BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi bor i et større lejlighedskompleks hvor vi i kælderne har vaskerum, cykelkælder, beboerlokaler og pulterrum til hver lejlighed.

Jeg kom en dag hjem fra arbejde og kørte cyklen ned i kælderen. Jeg kunne høre der var andre i kælderen. Da jeg havde låst cyklen stak en moden mand hovedet ind og sagde: "Hej, jeg hedder Peter fra nummer 45, 3.tv.,...vil du hjælpe mig?". Han var en del ældre end mig, havde gråligt fuldskæg og havde en nystrøget løst siddende hawai-skjorte på der hang udover et par lyse lærredsbukser.

Selvfølgelig ville jeg hjælpe og fulgte med ham i vores labyrintagtige kælder. Nu var vi ved hans pulterrum. Døren stod åben og jeg kunne i rummet se nogle flyttekasser, reb, en stolehynde, en kasse øl, en lommelygte og en køkkenrulle.

Han smilede og sagde: "Ja, det er så mit hobbyrum hvor min kone Pia ikke må komme..."

Han begyndte at lyne sine bukser ned.

"Du vil gerne hjælpe mig...?", spurgte han.

Jeg tøvede lidt...! Imens lod han sine bukser falde ned og en stor, tyk og slap pik kom til syne.

"Øh...Peter, hvad kan jeg hjælpe med?", spurgte jeg.

"Tjaa, det er længe siden den er blevet suttet...", hviskede han, tog mig på skulderen og pressede mig ned på knæ.

Han tog sin slappe pik i hånden og førte den hen til min mund. Jeg åbnede munden og lod ham lægge den ind på min tunge. Han lod pikken glide frem og tilbage på min tunge. Den var varm og tung. Jeg kunne mærke hans pik begyndte at vokse og blive stivere, lod mine læber omslutte den og begyndte at sutte.

Lyset slukkede i kælderen! "Pyt, jeg er beredt, fortsæt bare din dejlige hjælp", sagde han, tændte lommelygten og lagde den på ølkassen.

Han begyndte at styre mit hoved med sine store hænder og pressede pikken længere ind i min mund. Hans pik var nu godt stiv og tyk og jeg fik brækfornemmelse.

Jeg trak vejret dybt, prøvede at slappe af og fornemmelsen forsvandt...heldigvis! Han pressede nu pikken helt ind.

"Flot", sagde han, grinede lidt og fortsatte med at styre mit sutteri. Han satte tempoet op og begyndte at trække vejret tungt. Han holdt godt fast på mit hoved, jeg kunne mærke hans pik fyldte min mund godt ud. Jeg kunne mærke hans varme behårede tunge nosser ramte min hage. Hans pikhoved ramte nu bagsiden af min hals...uden jeg fik brækfornemmelse!

Han brummede tilfreds og skød en, to, tre gode ladninger varm sperm ned i min hals. Jeg nåede lige at synke en gang inden der kom endnu to mindre skud ned i min hals. Kunne fornemme spermen der langsomt løb ned gennem spiserøret. Han holdt stadig mit hoved fast og hviskede: "Åh, det gjorde du sgu meget godt".

Pikken begyndte at blive slap, men han fortsatte med at køre den tilfreds ind og ud af min varme mund. Så slap han grebet om mit hoved og begyndte at trække pikken ud af min mund.

Jeg måtte lige drille ham lidt og suttede den slappe pik helt i bund igen. Jeg fik en rest sperm på tungen og kunne først nu smage den.

"Takker for at du nyder at hjælpe", sagde han, tog sin slappe pik i hånden og spillede den lidt. Lyset tændte i kælderen og man kunne høre en cykel blive sat i stativ. Han trak sine bukser op, jeg rejste mig og tog min taske.

"Kik gerne herned igen. Hvad med i overmorgen samme tid og sted? Så tager jeg min glidecreme med. Det virker som om du er een af de få der ikke er bange...", hviskede han og gav mig et frækt smil.

"Gerne...", fløj det ud af min mund. Tror jeg rødmede lidt! Da jeg gik op af trappen bredte lysten sig allerede i min underkrop. Tænkte på de mange spermladninger der var skudt ned i min hals og glædede mig allerede til i overmorgen.

Fremover mødtes vi ofte i kælderen hvor jeg hjalp ham...til hans meget store tilfredshed.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 100 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.