for at se sæler. Mens vi sad der tændte jeg uden varsel vibratoren skruede lidt op og ned, og nød hendes spjæt og gisp, når jeg skruede helt op. Jeg befalede hende at gå ud på toilette og tage hendes t-shirt af (der var ikke kommet nogen BH på om morgenen, så det var perfekt. Dernæst læderjakken på igen - lyne den 3/3 op og komme ud igen. Jeg mærkede hende over jakken da hun kom, og mærkede det knaldhårde brystvorter gennem og man kunne også se dem gennem den tynde jakke. Jeg legede lidt med vibratoren og hun så noget lidende ud, og jeg kunne skimte en fugtig plet gennem hendes jeans.

Vi kom Til Sylt og lejede et par cykler og kørte lidt runde. Det var en fornøjelse at se hendes str D bryster gnubbe og hille rundt inde i jakken og jeg fumlede også med vibratoren. Det var ikke helt let under kørslen, og pludselig fik jeg skruet helt op og hun hylede som en stukket gris, og så på mig med vilde øjne inden hun kørte ned i grøften og væltede om. Jeg sprang af cyklen og ned i grøften hvor hun hylede og vred sig, og da opdagede jeg at jeg ikke havde fået skruet ned for vibratoren i kampens hede. Sluk sluk skreg hun og jeg fik slukket og så hun stod foran mig med et par jeans der sejlede i hendes safter og lignede en der havde tisset en ordentlig ladning i bukserne.

Hun hev mig længere ind i en kornmark, og sagde det skal du få betalt, med et par frække øjne. Hun smed mig ned på ryggen og hev kalorius ud, der var stangstiv af et se hendes våde jeans, krængede hendes jeans ned om anklerne og satte sig ned over mig. Jeg kunne næsten ikke mærke hende så vid var hun stadig, og hun red mig, først langsom, men efterhånden hårde og hårdere. Jeg fik trukket hendes lynlås i jakken lidt ned så jeg kunne se hendes store bryster, og de hoppede helt ud af jakken, så vildt red hun. Det tog ikke lang tid før hun kom igen, og med en kæmpe ladning af hendes dejlige safter. Det fossede ud af hende og ned over mit lem og helt ned i mine jeans. Hun stoppede og lagde sig over mig mens hun kyssede så eventyrligt. Jeg mærkede hendes fisse slappede lidt af, og mærkede at der stadig løb safter ned i mine jeans og tænkte, ja der fik hun hævn.

Jeg var endnu ikke kommer, og begyndte langsomt at støde op i hende, stadig med hende øverst. Og der gik ikke lang tid før vi var i fuld gang igen. Og efter en 5 minutter hvor vi red helt vildt, så sveden sprang på panden, og jeg kunne se hun svedte så det løb ned mellem hendes bryster. Vi kom nogenlunde samtidig og hun sprøjtede igen og jeg pumpede min ladning op i hende. Vi klaskede igen sammen over hinanden mens vi kyssede. Jeg mærkede hvordan min sperm blandet med hendes safter løb ud af hende og ned i mine bukser og nu mærkede jeg for alvor hvor våd jeg var blevet..

Hun kikke på mig, og sagde tak for sidst, nu er du vidst også godt våd. Vi rejste os, hun trak bukserne op, mens der stadig dryppede lidt ud af hende og jeg fik kalorius pakket ind igen i de meget våde bukser. Om det så var røven var den også godt klistret og vi lignede begge nogle der havde tisset i bukserne. Vi blev enige om at cykle tilbage til færgen og tage den første afgang tilbage til Rømø, da vi ikke kunne gå rundt som vi så ud.
 
Cykel turen tilbage til færgen tørrede lidt på det, da solen også kom frem og det blev lidt lunere. Vi afleverede cyklerne og tog færgen uden at nogen så ud til at bemærke vores halvvåde bukser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.