Jeg er en mand midt i 30-erne. Hver morgen skal hunden luftes og det foregår i et grønt område i nærheden. Hver morgen møder man de samme mennesker, siger hej og taler om lidt af hvert.

En morgen for nyligt havde jeg fri fra arbejde (faktisk en hel uge). Jeg luftede derfor hunden lidt senere end normalt. Da jeg havde gået —- minutter mødte jeg 3 andre hundeluftere (alle kvinder mellem 30 og 40 år). Vi snakkede medens vi gik. Efterhånden faldt de to af kvinderne fra og jeg fulgtes nu med nabokonen Mette.

Det blev efterhånden en længere tur og en lang snak. Fra min side var der ikke skumle hensigter med turen og jeg tror heller ikke Mette havde sådanne tanker. 

Vi nærmede os min bopæl. Jeg sagde, at det var synd, at hun ikke havde fri, for så ville jeg give en kop kaffe. “Jamen jeg har fri i denne uge, restferie” sagde hun. “Så ja tak til kaffen!”. Hun smilede til mig og vi gik ind hos mig.

Kaffen blev sat over og vi satte os i sofaen og snakkede videre. Jeg hentede kaffe og kopper. Medens jeg hældte kaffen op strejfede mit ben tilfældigt hendes. Hun kiggede op på mig og trykkede sit ben ind mod mit. Jeg kiggede ned på hende og hun kiggede op på mig. Pludselig var der noget andet i luften end snak. Vi drak kaffen, snakkede videre, men det var ligesom om der var kommet spændinger i luften.

Vi kiggede nu stjålent på hinanden. Hun lagde sin hånd på mit lår og jeg drejede mig mod hende og kyssede hende. Først blidt og prøvende, så lidt mere krævende. Hendes tunge gled ind mellem mine læber og, ja, så var vi begge solgt. Jeg kælede for hendes nakke og hendes ryg, hun gjorde det samme ved mig. Det rislede ned ad ryggen og vi sad sådan i lang tid, medens vore hænder udforskede hinandens overkroppe. Vore tunger legede med hinanden. Min ene hånd gled ned til hendes bryster og aede dem uden på tøjet. Jeg knappede hendes skjorte op og kælede for hendes bare skind. Hun knappede min skjorte op og tog den af mig, hun kælede for min overkrop, lod sine negle glide blidt ned over min brystkasse og legede med mine brystvorter.

Jeg tog skjorten helt af hende og kælede for hendes bryster uden på BH’‘en. Jeg lod den ene hånd glide ind under den og mærkede hvordan hendes brystvorter var ved at blive hårde. Jeg trak lidt ned i BH’‘en, så brysterne kunne komme ud i det fri.

Imedens gled Mettes hænder ned og kælede for mine lår og min bagdel. Jeg bukkede mig ned og kyssede hendes bryster, tog hendes brystvorter i munden efter tur og legede med dem. Jeg sugede dem ind i min mund og nappede blidt i dem med læberne. Virkningen på hende lod ikke vente på sig. Hun begyndte at kæle for min pik gennem bukserne. Mine hænder nærmede sig også hendes ben, jeg kælede længe for hendes lår, specielt på indersiden. Lagde hånden mellem hendes ben og trykkede ind mod hendes mis. Jeg kørte hånden langsomt frem og tilbage og hun gjorde det samme ved mig. Min pik var efterhånden blevet stor og meget stiv. Hun kunne mærke det og lynede lynlåsen ned. Hun stak hånden indenfor og trak den frem. Lagde hånden om den og masserede den langsomt. Åh, det var skønt. Helt anderledes end normalt, men det var jo også en anden kvinde.

Jeg lynede hendes lynlås ned. Knappede bukserne op og min hånd gled indenfor. Jeg aede hendes mis gennem trusserne. Hun prøvede at få bukserne af mig, men det er altså svært, når man sidder ned. Vi rejste os og jeg tog fat i hendes bukser og trak dem af hende, hun gjorde det samme med mine bukser. Hun trak også mine underbukser og strømper af mig. Jeg stod helt nøgen foran hende, hun stod i trusser og BH hvor brysterne stak ud foroven. Jeg satte mig ned på knæ foran hende, kælede for hendes lår helt op mod trussekanten og hun spredte sine ben, så jeg kunne komme til. Jeg lod en finger glide ind under trussekanten og mærkede hendes behårede mis. Med den anden hånd kælede jeg for hendes bagdel.

