BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vores søn var flyttet hjemmefra og vores hus føltes stort og tomt. Så konen og jeg var enige om at vi ville søge efter en logerende.

Vi fandt en udvekslingsstuderende fra Cameroun i Afrika. Han hed David, var 21 år, kunne tale både engelsk og fransk, spillede basketball og skulle læse på CBS i København.

SEX I DAG?

Vi hentede ham i ankomsthallen og bød ham velkommen til Danmark. Han var en høj slank fyr, smilende, høflig, ret mørk i huden og med kort kruset sort hår.

Han blev meget glad for værelset, deltog meget gerne når der f.eks. skulle dækkes bord, laves mad og gøres rent.

Det var en fredag aften med god mad og velfortjent rødvin. David havde takket for maden, ryddet bordet og gået tilbage til lektierne på værelset.

Konen kikkede halvfuld smilende på mig og sagde: "David er sgu en god dreng. Sød, flot, lækker... Kan du huske jeg engang i fuldskab sagde at jeg drømte om en stor sort...?"

Det kunne jeg godt huske! Vi havde begge været halvfulde og liderlige! Tankerne om hendes drøm havde tændt os begge. Vi var hastet hjem og havde haft vild dejlig sex midt på køkkenbordet. Jeg havde fundet en agurk og konen havde stønnet "Åhja, en stor...grøn" og grinet.

Der gik et par uger, det var søndag morgen, min cykel var punkteret så min morgentræning måtte droppes. Jeg trak cyklen hjem og kom tidligere hjem end jeg plejer.

Jeg listede ind da jeg troede konen stadig sov.

Der var stille! Jeg tog mit stramme cykeltøj af og hørte nu min kones latter inde fra Davids værelse.

Jeg åbnede døren på klem og sagde: "Øv, cyklen punkterede...".

Min konen sad oven på David i sengen. Han havde bar mørk glat overkrop og underbukserne lå på gulvet. Konen sad i sin natkjole som hun havde trukket op.

"I just told David it's all right with you...", sagde hun og blinkede frækt til mig. Og hviskede på dansk: "Det er første gang han har sex, så vi må da lære ham det...".

"Do you mind that my husband participates...?", spurgte hun David.

Han nikkede og så ud som om han nød min kone.

Jeg tog mine underbukser af og trak natkjolen af konen. David stirrede på hendes bryster og fremstammede på fransk "...trés jolie".

Hun steg af og jeg kunne se hans pik.

Den var stor, tyk, stiv, godt smurt...og mørk!

"Det er lige min drøm...", sagde konen og lagde sig på ryggen i sengen. Hun havde lagt sig med benene i hovedenden hvor David sad på knæ og sit hoved i fodenden hvor jeg stod. Så lagde hun først det ene og så det andet ben op på Davids skuldre og løftede sin røv op i højde med Davids pik.

"Calm down David. Remember you're a big man and I'm a little horny woman", sagde hun til David.

Han tog sin pik i hånden og stak den forsigtigt ind i hende, kikkede på hende, holdt hendes lår med sine hænder og pressede hendes røv mod hans pik.

Hun havde lukket øjnene, snappede efter vejret og kom med nogle tilfredse suk.

Så åbnede hun det ene øje, kikkede på mig og sagde: "Jeg har ikke glemt dig, skat"

Hun rakte hånden ud, tog min pik i hånden og trak den ned til sin mund. Slikkede mine nosser og begyndte at spille min pik med hånden. Jeg stønnede lidt og kikkede hen på David. Han var i fuld gang med at kneppe hende, bed sig lidt i tungen og kikkede på mig.

"Is it good?", spurgte jeg ham. Han smilede lidt genert og nikkede.

Konen lagde hovedet lidt ud over sengekanten, lukkede munden op og begyndte at spille min pik inde i hendes mund. Så lukkede hun læberne omkring pikken, tog fat på mine balder og lod mig kneppe hendes mund. Hun styrede tempoet og dybden. Jeg skævede igen hen på David. Han var gået ned i tempo, havde lukket øjnene og havde et smil på læberne.

"Shoot it off", hviskede jeg til ham og kunne mærke at jeg snart selv ville komme.

David lagde hovedet bagover, trak vejret dybt og udstødte et "oooohhhhhh....".

Han stødte pikken ind, brummede tilfreds, skar tænder...

Selvom jeg stod og kneppede konen med min stive pik dybt i hendes mund kom hun med tilfredse lyde.

Nu var det min tur: Min pik eksploderede langt inde i hendes varme mund! Hun pressede med hænderne mine balder så pikken var helt inde. Jeg fik fat på hendes bryster med mine hænder og holdt dem imens spermen bare kom og kom og...

Jeg kunne mærke hun sank et par gange, kom med flere tilfredse lyde og suttede videre.

Det var en fantastisk morgen vi alle tre havde.

Det udviklede sig til mere i de fire år David boede hos os. Vores familie fattede heldigvis intet da konen til en påskefrokost havde bedt om en pude at sidde på.

"Jeg er lidt øm og har det som om jeg har redet på en stor sort hest...", havde hun sagt og blinket frækt til mig.

Tante var begyndt at snakke om hesteracer med hende...og konen måtte holde et grin inde.

Konen inddrog bind for øjnene i vores hyggestunder. Vi skiftedes til at have det på. Så den dag det var Davids tur havde konen hvisket til mig: "Nu skal du prøve..." og havde lokket mig til at sutte hans store pik. Den fyldte godt i munden og han havde brølet højt og sprøjtet ret godt så jeg måtte sluge flere gange. Hans sperm var kommet kraftigt i flere tykke tunge ladninger, havde været lun og smagt lidt salt.

Vi havde drillet David lidt. For imens jeg havde slikket, suttet og slugt helt stille havde konen ligget lige ved siden af mig og nydt synet. Hun var ret imponeret over at jeg kunne sutte hans store pik i bund og aflevere hans pik helt suttet tør for sperm. Så hun lå ved min side, smilende og var kommet med behagelige sutte- og slugelyde så David troede at det var hendes fortjeneste. Han havde bagefter været meget sød og taknemmelig overfor hende...og vi begge havde smilet overbærende.

Konen og jeg syntes begge at det var rigtig hyggeligt at have en logerende boende. Så da David rejste hjem søgte vi efter en ny. Og en dag spurgte konen: "Skat, har du noget imod at vores næste logerende er en ung udenlandsk flot studerende...pige?"

Det havde jeg da ikke noget imod...!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 103 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.