BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

På en smuk Herregård i nordjylland ,levede Herremanden Lauritz Christensen med sin kone Ane og 7 børn. Samt en masse uægte unger,som Lauritz havde fået med flere af sine tjeneste piger. Som det jo var skik og brug mente Lauritz, at have ret til sex med tyendet. Ane var ikke en kvinde der fornægtede sin mand noget, så længe hun selv fik hvad hun havde brug for.

Da Lauritz var en meget rig herre med mange dyr og meget land ,skulle der jo bruges mange karle og det var Anes job. Det foregik således at når de kom til gården for at søge fæste, skulle fruen se dem nøgne, deres kroppe og pikke skulle jo gerne falde i fruens smag. Når de havde kneppet og slikket fruen, bad hun dem vente udenfor til hun havde bestemt sig. En dag kom en karl ved navn Jan forbi ,han var høj og bredskuldret med de mest sexede øjne,en flot mand med en masse lyst til sex. Ane hyrede ham på stedet. På gården var en lille fiks køkkenpige med lange lyse lokker, køn og snøret stramt ind så hendes yppige bryster kom til deres ret. En dag kom Lauritz ud i køkkent og fandt Marie igang med at ælte dej til brød, han synes at hun så så dejlig ud at hans pik vågnede og han løftede op i hendes skørter og fandt en våd og villig kusse, trykkede pikken i bund og knaldede hende hårdt, han kom i et brøl og vendte Marie om så hun kunne sutte pik og det gjorde hun ganske godt for der gik ikk lang tid så sendte han en voldsom udløsning i hendes mund  som hun grådigt slubrede i sig.

Ude i marken gik karlene og stablede hø, deres kroppe var brune og muskuløse, så når pigerne bragte madspandene ud  blev de tit liderlige og skulle lige have en tur i høet, en gang var de 2 karle om Marie hun fik pik i begge huller og blev slikket til orgasme,men de skulle passe på for herren ville have Marie for sig selv, så hvis de blev opdaget røg de på porten.Om natten var der en livlig trafik af liderlige og sexlystne folk der rendte fra seng til seng.

Ane var endnu en gang med barn, hendes bryster blev store og fyldige. Da hun havde født var Jan helt vildt tændt når Ane ammede,han fik stiv pik, så når babyen havde fået sit og var blevet lagt hen kunne Jan komme til, han slikkede, kneppede og suttede mælken i sig til Ane skreg sin orgasme ud i rummet. Sommeren gik mod slutningen og snart blev det efterår og hvad der skete der fortæller jeg en anden gang...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.