Jeg tog fat i hendes trusser og trak dem af hende. Kyssede hendes mis. Jeg aede for hendes bagdel medens min tunge gik på opdagelse på hendes mis. Min tunge gled ned gennem revnen og hun skød sit underliv frem, så jeg kunne komme til. Min tunge fandt hendes klit og jeg gned langsomt på den. Jeg var ved at sprænges. Mette sitrede, jeg sugede klitten ind i munden og legede med tungen på den. Jeg førte en finger hen til hendes skede og stak en finger op i hende, den gled langsomt op i hende. Hun stønnede og så kom hun. Det var en heftig orgasme, hun tog mit hoved og trykkede det ind mod sin mis. Jeg pressede fingeren så langt op i hende jeg kunne. Sådan stod vi i flere minutter til hun kom til sig selv. Så gled hun ned på sofaen og trak mig op til sig. Vi kyssede hinanden, medens hendes ene hånd fandt vej til min pik.

Hun skubbede mig bagover, så jeg halvvejs lå i sofaen og så bukkede hun sig ned. Hun legede med min pik med tungen, kørte tungen rundt om pikhovedet medens hun nulrede mine nosser med fingrene. Så lukkede hun sine læber omkring min pik og kørte op og ned ad den. Hun tog halvdelen af min pik i munden, det var skønt! Jeg rakte ned mod hendes bryster og kælede for dem, og så kom jeg. Jeg skød min sæd ind i hendes mund imedens hendes tunge for rundt på spidsen af min pik og hun blev ved. Den var så følsom, at det næsten gjorde ondt, men hun blev ved og jeg nød det. Jeg trak hende op til mig og kyssede hende. Hun kiggede mig dybt i øjnene og satte sig så op, jeg fulgte med op og ville holde om hende og kysse igen.

Hun trak sig lidt væk, kiggede på mig og sagde: “Hvad er det vi har gjort? Vi er jo gift begge to.” Hun havde jo ret. Jeg sagde til hende, at det vi havde gjort, havde vi gjort og vi havde jo begge nydt det. Hun kiggede på mig og smilede. “Det har du jo ret i, men lov mig det bliver mellem os.” Det lovede jeg hende og trak hende ind til mig. Hun kyssede mig let og trak sig væk. Hun rejste sig og sagde tak for kaffe. Jeg rejste mig også. Hun stod med ryggen til mig og satte sin BH rigtigt og tog sin skjorte på. Medens hun gjorde det fortalte jeg hende hvor fræk hun så ud, når hun stod uden trusser med skjorte på.

Hun drejede hovedet og smilede til mig. Jeg gik hen bag hende og lagde hænderne på hendes hofter. Hun havde ikke fået knappet skjorten endnu. Jeg kyssede hendes nakke og kælede for hendes hofter og mave. Hun drejede hovedet og kyssede mig. Det blev et langt lidenskabeligt tungekys. Hun førte sin ene hånd ind mellem os tog tog om min pik, der nu var blevet stiv igen, med den anden hånd førte hun min ene hånd ned til hendes mis. Jeg begyndte at kæle for den, lod en finger glide ned og ind i revnen. Jeg kørte fingeren hen over hendes klit.

Hun stak enden bagud og førte min pik ned langs med reven mellem hendes balder, ind mellem hendes ben til den var ud for hendes skede. Jeg stødte blidt op i hende, mærkede hendes skede om min pik. Det var skønt. Jeg gled langsomt ind og ud i hende. Næsten helt ud og så helt op. Jeg masserede stadig hendes klit med hånden. Sådan stod vi længe, så kom hun. Jeg stødte hårdere og hurtigere op i hende. Jeg mærkede hendes skede kramme sig sammen om min pik og mærkede også hvordan den slappedes, da hendes orgasme var ovre. Så mærkede jeg hvordan hun igen strammede skeden om min pik. Jeg holdt om hendes hofter og så kom jeg. Jeg skød min sæd op i hende og hun skød sin numse helt tilbage mod mig. Jeg blev inde i hende i lang tid, mærkede hvordan pikken blev mindre og trak mig så ud. Hun vendte sig om og vi kyssede hinanden. 

Vi tog vores tøj på og var enige om, at det måtte gøres om en anden dag.

Vi kyssede farvel, hun tog sin hund og gik hjem til sin mand.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.