BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har lagt 20 beretninger op her på sitet om sexuelle oplevelser, og tænkte at det allerførste sidespring aldrig var blevet beskrevet, så det følger her.

Jeg var sidst i 20´erne og levede i et harmonisk ægteskab med min dejlige kone. Vi har altid været fremme i skoene på det sexuelle område og forsømte ikke de muligheder som sexlivet giver. Da vi var unge gik vi i biograferne og så pornospillefilm som var en ny ting der var dukket op. Jeg havde et smalfilm fremviser apparat og vi byttede FILM i en butik i København så der hele tiden var noget nyt at se på. Sex var noget vi nød med hinanden.

SEX I DAG?

Vi havde fået vores børn og levede et godt liv. Min kammerat og hans kone var blevet skilt og ofte besøgte hun os med sine børn i vores rækkehus. Jeg er jo en mand så selvfølgelig beundrede jeg hendes perfekte røv der sad godt i et par stramme bukser når hun var på besøg En dag hvor hun havde besøgt os smed hun en sammenfoldet seddel i bilen da hun hoppede ud ved stationen. Da jeg åbnede den var det et ret kortfattet brev. -Jeg ved at det er helt forkert, men jeg er forelsket i dig stod der. Nej altså det kunne ikke gå for jeg havde det godt med min kone.

Nogle dage efter kørte jeg ind til hende for at fortælle hende at det måtte hun glemme. Da den samtale var klaret fortsatte vores normale hjemmeliv. Der skete imidlertid dette at nu sad der en nagende tanke om at her var der jo en mulighed for at kunne kneppe hende og denne tanke ville ikke forlade mig. Jeg kontaktede hende og bekendte kulør om mine tanker overfor hende. Jeg syntes jo at hun var dejlig og var bestemt ikke uinteresseret i et sexuelt forhold med hende. For hende var det jo blot udlevelsen af nogle drømme, selvom hun godt viste at jeg ikke ville forlade min kone.

Dette ligger jo omkring 50 år tilbage i tiden så jeg husker ikke enkelthederne omkring hvordan vi egentligt fik arrangeret os til det første møde, men jeg havde ind imellem aftenarbejde og sagde til min kone at jeg skulle på en aftenvagt og kørte ud til vores veninde. Hendes børn var lagt i seng når jeg kom. Vi drak en kop kaffe og var begge meget forventningsfulde.

Vi begyndte at kysse hinanden. Vore tunger legede i munden på hinanden og en gensidig afklædning begyndte. Kort efter var vi begge nøgne og min pik stod spændt. Jeg kærtegnede hendes bryster som var blevet til hængepatter efter et par fødsler, og nippede i brystvorterne med læberne. med hænderne favnede jeg dem, og var simpelthen i gang med at udforske en for mig ny og spændende kvinde. Jeg fik skubbet hende bagover og hun spredte sine ben velvidende hvad der skulle ske. Jeg var ret hurtigt nede mellem hendes ben og min tunge gik på opdagelse. Jeg slikkede hendes fisse grundigt, lod den finde rundt om de små skamlæber, op i fissen og koncentrerede mig om kilderen som havde rejst sig som en minipik. Lod tungen cirkulere på og om den og lod tungen komme så langt op i fissen som jeg nu kunne nå.

Det var spændende at gå på opdagelse i en ny kusse. Hun begyndte at bevæge underlivet uroligt, vrikkede med røven og skød kussen op mod mit ansigt og hun kom i den første orgasme. Jeg rejste mig op og stod nu med pikken ud for hendes ansigt. Hun lod pikken komme ind i sin mund. Lavede kneppebevægelser med hovedet, ud og ind. Bearbejdede pikhovedet med sin tunge og den kendte følelse af overspændt liderlighed spredte sig i kroppen. Hun lod pikken komme dybt i halsen og gav mig i det hele taget den store slikketur. -Læg dig ned så du kan få min pik op i dig, sagde jeg. Hun lagde sig ned på sofaen og spredte benene og jeg slikkede hende lige endnu en gang inden jeg placerede mig over hende og fik placeret pikhovedet mellem hendes skamlæber. Jeg lod pikhovedet køre lidt frem og tilbage på den våde fisse og lod den så stille glide ind i hendes optændte lysthule. Åh, hvilken skøn fornemmelse at mærke en ny fisse omslutte min pik. Vi tungekyssede mens vi lå i en tæt omfavnelse og følte en lykkefølelse i øjeblikket.

Jeg begyndte at kneppe hende først stille og satte så mere tempo på, trak mig ud og kravlede op så hun igen kunne slikke min pik, og smage sine egne kussesafter. Derefter tilbage og pikken kom ind hvor den naturligt hørte hjemme. Vi kneppede og efterhånden blev tempoet sat op, hun var godt med, stønnede og sagde, åh ja kom med din hestepik, knep mig, knep mig sønder og sammen... Hendes udråb gik direkte i pikken og jeg kunne mærke at det var ved at være op over så det var det tid til at skifte stilling. Jeg trak mig ud og kravlede igen ned for at slikke hende. Når pikken har arbejdet i kussen så smager den også mere af ja, kusse. Hun vendte sig så jeg kunne tage hende bagfra. Jeg nød synet af hendes skønne og velformede røv mens min pik arbejdede nede under ballerne. I dette øjeblik hvor man kan mærke en orgasme opbygge sig der er man lykkelig. Jeg kneppede hende nu hurtigt og kunne mærke at kussen strammede sig om min pik da hun fik orgasme. Hun råbte knep mig, giv mig piiiik og jeg kom med et Arhhh og skød min sperm op i kussen på hende.

Hvilke skønne øjeblikke vi havde. Dette var så det første møde som jo ændrede min uskyldighed som hengiven ægtemand. Veninden blev herefter min faste elskerinde gennem en lang periode hvor vi mødtes og ofte som beskrevet i historien. I dag omkring 50 år efter er vi venner og bor i hver sin landsdel, og taler i telefon sammen 4 - 5 gange om året. Vi har besøgt hinanden men har dog undladt at sexe sammen.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.