Vores søn Magnus var startet i gymnasiet og havde fået lov af os til at holde en klassefest hjemme. De unge sørgede selv for chips, mad og drikkelse. Min kone var på weekendseminar med hendes arbejde. Så jeg var alene hjemme med en flok gymnasieelever!
Jeg hjalp lidt til og trak mig så op på første sal så de unge kunne hygge og feste. Da jeg begyndte at blive træt gik jeg ud med affald og for lige at se om de hyggede sig. De havde en fin fest og jeg gik roligt i seng.

På et tidspunkt vågnede jeg ved at nogen kom ind i soveværelset. Det var mørkt så jeg kunne intet se...og sov godt. Nogen kravlede op i sengen, ind under min dyne og lagde sig tæt op ad min ryg...! Jeg kunne mærke en dejlig duft af parfume...og en hånd der gled op under min t-shirt. Hånden kælede og legede med mit behåret bryst. De lange negle pirrede mig.
"Hej", hviskede en pigestemme i mørket og lod hånden langsomt glide ned i mine underbukser. Hun tog min slappe pik i hånden og begyndte at spille den. "Tager du ikke tøjet af?", hviskede hun. Jeg var blevet hurtig vågen, min pik var stiv og jeg var godt tændt. Jeg tog t-shirt og underbukser af og lagde mig på ryggen. Hun lagde sig oven på mig med spredte ben.

Jeg kunne mærke hun var nøgen, havde langt hår, høj og små faste bryster med stive brystvorter. Hun begyndte at kysse! Udover parfumen duftede hun af fest, drinks, bøffer, rødvin, øl...! Hun lod sig glide lidt ned så mit pikhoved ramte hendes kønslæber. Jeg fornemmede at hun var glatbarberet.
"Har du lyst...?", hviskede hun i mit øre og pressede min pik ind i hendes varme skede. Hun var noget stram, men dejlig våd. "Uuuuhhhh", stønnede hun imens hun legede med sin tunge i mit øre. Jeg lagde mine hænder på hendes små faste balder og begyndte stille at kneppe hende.

Hun slappede helt af, stønnede stille, nappede mig i øret og hviskede: "Mmmmmmm, mere tak...!". Jeg satte tempoet op og lavede dybe stød. Hun tog mine spændte nosser i sin hånd og kælede dem.
Nu var jeg ved at være klar...! "Mmmmmm, bare fyr kanonen af", stønnede hun og gav mig et dybt tungekys. Vores tunger legede skønt med hinanden med slik og sut.
Jeg kom med et brag! Min pik dunkede og skød ladninger af sperm ind i hende! Hun holdt stadig fast om mine nosser. Vi kyssede og stønnede begge. Hun begyndte at ride mig og satte tempoet op. Mine nosser var på arbejde og pumpede mere sperm. Og så fik hun orgasme...! Hun gav et hyl med lukket mund og pressede min pik helt i bund. Jeg kunne mærke hendes skede klemte sig rytmisk om min pik og så gav hun et lille varmt sprøjt. Min pik gav endnu en ladning. "Ååååhhhh", stønnede hun uroligt efterfulgt af fnisen. "Hvor er du bare god", hviskede hun og gav mig endnu et kys. "I lige måde...", hviskede jeg stønnende.

Vi faldt i søvn og på et tidspunkt vågnede jeg ved at hun kælede mine nosser med begge hænder. Det var stadig mørkt. "Bare sov", hviskede hun og kravlede under dynen ned til min pik. Hun tog min slappe pik i munden og begyndte at lege med sin tunge langs skaftet og så pikhovedet. Hun suttede og sugede mit pikhoved. Da pikken var stiv igen suttede hun hele pikken og legede med sin tunge. Drømte jeg eller var det virkelighed? Hun suttede i bund og lod sin tunge slikke mine nosser. Så satte hun tempoet op! Jeg kunne mærke mine nosser var tændte igen. Hendes hænder kælede mine nosser, inderlår, mave...og mit mellemkød! "Åhhhh", hviskede jeg. Hun satte tempoet lidt ned, suttede i bund og sugede.

Det føltes som om mit pikhoved eksploderede! En varme bredte sig i min dunkende pik og nosser. "Kanonen" gik af og skød med ladninger af sperm. Hun suttede stadig, sank en gang og brummede tilfreds. Hendes tunge legede med mit pikhoved og endnu en ladning blev skudt af! Hun sank igen. Hun suttede og sugede skønt. Selvom pikken blev slap fortsatte hun. "Hvor er du god", hviskede jeg til hende. "I lige måde", fniste hun.

Vi faldt i søvn igen og næste gang jeg vågnede var det blevet lyst. Min pik og nosser var dejligt tilfredse og tømt. Ville sige tak for i nat,...men hun var væk! Der duftede af kaffe og brød. Jeg tog et bad og gik så nedenunder. Her sad en flok unge omkring spisebordet og spiste morgenmad. "Godmorgen far", sagde Magnus. "Har du kunne sove med os i huset?", spurgte han. "Sagtens...", svarede jeg og tog en kop kaffe. Det var lidt pirrende at min senge-veninde måske sad omkring bordet. "I skal være så velkomne en anden gang", sagde jeg og smilede til alle.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 54 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.