Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er pt sygemeldt og er derfor altid hjemme når pakke posten kommer. En dag var jeg i bad da posten kom, tog et håndklæde om mig og åbnede vinduet helt op, han havde en pakke med som han rakte ind ad vinduet, da jeg skulle tage den, tabte jeg mit håndklæde og stod nu pjask våd og helt nøgen foran ham, Jeg har ret store bryster, postemandenn blev helt rød i hovedet og jeg kunne ane en stor bule i hans bukser.

Jeg bød ham indenfor så han kunne få lidt vådt til ganen, havde hentet en cola til ham. Jeg var stadig lidt små våd over hele kroppen, satte mig overskrævs på posten skød, og hans pik blev stenhård med det samme, det benyttede jeg mig af og red ham til vi begge kom, han havde bidt og suttet og slikket på min bryster og det bliver jeg helt vildt liderlig af. Men desværre var han nød til at gå...

Da han var gået lagde jeg mig ud i haven på min solvogn for at slikke noget sol, havelågen gik pludaelig op ,det var posten der havde glemt  at få min underskrift. Den fik han og lidt til - jeg fik kæmpepikken i munden, i fissen og i numsen, det var så godt.

Han kørte og jeg sad og ømmede mig...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.